
Duonos putėsiai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | duona (džiovinta) |
1.5 valgomojo šaukšto | cukrus |
3 stiklinės | vanduo |
1 valgomasis šaukštas | želatina |
šiek tiek | cinamonas |
šiek tiek | gvazdikėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Duona užplikoma verdančiu vandeniu ir, palaikius 15 min., nukošiama. Į nuovirą suberiamas cukrus, prieskoniai, jis kiek paverdamas ir iškošiarnas. Tada supilama išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Atvėsintas skystis plakamas, kol virsta standžiomis putomis. Užšaldoma formoje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės desertas
-
Biskvitiniai pyragaičiai su sufle
-
Vyšninis tiramisu (be kiaušinių)
-
Ledų desertas
-
Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
-
Sveikuolių ledai
-
Vaisinis desertas
-
Vyno želės ir grietinėlės desertas
-
Tinginys su riešutais
-
Braškių ir bananų kokteilis
-
Pudingas
-
Naminiai ledai
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Lemon posset
-
Vasariškas tortas
-
Sloksniuotas braškių desertas
-
Grietinėlės ledai su vanile
-
Bananai šokolade
-
Braškių putėsiai su manų kruopomis
-
Aguonų sūris su razinomis
Duonos putėsiai
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Duona, džiovinta,
200 gramų -
Cukrus,
1.5 valgomojo šaukšto -
Vanduo,
3 stiklinės -
Želatina,
1 valgomasis šaukštas - Cinamonas
- Gvazdikėliai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Duona užplikoma verdančiu vandeniu ir, palaikius 15 min., nukošiama. Į nuovirą suberiamas cukrus, prieskoniai, jis kiek paverdamas ir iškošiarnas. Tada supilama išbrinkinta ir ištirpinta želatina. Atvėsintas skystis plakamas, kol virsta standžiomis putomis. Užšaldoma formoje.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...