
Aviečių kompotas su apelsinais
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 litrai | aviečių |
1 kilogramas | cukrus |
1 vienetas | apelsinų |
4 litrai | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Stiklainius iškaitinam, į juos dedam aviečių ir dvi apelsino skilteles.
2.
Išverdam sirupą, vienam litrui vandens pilkite 250 gramų cukraus.
3.
Užpilu uogas su apelsinais užsuku ir apverčiu stiklainius žemyn dangteliais, šiltai apdengus palaikau kol atšąla.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinis slyvų džemas
-
Apelsininė cukinija
-
Juodieji serbentai savo sultyse
-
Rabarbarų tyrė
-
Raugerškio uogos, trintos su cukrumi
-
Aviečių marmeladas
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Marinuoti burokėliai
-
Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
-
Konservuoti aštrūs baklažanai
-
Uogienė iš uogų arba vaisių
-
Juodų serbentų uogienė
-
Juodųjų serbentų uogienė
-
Svarainiai cukruje
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Ievos uogienė
-
Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
-
Pikantiški pomidorai su cinamonu
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
Aviečių kompotas su apelsinais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Avietės,
3 litrai -
Cukrus,
1 kilogramas -
Apelsinai,
1 vienetas -
Vanduo,
4 litrai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Stiklainius iškaitinam, į juos dedam aviečių ir dvi apelsino skilteles.
Išverdam sirupą, vienam litrui vandens pilkite 250 gramų cukraus.
Užpilu uogas su apelsinais užsuku ir apverčiu stiklainius žemyn dangteliais, šiltai apdengus palaikau kol atšąla.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...