Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto vartojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti grybai gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais atvejais ir toksiškais.

Šaldyti grybai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | grybai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
-
Konservuoti pomidorai
-
Konservuotos paprikos
-
Konservuota adžika
-
Marinuoti kiaušiniai
-
Mišrainė su ryžiais
-
Slyvų kompotas
-
Rabarbarų uogienė
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Svarainiai cukruje
-
Marinuoti agrastai
-
Juodųjų serbentų kompotas
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Konservuoti burokėliai
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Aviečių marmeladas
-
Kriaušienė
-
Žemuogės cukruje
Šaldyti grybai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Grybai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto vartojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti grybai gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais atvejais ir toksiškais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...