Paruoštus rabarbarus supjaustyti plonais griežinėliais, užberti cukrumi ir po 2-3 val., sultims išsiskyrus, kaitinti, kol suminkštės.
Baigiant virti sudėti susmulkintas citrinos žieveles.
Karštą masę pasterizuoti 85°C temperatūroje: 0,5 l stiklainius 25 min., 1 l - 30-35 min.
Sandariai uždaryti.
Konservuotą rabarbarų tyrę vėliau galima maišyti su braškių, kriaušių, cukinijų, moliūgų, aguročių tyrėmis bet kokiu santykiu.

Rabarbarų tyrė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 kilogramai | rabarbarai |
600 gramų | cukrus |
šiek tiek | citrinos (žievė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šaltalankio uogienė
-
Ievos uogienė
-
Agrastinis kompotas
-
Gudobelių uogienė
-
Konservuoti špinatai
-
Apelsininė cukinija
-
Vyšnių kompotas
-
Raudonųjų serbentų kompotas
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Obuolių sultys
-
Svarainių kompotas
-
Marinuotos vyšnios
-
Rabarbarų kompotas
-
Šokoladinis slyvų džemas
-
Agrastų marmeladas
-
Slyvų - aronijų kompotas
-
Figų džemas
-
Braškių uogienė
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
Rabarbarų tyrė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Rabarbarai,
2 kilogramai -
Cukrus,
600 gramų - Citrinos, žievė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruoštus rabarbarus supjaustyti plonais griežinėliais, užberti cukrumi ir po 2-3 val., sultims išsiskyrus, kaitinti, kol suminkštės.
Baigiant virti sudėti susmulkintas citrinos žieveles.
Karštą masę pasterizuoti 85°C temperatūroje: 0,5 l stiklainius 25 min., 1 l - 30-35 min.
Sandariai uždaryti.
Konservuotą rabarbarų tyrę vėliau galima maišyti su braškių, kriaušių, cukinijų, moliūgų, aguročių tyrėmis bet kokiu santykiu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...