Visus sumalti mėsmale ir virti 45-50 min kol skystis truputi nugaruos). 5 min. iki virimo supilti actą ir sudėti susmulkintus česnakus. Po to supilti į sterilius ir užsukti. Palikti atvėsti.
(Laikyti vėsioje, tamsioje vietoje rūsyje).

Konservuoti aštrūs baklažanai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1.5 kilogramo | pomidorai |
1 kilogramas | baklažanai |
300 gramų | česnakas |
1 kilogramas | paprika |
3 vienetai | aitriosios paprikos |
1 stiklinė | aliejaus |
100 mililitrų | acto (9 proc.) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuota cukinija
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Sūdytos rūgštynės
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Marinuoti pomidorai
-
Rauginti agurkėliai
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Konservuotos paprikos su pomidorais
-
Marinuotos voveraitės
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Konservuoti baravykai
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Cukinijos žiemai
-
Marinuoti kopūstai su daržovėmis
-
Marinuoti grybai
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
Konservuoti aštrūs baklažanai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorai,
1.5 kilogramo -
Baklažanai,
1 kilogramas -
Česnakas,
300 gramų -
Paprika,
1 kilogramas -
Aitrioji paprika,
3 vienetai -
Aliejus,
1 stiklinė -
Actas, 9 proc.,
100 mililitrų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus sumalti mėsmale ir virti 45-50 min kol skystis truputi nugaruos). 5 min. iki virimo supilti actą ir sudėti susmulkintus česnakus. Po to supilti į sterilius ir užsukti. Palikti atvėsti.
(Laikyti vėsioje, tamsioje vietoje rūsyje).
Reklama:
Komentarai (4)
-
liusė
2015-11-15 23:05
geras receptas,viskas tinka darau taip pat,ačiu
-
Skirmante
2014-08-18 15:26
Nieko nesupratau :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...