Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto vartojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti grybai gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais atvejais ir toksiškais.

Šaldyti grybai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | grybai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ievos uogienė
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Šaltalankio sultys
-
Rabarbarų uogienė
-
Slyvų kompotas
-
Agrastų uogienė
-
Marinuoti žiediniai kopūstai
-
Slyvų ir moliūgų uogienė
-
Greitas vyšnių kompotas
-
Svarainių kompotas
-
Troškinti kopūstai su pomidorų padažu
-
Juodųjų serbentų kompotas
-
Slyvų uogienė
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Konservuoti žirneliai
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Pipirmėtės sultys
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
Šaldyti grybai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Grybai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto vartojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti grybai gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais atvejais ir toksiškais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...