
šparaginės pupelės - marinate
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | šparaginės pupelės |
3 litrai | vanduo (marinatui) |
250 mililitrų | acto (9%) |
4 valgomieji šaukštai | druska |
12 valgomųjų šaukštų | cukrus |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
šparagines pupeles gerai nuplauti, nupjaustyti abu galiukus. Paruoštas pupeles sumesti į užvirusį marinatą ir virti 15 min., tuomet sudėti į stiklainiukus ir užsukti dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Rauginti agurkai su vynuogių lapais
-
Cukinijų užkandis
-
Paprikia su medum
-
Sveikas lečo be acto
-
Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Marinuoti saldžiarūgščiai grybai
-
Marinuoti agurkai su svogūnais
-
Konservuoti pomidorai
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Žiemai marinuoti grybai
-
Pomidorų ir čili padažas
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
-
Marinuoti pomidorai
-
Aštrūs sūdyti agurkai
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Marinuoti agurkai
-
Pomidorai savo sultyse
-
Šparaginės pupelės žiemai
šparaginės pupelės - marinate
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Šparaginės pupelės
-
Vanduo, marinatui,
3 litrai -
Actas, 9%,
250 mililitrų -
Druska,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
12 valgomųjų šaukštų - Juodieji pipirai
- Lauro lapai
- Krapai
Gaminimo eiga:
šparagines pupeles gerai nuplauti, nupjaustyti abu galiukus. Paruoštas pupeles sumesti į užvirusį marinatą ir virti 15 min., tuomet sudėti į stiklainiukus ir užsukti dangteliais.
Reklama:
Komentarai (2)
-
nu ne
2017-08-06 20:54
tiek virti nereikia. Užtenka virti iki 5 min, po to perlieti šaltu vandeniu. Būna skaniai traškios. Po 15 min. gautųsi košeliena pupelių apvalkale.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...