Paruoštus rabarbarus supjaustyti plonais griežinėliais, užberti cukrumi ir po 2-3 val., sultims išsiskyrus, kaitinti, kol suminkštės.
Baigiant virti sudėti susmulkintas citrinos žieveles.
Karštą masę pasterizuoti 85°C temperatūroje: 0,5 l stiklainius 25 min., 1 l - 30-35 min.
Sandariai uždaryti.
Konservuotą rabarbarų tyrę vėliau galima maišyti su braškių, kriaušių, cukinijų, moliūgų, aguročių tyrėmis bet kokiu santykiu.
Rabarbarų tyrė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 2 kilogramai | rabarbarai |
| 600 gramų | cukrus |
| šiek tiek | citrinos (žievė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
-
Juodų serbentų uogienė
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Kriaušienė
-
Pomidorai savo sultyse
-
Itališkos daržovių salotos
-
Apelsininė cukinija
-
Agrastų marmeladas
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Šparaginės pupelės žiemai su pomidorų tyre
-
Spanguolių ir morkų marmeladas
-
Svarainių kompotas
-
Slyvų - aronijų kompotas
-
Marinuoti pomidorai
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
Rabarbarų tyrė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Rabarbarai,
2 kilogramai -
Cukrus,
600 gramų - Citrinos, žievė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruoštus rabarbarus supjaustyti plonais griežinėliais, užberti cukrumi ir po 2-3 val., sultims išsiskyrus, kaitinti, kol suminkštės.
Baigiant virti sudėti susmulkintas citrinos žieveles.
Karštą masę pasterizuoti 85°C temperatūroje: 0,5 l stiklainius 25 min., 1 l - 30-35 min.
Sandariai uždaryti.
Konservuotą rabarbarų tyrę vėliau galima maišyti su braškių, kriaušių, cukinijų, moliūgų, aguročių tyrėmis bet kokiu santykiu.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
