Aviečių kompotas su apelsinais
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 3 litrai | aviečių |
| 1 kilogramas | cukrus |
| 1 vienetas | apelsinų |
| 4 litrai | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Stiklainius iškaitinam, į juos dedam aviečių ir dvi apelsino skilteles.
2.
Išverdam sirupą, vienam litrui vandens pilkite 250 gramų cukraus.
3.
Užpilu uogas su apelsinais užsuku ir apverčiu stiklainius žemyn dangteliais, šiltai apdengus palaikau kol atšąla.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Konservuota žuvis greitpuodyje
-
Slyvos bruknėse
-
Slyvų uogienė
-
Baklažanų ikrai žiemai
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Apelsininė cukinija
-
Konservuoti kopūstai
-
Rabarbarų kompotas
-
Spanguolių ir morkų marmeladas
-
Agrastinis kompotas
-
Aviečių uogienė- džemas
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Slyvų kompotas
-
Konservuotas vyšnių kompotas
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Agurkų mišrainė su perlinėm kruopom
-
Padažas "Uncle Ben's"
-
Žemuogės cukruje
Aviečių kompotas su apelsinais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Avietės,
3 litrai -
Cukrus,
1 kilogramas -
Apelsinai,
1 vienetas -
Vanduo,
4 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Stiklainius iškaitinam, į juos dedam aviečių ir dvi apelsino skilteles.
Išverdam sirupą, vienam litrui vandens pilkite 250 gramų cukraus.
Užpilu uogas su apelsinais užsuku ir apverčiu stiklainius žemyn dangteliais, šiltai apdengus palaikau kol atšąla.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
