Daržoves sudėti į iškaitintą stiklainį.
Įdėti lauro lapelių, pipirų žirnelių.
Užvirinti vandenį, suberti cukrų, druską ir kaitinti tol, kol ištirps.
Supilti vandenį į stiklainį, įpilti acto.
Sandariai uždaryti.
Žiediniai kopūstai gaunasi saldžiarūgščiame marinate.

Konservuoti žiediniai kopūstai
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 kilogramas | žiediniai kopūstai |
1.5 litro | vanduo |
100 mililitrų | acto |
2 vienetai | paprika |
1 valgomasis šaukštas | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
1 vienetas | salierai (stiebas arba šaknis) |
4 vienetai | lauro lapų (lapai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų- ananasų konservai
-
Rauginti agurkėliai
-
Konservuoti baravykai
-
Marinuoti saldžiarūgščiai grybai
-
Rauginti agurkai su vynuogių lapais
-
Marinuotos daržovės (su aštriu „Pikant fix“)
-
Konservuotas kiaulienos troškinys
-
Pomidorai savo sultyse
-
šparaginės pupelės - marinate
-
Bulgariški marinuoti agurkėliai
-
Konservuoti aguročiai
-
Sūdyti grybai
-
Rūgštynės žiemai
-
Cukinijų užkandis
-
Marinuoti agurkai
-
Saldžiai rūgštūs marinuoti agurkai
-
Žiemai marinuoti grybai
-
Aštrūs ridikėliai žiemai (nevirti ir netroškinti)
-
Pomidorai su želatina
-
Saldžiarūgštis padažas žiemai
Konservuoti žiediniai kopūstai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai -
Žiediniai kopūstai,
1 kilogramas -
Vanduo,
1.5 litro -
Actas,
100 mililitrų -
Paprika,
2 vienetai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
-
Salierai, stiebas arba šaknis,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapai,
4 vienetai
Gaminimo eiga:
Daržoves sudėti į iškaitintą stiklainį.
Įdėti lauro lapelių, pipirų žirnelių.
Užvirinti vandenį, suberti cukrų, druską ir kaitinti tol, kol ištirps.
Supilti vandenį į stiklainį, įpilti acto.
Sandariai uždaryti.
Žiediniai kopūstai gaunasi saldžiarūgščiame marinate.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...