Pynutės su šokoladu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 lapai | tešla | |
1 pakelis | šokoladas | |
1 sauja | riešutai | |
1 sauja | aguonų | |
1 žiupsnelis | džiovintų spanguolių | |
Aptepimui: | ||
2 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Šaldyta tešla atšildoma. Šiek tiek pakočiojama ir patampoma.
2.
Paklojama ant lygaus paviršiaus ir ant viduriuko padedami penki šokolado gabaliukai.
3.
Pabarstoma pasmulkintais įvairiais riešutais, džiovintomis spanguolėmis ir aguonomis.
4.
Tešlos šonai įpjaustomi ir supinama kasa. Aptepti kiaušinio plakiniu.
5.
Kepti iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol apskrus. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apelsininis pyragas su migdolais
- Šokoladinis vyniotinis
- Morkų pyragas
- Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
- Saldus pyragas
- Malta mėsa tešloje
- Kalėdinė eglutė
- Keksas "C"
- Trupininis pyragas su varške ir obuoliais
- Pyragas - naikintuvas
- Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
- Minkštutis obuolių pyragas
- Vyniotinis su varške
- Moliūginis varškės pyragas
- Trijų skonių pynė
- Biskvitinis obuolių pyragas
- Norvegiška tuno pynė
- Purus aviečių vyniotinis
- Prancūziškų skrebučių gaminimas
- Pyragas-tortas
Pynutės su šokoladu
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Tešla,
4 lapai -
Šokoladas,
1 pakelis -
Riešutai,
1 sauja -
Aguonos,
1 sauja -
Džiovintos spanguolės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šaldyta tešla atšildoma. Šiek tiek pakočiojama ir patampoma.
Paklojama ant lygaus paviršiaus ir ant viduriuko padedami penki šokolado gabaliukai.
Pabarstoma pasmulkintais įvairiais riešutais, džiovintomis spanguolėmis ir aguonomis.
Tešlos šonai įpjaustomi ir supinama kasa. Aptepti kiaušinio plakiniu.
Kepti iki 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol apskrus. Skanaus.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai