
Duonos putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | duona (džiovinta) |
1.5 valgomojo šaukšto | cukrus |
3 stiklinės | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
šiek tiek | cinamonas |
šiek tiek | gvazdikėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Duona užplikoma verdančiu vandeniu ir, palaikius 15 min., nukošiama. Į nuovirą suberiamas cukrus, prieskoniai, jis kiek paverdamas ir iškošiarnas. Tada supilama išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Atvėsintas skystis plakamas, kol virsta standžiomis putomis. Užšaldoma formoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškių desertas su pienu ir augaline žele
-
Tinginių tinginys
-
Citrininis tiramisu
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Gaivus desertas
-
Varškės desertas
-
Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Greitas sausaininis pyragas
-
Šokolado pudingas su abrikosų kremu
-
Torčiukas "vaikučiukas"
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Vaisių desertas su grietinėle
-
Plikyti pyragaičiai su kremu
-
Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
-
Varškės desertas su persikais
-
Tinginėlis
-
Saldus maskarponės sūrio vyniotinis
-
Šokoladiniai bananai
-
Citrininis desertas
Duonos putėsiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Duona, džiovinta,
200 gramų -
Cukrus,
1.5 valgomojo šaukšto -
Vanduo,
3 stiklinės -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas - Cinamonas
- Gvazdikėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Duona užplikoma verdančiu vandeniu ir, palaikius 15 min., nukošiama. Į nuovirą suberiamas cukrus, prieskoniai, jis kiek paverdamas ir iškošiarnas. Tada supilama išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Atvėsintas skystis plakamas, kol virsta standžiomis putomis. Užšaldoma formoje.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...