Rudens pyragas su sūriu
AUTORIUS:
Neringa
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Nustebinsite svečius ir artimus. Be galo skanus pyragas pietums ar vakarienei. Nustebinsite svečius ir artimus. Be galo skanus pyragas pietums ar vakarienei. Neringa
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
200 gramų miltai
100 gramų sviestas
2 vienetai kiaušinių trynių
2 valgomieji šaukštai vanduo
Įdarui:
200 gramų alyvuogių
160 gramų konservuoto tuno (savo sultyse)
100 mililitrų grietinėlės
12 vienetų vyšninių pomidorų
2 vienetai kiaušinių baltymais
60 gramų kietasis sūris
1 vienetas svogūnai
2 skiltelės česnakas
1 žiupsnelis provanso žolelės
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Pirmiausia reikia užmaišyti tešlą. Sviestą sutarkuoti, sudėti kiaušinių trynius, miltus, vandenį ir išminkyti. Suvynioti į plėvelę ir 1 val. Įdėti į šaldytuvą.
2.
Kai tešla atšals, ją iškočioti ir iškloti formą. Subadyti šakute ir pašauti į 180 C orkaitę apie 10-15 min.
3.
Paruošti įdarą: svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyti ir pakepti.
4.
Tuną nusunkti ir sumaišyti su svogūnais. Kai padas iškeps, sudėti įdarą. Ant apačios sudėti tuną, tada alyvuoges ir pusiau perpjautus pomidoriukus, užbarstyti sūrį. Kiaušinio baltymą išplakti, supilti grietinėlę, įdėti žiupsnelįį druskos ir pipirų, provanso prieskonių. Kepti 180 C orkaitėje apie 30 min.

Populiariausi receptai šią savaitę

Rudens pyragas su sūriu

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Tešlai: Įdarui:
Autoriaus žodis: Nustebinsite svečius ir artimus. Be galo skanus pyragas pietums ar vakarienei. Neringa
Gaminimo eiga:
  1. Pirmiausia reikia užmaišyti tešlą. Sviestą sutarkuoti, sudėti kiaušinių trynius, miltus, vandenį ir išminkyti. Suvynioti į plėvelę ir 1 val. Įdėti į šaldytuvą.

  2. Kai tešla atšals, ją iškočioti ir iškloti formą. Subadyti šakute ir pašauti į 180 C orkaitę apie 10-15 min.

  3. Paruošti įdarą: svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyti ir pakepti.

  4. Tuną nusunkti ir sumaišyti su svogūnais. Kai padas iškeps, sudėti įdarą. Ant apačios sudėti tuną, tada alyvuoges ir pusiau perpjautus pomidoriukus, užbarstyti sūrį. Kiaušinio baltymą išplakti, supilti grietinėlę, įdėti žiupsnelįį druskos ir pipirų, provanso prieskonių. Kepti 180 C orkaitėje apie 30 min.

Receptą atsiuntė Neringa
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų