
Obuolių ir spanguolių pyragas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
360 gramų | miltai |
270 gramų | cukrus |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
1 žiupsnelis | druska |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
200 gramų | sviestas |
4 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | obuolienės |
1 sauja | spanguolės |
1 vienetas | apelsinų žievelės |
šiek tiek | cukraus pudra |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Orkaitė – 180 C temp.
2.
Kepimo formą ištepti riebalais ir pabarstyti miltais.
3.
Dubenėlyje sumaišyti obuolių uogienę, spanguoles ir gerai nuplauto bei nutarkuoto apelsino žievelę.
4.
Ištirpintą sviestą supilame ant cukraus, įdedame vanilinį cukrų. Viską gerai išmaišome. Sudedame kiaušinius. Išsukame (sukti plakikliu apie 5 min.). Į jau turimą masę beriami miltai ir kepimo milteliai, druska. Gerai išmaišome. Pusę tešlos sukrėsti į kepimo formą. Ant jos supilti gautą obuolių uogienės, spanguolių ir apelsino žievelės masę, tolygiai ją paskirstyti ir paviršių išlyginti, supilti likusią tešlos dalį. Kepti įkaitintoje orkaitėje 30-40 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais
-
Pupelių chocolate brownie
-
Slyvų pyragas
-
Citrininis pyragas su rikotos sūriu
-
Pyragas su vyšnių uogiene
-
Ypatingas varškės pyragas
-
Džiovintų vaisių pyragas
-
Tešloje keptas rūkytas kumpis
-
Bananų pyragas
-
Šimtalapis
-
Drėgnas šokoladinis pyragas
-
Džiovintų slyvų pyragas
-
Močiutės pyragas kitaip
-
Šokoladinis pyragėlis
-
Citrininis pyragas
-
Everestas
-
Pyragas su persikais
-
Gaivus tortukas
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Obuolių pyragas su džemu
Obuolių ir spanguolių pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Miltai,
360 gramų -
Cukrus,
270 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Vanilinis cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Obuolienė,
1 stiklinė -
Spanguolės,
1 sauja -
Apelsinų žievelė,
1 vienetas - Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Orkaitė – 180 C temp.
Kepimo formą ištepti riebalais ir pabarstyti miltais.
Dubenėlyje sumaišyti obuolių uogienę, spanguoles ir gerai nuplauto bei nutarkuoto apelsino žievelę.
Ištirpintą sviestą supilame ant cukraus, įdedame vanilinį cukrų. Viską gerai išmaišome. Sudedame kiaušinius. Išsukame (sukti plakikliu apie 5 min.). Į jau turimą masę beriami miltai ir kepimo milteliai, druska. Gerai išmaišome. Pusę tešlos sukrėsti į kepimo formą. Ant jos supilti gautą obuolių uogienės, spanguolių ir apelsino žievelės masę, tolygiai ją paskirstyti ir paviršių išlyginti, supilti likusią tešlos dalį. Kepti įkaitintoje orkaitėje 30-40 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...