
Aviečių kompotas su apelsinais
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 litrai | aviečių |
1 kilogramas | cukrus |
1 vienetas | apelsinų |
4 litrai | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Stiklainius iškaitinam, į juos dedam aviečių ir dvi apelsino skilteles.
2.
Išverdam sirupą, vienam litrui vandens pilkite 250 gramų cukraus.
3.
Užpilu uogas su apelsinais užsuku ir apverčiu stiklainius žemyn dangteliais, šiltai apdengus palaikau kol atšąla.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Marinuoti agurkai su čili ir svogūnais
-
Pipirmėtės sultys
-
Cukinijos žiemai
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
-
Aguročių ikra "Uošvės liežuvis"
-
Gudobelių uogienė
-
Slyvų kompotas
-
Obuolių sultys
-
Konservuoti aguročiai
-
Rauginti agurkai žiemai
-
Slyvos bruknėse
-
Agrastų marmeladas
-
Marinuoti pomidorai
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Rabarbarų tyrė
-
Juodujų serbentų kompotas
-
Konservuotos paprikos
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
Aviečių kompotas su apelsinais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Avietės,
3 litrai -
Cukrus,
1 kilogramas -
Apelsinai,
1 vienetas -
Vanduo,
4 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Stiklainius iškaitinam, į juos dedam aviečių ir dvi apelsino skilteles.
Išverdam sirupą, vienam litrui vandens pilkite 250 gramų cukraus.
Užpilu uogas su apelsinais užsuku ir apverčiu stiklainius žemyn dangteliais, šiltai apdengus palaikau kol atšąla.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...