Aviečių kompotas su apelsinais
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 3 litrai | aviečių |
| 1 kilogramas | cukrus |
| 1 vienetas | apelsinų |
| 4 litrai | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Stiklainius iškaitinam, į juos dedam aviečių ir dvi apelsino skilteles.
2.
Išverdam sirupą, vienam litrui vandens pilkite 250 gramų cukraus.
3.
Užpilu uogas su apelsinais užsuku ir apverčiu stiklainius žemyn dangteliais, šiltai apdengus palaikau kol atšąla.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūdyti lašinukai cepelinų spirgučiams ar kiaušinienei
-
Vyšnių ir juodųjų serbentų kompotas
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Pomidorai su želatina
-
Juodųjų serbentų kompotas
-
Marinuotas geltonų slyvų saldžiarūgštis padažas
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Braškinė uogienė
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Apelsininė cukinija
-
Marinuotos vyšnios
-
Grybai svieste
-
Braškių uogienė
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Šaltalankio uogienė
-
Kaukazinių slyvaičių tyrė
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Obuolienė
-
Aštrūs marinuoti moliūgai
Aviečių kompotas su apelsinais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Avietės,
3 litrai -
Cukrus,
1 kilogramas -
Apelsinai,
1 vienetas -
Vanduo,
4 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Stiklainius iškaitinam, į juos dedam aviečių ir dvi apelsino skilteles.
Išverdam sirupą, vienam litrui vandens pilkite 250 gramų cukraus.
Užpilu uogas su apelsinais užsuku ir apverčiu stiklainius žemyn dangteliais, šiltai apdengus palaikau kol atšąla.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
