Sluoksniuotas grietinėlės kremo desertas su braškėmis
AUTORIUS:
Čiop Čiop,
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
250 mililitrų mascarpone sūris
100 gramų sviestas
250 mililitrų grietinėlės, 35% (riebi)
100 gramų sausainiai
šiek tiek cukrus
šiek tiek druska
šiek tiek cukraus pudra
šiek tiek citrinos (žievelė)
200 gramų braškės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Sumalkite sausainius, sutrinkite juos su cukrumi, žiupsneliu druskos. Sumaišykite su tirpdytu sviestu iki kol išgausite "šlapius" trupinius.
Suplakite riebią grietinėlę, atskirai suplakite maskarponės sūrį su cukraus pudra ir tarkuota citrinos žievele. Sumaišykite maskarponės sūrį ir grietinėlę iki vientisos konsistencijos.
Sudėkite į taures ar vieną gilų indą sausainių trupinius, kremą ir pjaustytas braškes, pakartodami kelis kartus sluoksnius. Padėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Skanaus

Sluoksniuotas grietinėlės kremo desertas su braškėmis

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sumalkite sausainius, sutrinkite juos su cukrumi, žiupsneliu druskos. Sumaišykite su tirpdytu sviestu iki kol išgausite "šlapius" trupinius.
Suplakite riebią grietinėlę, atskirai suplakite maskarponės sūrį su cukraus pudra ir tarkuota citrinos žievele. Sumaišykite maskarponės sūrį ir grietinėlę iki vientisos konsistencijos.
Sudėkite į taures ar vieną gilų indą sausainių trupinius, kremą ir pjaustytas braškes, pakartodami kelis kartus sluoksnius. Padėkite į šaldytuvą 1 valandai.
Skanaus

Receptą atsiuntė Čiop Čiop
Reklama:

Komentarai (4)


  • profas 2018-09-27 08:27

    geras


  • Erika 2013-11-23 17:23

    Kiek dedate cukraus, druskos ir cukraus pudros?


  • Aistė 2013-05-31 15:04

    Aš dariau tokį su Selga airiško kremo skonio - super gavosi. Bet manau galima su įvairiausiais, pvz. avižiniai irgi gerą skonį manau priduotų, su šokoladiniais kokiais irgi gardu turėtų gautis, žodžiu - laisvė fantazijai :-)


  • Rima 2013-05-07 14:39

    O kokius sausainiu naudojate?


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...