Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto vartojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti grybai gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais atvejais ir toksiškais.
Šaldyti grybai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | grybai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vyšnių kompotas
- Mišrainė su ryžiais
- Obuolienė
- Erškėtrožių uogienė
- Kiauliena drebučiuose
- šparaginės pupelės - marinate
- Marinuoti burokėliai
- Kriaušių kompotas
- Kaukazinių slyvaičių tyrė
- Baklažanų salotos
- Obuolių ir moliūgų uogienė
- Cukinijų užkandis
- Juodų serbentų uogienė
- Slyvų uogienė
- Bulgariški marinuoti agurkėliai
- Paprasta vyšnių uogienė
- Rabarbarų kompotas
- Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
- Konservuoti grybai
- Konservuoti burokėliai
Šaldyti grybai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Grybai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto vartojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti grybai gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais atvejais ir toksiškais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...