Aviečių kompotas su apelsinais
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 3 litrai | aviečių |
| 1 kilogramas | cukrus |
| 1 vienetas | apelsinų |
| 4 litrai | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Stiklainius iškaitinam, į juos dedam aviečių ir dvi apelsino skilteles.
2.
Išverdam sirupą, vienam litrui vandens pilkite 250 gramų cukraus.
3.
Užpilu uogas su apelsinais užsuku ir apverčiu stiklainius žemyn dangteliais, šiltai apdengus palaikau kol atšąla.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų pagardas žiemai
-
Juodų serbentų uogienė
-
Gervuogių kompotas su obuoliais
-
Juodųjų serbentų drebučiai
-
Kaukazinių slyvaičių kompotas
-
Juodųjų serbentų kompotas
-
Pomidorai savo sultyse be odelių
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Rabarbarų tyrė
-
Kaukazinių slyvaičių uogienė
-
Obuolienė
-
Braškinė uogienė
-
Šaldyti grybai
-
Konservuotos rūgštynės
-
Erškėtrožių uogienė
-
Marinuotos vyšnios
-
Slyvos bruknėse
-
Spanguolių ir morkų marmeladas
-
Cukinijų užkandis
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
Aviečių kompotas su apelsinais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Avietės,
3 litrai -
Cukrus,
1 kilogramas -
Apelsinai,
1 vienetas -
Vanduo,
4 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Stiklainius iškaitinam, į juos dedam aviečių ir dvi apelsino skilteles.
Išverdam sirupą, vienam litrui vandens pilkite 250 gramų cukraus.
Užpilu uogas su apelsinais užsuku ir apverčiu stiklainius žemyn dangteliais, šiltai apdengus palaikau kol atšąla.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
