Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto vartojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti grybai gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais atvejais ir toksiškais.

Šaldyti grybai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | grybai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Marinuoti pomidorai
-
Spanguolių ir morkų marmeladas
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Aviečių džemas
-
Vyšnių uogienė
-
Rabarbarų tyrė
-
Raudonųjų serbentų kompotas
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
-
Konservuotos rūgštynės
-
Kaukazinių slyvaičių kompotas
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Gervuogių kompotas su obuoliais
-
Vyšnių kompotas
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Konservuoti špinatai
-
Konservuoti grybai
-
Rabarbarų uogienė
Šaldyti grybai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Grybai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto vartojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti grybai gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais atvejais ir toksiškais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...