
Pynutės su šokoladu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 lapai | tešla | |
1 pakelis | šokoladas | |
1 sauja | riešutai | |
1 sauja | aguonų | |
1 žiupsnelis | džiovintų spanguolių | |
Aptepimui: | ||
2 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Šaldyta tešla atšildoma. Šiek tiek pakočiojama ir patampoma.
2.
Paklojama ant lygaus paviršiaus ir ant viduriuko padedami penki šokolado gabaliukai.
3.
Pabarstoma pasmulkintais įvairiais riešutais, džiovintomis spanguolėmis ir aguonomis.
4.
Tešlos šonai įpjaustomi ir supinama kasa. Aptepti kiaušinio plakiniu.
5.
Kepti iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol apskrus. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tiramisu
-
Trupiniuotis su slyvomis
-
Džiovintų vaisių pyragas
-
Dvisluoksnis obuolių pyragas
-
Trijų skonių pynė
-
Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės tešlos
-
Everestas
-
Špinatų tortas su varškės kremu ir braškėmis
-
Pyragas su razinomis
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Obuolių ir varškės pyragas prie kavos
-
Pyragas su kriaušėmis
-
Apelsininis pyragas
-
Pyragas prie sultinio ar sriubos
-
Varškės "Extazy"
-
Varškės pyragas su bananų įdaru
-
Apvalus „Napoleonas“
-
Morkų pyragas
-
Manų kruopų pyragas su uogomis
-
Sūrio desertas
Pynutės su šokoladu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Tešla,
4 lapai -
Šokoladas,
1 pakelis -
Riešutai,
1 sauja -
Aguonos,
1 sauja -
Džiovintos spanguolės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šaldyta tešla atšildoma. Šiek tiek pakočiojama ir patampoma.
Paklojama ant lygaus paviršiaus ir ant viduriuko padedami penki šokolado gabaliukai.
Pabarstoma pasmulkintais įvairiais riešutais, džiovintomis spanguolėmis ir aguonomis.
Tešlos šonai įpjaustomi ir supinama kasa. Aptepti kiaušinio plakiniu.
Kepti iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol apskrus. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai