šparaginės pupelės - marinate
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | šparaginės pupelės |
| 3 litrai | vanduo (marinatui) |
| 250 mililitrų | acto (9%) |
| 4 valgomieji šaukštai | druska |
| 12 valgomųjų šaukštų | cukrus |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | lauro lapų |
| šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
šparagines pupeles gerai nuplauti, nupjaustyti abu galiukus. Paruoštas pupeles sumesti į užvirusį marinatą ir virti 15 min., tuomet sudėti į stiklainiukus ir užsukti dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuotos voveraitės
-
Marinuoti burokeliai
-
Marinuoti pomidorai su imbieru
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Cukinijų užkandis
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Žiemai marinuoti grybai
-
Marinuoti agurkai su svogūnais
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Konservuoti burokėliai
-
Marinuoti kalafijorai su agurkais
-
Marinuotos vyšnios
-
Sūdyti agurkai
-
Aštrūs sūdyti agurkai
-
Erškėtrožių uogienė
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Baklažanų ikrai žiemai
šparaginės pupelės - marinate
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Šparaginės pupelės
-
Vanduo, marinatui,
3 litrai -
Actas, 9%,
250 mililitrų -
Druska,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
12 valgomųjų šaukštų - Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
šparagines pupeles gerai nuplauti, nupjaustyti abu galiukus. Paruoštas pupeles sumesti į užvirusį marinatą ir virti 15 min., tuomet sudėti į stiklainiukus ir užsukti dangteliais.
Reklama:
Komentarai (2)
-
nu ne
2017-08-06 20:54
tiek virti nereikia. Užtenka virti iki 5 min, po to perlieti šaltu vandeniu. Būna skaniai traškios. Po 15 min. gautųsi košeliena pupelių apvalkale.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
