Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto vartojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti grybai gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais atvejais ir toksiškais.
Šaldyti grybai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | grybai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šaltalankio sultys
-
Slyvos bruknėse
-
Aštrūs marinuoti moliūgai
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Rabarbarų kompotas
-
Konservuotos paprikos
-
Baklažanų salotos
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Konservuoti špinatai
-
Pipirmėtės sultys
-
Gudobelių uogienė
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Juodujų serbentų kompotas
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Marinuotos vyšnios
-
Apelsininė cukinija
-
Aviečių kompotas su apelsinais
-
Konservuoti žirneliai
Šaldyti grybai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Grybai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto vartojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti grybai gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais atvejais ir toksiškais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
