Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto vartojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti grybai gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais atvejais ir toksiškais.

Šaldyti grybai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | grybai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Marinuoti grybai
-
Cukinijos žiemai
-
Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
-
Kriaušių ir bruknių uogienė
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Obuolių ir moliūgų uogienė
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
Žemuogės cukruje
-
Rabarbarų tyrė
-
Lietuviška obuolienė
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
-
Erškėtrožių uogienė
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Rabarbarai žiemai
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Žemuogių uogienė
-
Aštrūs rauginti agurkai
-
Rabarbarų kompotas
Šaldyti grybai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Grybai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto vartojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti grybai gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais atvejais ir toksiškais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...