
Duonos putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | duona (džiovinta) |
1.5 valgomojo šaukšto | cukrus |
3 stiklinės | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
šiek tiek | cinamonas |
šiek tiek | gvazdikėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Duona užplikoma verdančiu vandeniu ir, palaikius 15 min., nukošiama. Į nuovirą suberiamas cukrus, prieskoniai, jis kiek paverdamas ir iškošiarnas. Tada supilama išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Atvėsintas skystis plakamas, kol virsta standžiomis putomis. Užšaldoma formoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Arvydo varškės desertas
-
Šokolado pudingas su abrikosų kremu
-
Citrininis tiramisu
-
Grietinėlės ledai su vanile
-
Aronijų ir obuolių želė
-
Ledų ir bananų kokteilis
-
Vaisių ir jogurto desertas
-
Arbūzų šerbetas
-
Šokoladinis desertas
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
-
Plikyti pyragaičiai su kremu
-
Braškių desertas su pienu ir augaline žele
-
Bananų salotos su abrikosais
-
Vaniliniai ledai su įcukrintais vaisiais
-
Arvydo ananasų desertas
-
Grietinės želė su bananais
-
Šokoladiniai traškučiai su romu
-
Labai skani braškių sriuba
-
Kalėdiniai grybukai
-
Braškių desertas per minutę
Duonos putėsiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Duona, džiovinta,
200 gramų -
Cukrus,
1.5 valgomojo šaukšto -
Vanduo,
3 stiklinės -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas - Cinamonas
- Gvazdikėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Duona užplikoma verdančiu vandeniu ir, palaikius 15 min., nukošiama. Į nuovirą suberiamas cukrus, prieskoniai, jis kiek paverdamas ir iškošiarnas. Tada supilama išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Atvėsintas skystis plakamas, kol virsta standžiomis putomis. Užšaldoma formoje.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...