
Obuolių ir spanguolių pyragas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
360 gramų | miltai |
270 gramų | cukrus |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
1 žiupsnelis | druska |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
200 gramų | sviestas |
4 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | obuolienės |
1 sauja | spanguolės |
1 vienetas | apelsinų žievelės |
šiek tiek | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Orkaitė – 180 C temp.
2.
Kepimo formą ištepti riebalais ir pabarstyti miltais.
3.
Dubenėlyje sumaišyti obuolių uogienę, spanguoles ir gerai nuplauto bei nutarkuoto apelsino žievelę.
4.
Ištirpintą sviestą supilame ant cukraus, įdedame vanilinį cukrų. Viską gerai išmaišome. Sudedame kiaušinius. Išsukame (sukti plakikliu apie 5 min.). Į jau turimą masę beriami miltai ir kepimo milteliai, druska. Gerai išmaišome. Pusę tešlos sukrėsti į kepimo formą. Ant jos supilti gautą obuolių uogienės, spanguolių ir apelsino žievelės masę, tolygiai ją paskirstyti ir paviršių išlyginti, supilti likusią tešlos dalį. Kepti įkaitintoje orkaitėje 30-40 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės pyragas
-
Pyragas su varške
-
Pyragas "Obuoliukas"
-
Krokodiliukai su alyviniais obuoliais
-
Trapus pyragas su obuolių koše
-
Citrininis pyragas su rikotos sūriu
-
Kisieliaus keksas
-
Obuolių ir aguonų pyragas
-
Varškės pyragas su bananų įdaru
-
Lietinių pyragas
-
Tirolietiškas pyragas su abrikosais
-
Ypatingas varškės pyragas
-
Skanausias varškės pyragas
-
Šimtalapis su meile
-
Avižinių dribsnių pyragas su slyvomis ir riešutais
-
Tamsus pyragas
-
Kalėdinis pyragas su avietėmis ir migdolais
-
Šokoladinis keksas
-
Citrinų pyragas
-
Šimtalapis su varške
Obuolių ir spanguolių pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
360 gramų -
Cukrus,
270 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Vanilinis cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Obuolienė,
1 stiklinė -
Spanguolės,
1 sauja -
Apelsinų žievelė,
1 vienetas - Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Orkaitė – 180 C temp.
Kepimo formą ištepti riebalais ir pabarstyti miltais.
Dubenėlyje sumaišyti obuolių uogienę, spanguoles ir gerai nuplauto bei nutarkuoto apelsino žievelę.
Ištirpintą sviestą supilame ant cukraus, įdedame vanilinį cukrų. Viską gerai išmaišome. Sudedame kiaušinius. Išsukame (sukti plakikliu apie 5 min.). Į jau turimą masę beriami miltai ir kepimo milteliai, druska. Gerai išmaišome. Pusę tešlos sukrėsti į kepimo formą. Ant jos supilti gautą obuolių uogienės, spanguolių ir apelsino žievelės masę, tolygiai ją paskirstyti ir paviršių išlyginti, supilti likusią tešlos dalį. Kepti įkaitintoje orkaitėje 30-40 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...