Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto vartojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti grybai gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais atvejais ir toksiškais.

Šaldyti grybai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | grybai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių ir moliūgų uogienė
-
Slyvos bruknėse
-
Konservuota agurkų mišrainė
-
Slyvų kompotas
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Šparaginės pupelės žiemai
-
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
-
Kriaušių kompotas
-
Ievos uogienė
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Raudonųjų serbentų uogienė
-
Rauginti agurkai
-
Šokoladinis slyvų džemas
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Vyšnių kompotas
-
Braškių uogienė
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Lietuviška obuolienė
Šaldyti grybai
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Grybai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šviežius nuvalytus grybus galima užšaldyti kaip mėsą ir žuvį. Tokius grybus galima išlaikyti ilgesnį laiką. Tačiau vieną kartą atšildžius, būtina juos suvartoti, kad nesugestų. Atšildyti grybai iš karto vartojami įvairiems patiekalams gaminti, panašiai kaip ir švieži.
Šaldyti geriausia baravykus, nes kiti grybai gali parasti skonį ir patapti neskaniais, o kai kuriais atvejais ir toksiškais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...