![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Duonos putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | duona (džiovinta) |
1.5 valgomojo šaukšto | cukrus |
3 stiklinės | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
šiek tiek | cinamonas |
šiek tiek | gvazdikėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Duona užplikoma verdančiu vandeniu ir, palaikius 15 min., nukošiama. Į nuovirą suberiamas cukrus, prieskoniai, jis kiek paverdamas ir iškošiarnas. Tada supilama išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Atvėsintas skystis plakamas, kol virsta standžiomis putomis. Užšaldoma formoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vyno želės ir grietinėlės desertas
-
Obuolių tortas su varške
-
Margutis
-
Ledų desertas
-
Tortas "Greitukas"
-
Bananai šokolade
-
Varškės pudingas su apelsinais
-
Desertinė varškė
-
Želė desertas su maskarponės kremu
-
Maskarponės tortas su vyšniomis
-
Uogų desertas
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Citrininis kukis
-
Sausainių gardėsis su varške
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Nekeptas sausainių tortas su chalva
-
Ledai su braškėmis
-
Varškės desertas su vaisiais
-
Arbūzų želė
-
Grietinėlės ledai su vanile
Duonos putėsiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Duona, džiovinta,
200 gramų -
Cukrus,
1.5 valgomojo šaukšto -
Vanduo,
3 stiklinės -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas - Cinamonas
- Gvazdikėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Duona užplikoma verdančiu vandeniu ir, palaikius 15 min., nukošiama. Į nuovirą suberiamas cukrus, prieskoniai, jis kiek paverdamas ir iškošiarnas. Tada supilama išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Atvėsintas skystis plakamas, kol virsta standžiomis putomis. Užšaldoma formoje.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...