Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto vartojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti grybai gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais atvejais ir toksiškais.

Šaldyti grybai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | grybai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šaltalankio sultys
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Konservuoti baravykai
-
Cukinijos žiemai
-
Šokoladinis slyvų džemas
-
Cukinija iš uogienės ir slyvų
-
Žemuogės cukruje
-
Konservuoti pomidorai
-
Kaukazinių slyvaičių uogienė
-
Slyvos bruknėse
-
Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Svarainių kompotas
-
Pomidorai su želatina
-
Mišrainė su ryžiais
-
Svarainiai cukruje
-
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
-
Konservuoti baklažanai su daržovėmis
Šaldyti grybai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Grybai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto vartojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti grybai gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais atvejais ir toksiškais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...