
Obuolių ir spanguolių pyragas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
360 gramų | miltai |
270 gramų | cukrus |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
1 žiupsnelis | druska |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
200 gramų | sviestas |
4 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | obuolienės |
1 sauja | spanguolės |
1 vienetas | apelsinų žievelės |
šiek tiek | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Orkaitė – 180 C temp.
2.
Kepimo formą ištepti riebalais ir pabarstyti miltais.
3.
Dubenėlyje sumaišyti obuolių uogienę, spanguoles ir gerai nuplauto bei nutarkuoto apelsino žievelę.
4.
Ištirpintą sviestą supilame ant cukraus, įdedame vanilinį cukrų. Viską gerai išmaišome. Sudedame kiaušinius. Išsukame (sukti plakikliu apie 5 min.). Į jau turimą masę beriami miltai ir kepimo milteliai, druska. Gerai išmaišome. Pusę tešlos sukrėsti į kepimo formą. Ant jos supilti gautą obuolių uogienės, spanguolių ir apelsino žievelės masę, tolygiai ją paskirstyti ir paviršių išlyginti, supilti likusią tešlos dalį. Kepti įkaitintoje orkaitėje 30-40 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas prie sultinio ar sriubos
-
Senovinis varškės pyragas
-
Biskvitinis obuolių pyragas
-
Vanilinis obuolių pyragas
-
Varškės pyragas su obuolių rožytėmis
-
Morkų pyragas
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Saldus pyragas
-
Astos obuolių pyragas
-
Pyragas "Trupinukas"
-
Varškės pyragas su vyšnaitėmis
-
Citrininis varškės pyragas su kakava
-
Vasariškas obuolių pyragas
-
Pyragas "Kiaušinienė"
-
Apverstas pyragas su ananasais
-
Kriaušių pyragas
-
Abrikosų pyragas
-
Burokėlių pyragas
-
Šokoladinis pyragas
-
Pyragas "Vasarą palydint"
Obuolių ir spanguolių pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
360 gramų -
Cukrus,
270 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Vanilinis cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Obuolienė,
1 stiklinė -
Spanguolės,
1 sauja -
Apelsinų žievelė,
1 vienetas - Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Orkaitė – 180 C temp.
Kepimo formą ištepti riebalais ir pabarstyti miltais.
Dubenėlyje sumaišyti obuolių uogienę, spanguoles ir gerai nuplauto bei nutarkuoto apelsino žievelę.
Ištirpintą sviestą supilame ant cukraus, įdedame vanilinį cukrų. Viską gerai išmaišome. Sudedame kiaušinius. Išsukame (sukti plakikliu apie 5 min.). Į jau turimą masę beriami miltai ir kepimo milteliai, druska. Gerai išmaišome. Pusę tešlos sukrėsti į kepimo formą. Ant jos supilti gautą obuolių uogienės, spanguolių ir apelsino žievelės masę, tolygiai ją paskirstyti ir paviršių išlyginti, supilti likusią tešlos dalį. Kepti įkaitintoje orkaitėje 30-40 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...