
Duonos putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | duona (džiovinta) |
1.5 valgomojo šaukšto | cukrus |
3 stiklinės | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
šiek tiek | cinamonas |
šiek tiek | gvazdikėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Duona užplikoma verdančiu vandeniu ir, palaikius 15 min., nukošiama. Į nuovirą suberiamas cukrus, prieskoniai, jis kiek paverdamas ir iškošiarnas. Tada supilama išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Atvėsintas skystis plakamas, kol virsta standžiomis putomis. Užšaldoma formoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nekeptas varškės tortas
-
Kiaušinių baltymų tortas
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Sūrio pyragas
-
Pudingas
-
Pascha
-
Šokoladinis tortas
-
Tortas "Mozaika"
-
Tinginių - tinginys
-
Rūtos bananas su šokoladu ir jogurtu
-
Grietinėlės desertas "Vasaros dangus"
-
Degtinės ledai
-
Želė su vaisiais
-
Skanus želė ir šokolado desertas
-
Karštos bulvių salotos
-
Paprastasis pudingas
-
Gaivus Sandros desertas "Ant debesų"
-
Bananų skanėstas
-
Šokoladiniai traškučiai
-
Jogurtinis pudingas
Duonos putėsiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Duona, džiovinta,
200 gramų -
Cukrus,
1.5 valgomojo šaukšto -
Vanduo,
3 stiklinės -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas - Cinamonas
- Gvazdikėliai
Gaminimo eiga:
Duona užplikoma verdančiu vandeniu ir, palaikius 15 min., nukošiama. Į nuovirą suberiamas cukrus, prieskoniai, jis kiek paverdamas ir iškošiarnas. Tada supilama išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Atvėsintas skystis plakamas, kol virsta standžiomis putomis. Užšaldoma formoje.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...