
Duonos putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | duona (džiovinta) |
1.5 valgomojo šaukšto | cukrus |
3 stiklinės | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
šiek tiek | cinamonas |
šiek tiek | gvazdikėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Duona užplikoma verdančiu vandeniu ir, palaikius 15 min., nukošiama. Į nuovirą suberiamas cukrus, prieskoniai, jis kiek paverdamas ir iškošiarnas. Tada supilama išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Atvėsintas skystis plakamas, kol virsta standžiomis putomis. Užšaldoma formoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aguonų sūris su razinomis
-
Desertinis vasaros tortukas su Filadelfijos sūriu
-
Tinginių - tinginys
-
Ledų ir kolos kokteilis
-
Kukurūzų dribsnių lizdeliai
-
Bakalieno Tinginys
-
Gaivus kokosinis desertas
-
Šokoladinis desertas
-
Biskvitinis vaisinis tortas
-
Želė su vaisiais
-
Grietinėlės desertas "Vasaros dangus"
-
Saldus užkandis
-
Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
-
Vasariški pusryčiai
-
Želiniai kiaušinukai
-
Naminiai ledai su braškėmis
-
Skanėstas "Vitaminai"
-
Grietinėlės ledai su vanile
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Persikų desertas
Duonos putėsiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Duona, džiovinta,
200 gramų -
Cukrus,
1.5 valgomojo šaukšto -
Vanduo,
3 stiklinės -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas - Cinamonas
- Gvazdikėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Duona užplikoma verdančiu vandeniu ir, palaikius 15 min., nukošiama. Į nuovirą suberiamas cukrus, prieskoniai, jis kiek paverdamas ir iškošiarnas. Tada supilama išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Atvėsintas skystis plakamas, kol virsta standžiomis putomis. Užšaldoma formoje.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...