
šiek tiek | žiediniai kopūstai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Konservuoti burokėliai
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Konservuoti žiediniai kopūstai
-
Pomidorų ir čili padažas
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Marinuotos voveraitės
-
Sūdyti agurkai
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Marinuota paprika su medumi
-
Erškėtrožių uogienė
-
Rauginti agurkėliai
-
Marinuoti pievagrybiai
-
Sūdyti pomidorai
-
Burokėlių konservai su obuoliais
-
Cukinijos žiemai
-
Marinuota cukinija
-
Sūdytos rūgštynės
-
Kiauliena drebučiuose
-
Marinuoti grybai žiemai
Marinuoti žiediniai kopūstai

- Paruošimo laikas:
- Žiediniai kopūstai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Žiedinio kopūsto žiedinėlius išskistykite. Juos apipilkite verdančiu marinatu ir taip palaikykite 3 min. Po to išgriebkite ir nuplaukite šaltu vandeniu, sudėkite į stiklainius, užpilkite marinatą, kuriame kopūstai buvo mirkomi. Stiklainius sudėkite į 95 laipsnių vandens puodą ir taip kaitinkite uždėję (neuždarę) dangtelius 0,5 L talpos stiklainius 40 min, 1L - 60 min laiko. Po to užsukite ir leiskite atvėsti. Kitą dieną atsukite stiklainius ir vėl su dangteliais pakaitinkite 25 min. karšto vandens puode. Užsukite.
Komentarai (7)
-
Rita o
2017-08-29 06:25
Jau atsukus dangtelius tai į pilvą dedu
-
Andrius
2011-10-23 20:04
moteris viska moka, joms ir receptu nereikia, o mums reiktu marinato recepto.
-
eimutė
2011-10-19 16:20
nu jau marinatą tai kiekviena moteris moka išsivirti.... :-D
-
error
2009-08-09 20:52
receptas tai tragiskas nei ko deti nei kokiomis porcijomis %-) :bloga:
-
Skay
2009-07-23 19:32
o kur marinato ingridientai?????? %-)
-
aandra
2009-07-20 11:37
tai ar druskos nereikia? :-p