Pieniškas braškių desertas ,,Labanakt"
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 300 gramų | pienas |
| 5 valgomieji šaukštai | želės cukrus „multi“ |
| 100 gramų | braškės |
| 2 valgomieji šaukštai | aguonų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Braškes supjaustyti į stiklines. Pieną pavirti pusę minutės su žele - cukrumi. Palaukti kol pravės. Įberti aguonų, išmaišyti ir užpilti ant braškių. Laikyti bent 5 valandas, nes augalinė želė stingsta lėčiau.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaivinantis želė ir vaisių desertas
-
Braškių putėsiai su manų kruopomis
-
Pieniškas braškių desertas ,,Labanakt"
-
Gaivioji želė
-
Uogų skanėstas
-
Grietinės želė su bananais
-
Rabarbarų drebučiai
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Agrastų drebučiai su braškėmis
-
Želė tortas
-
Varškės sūris su žele
-
Raudonųjų serbentų fantazija
-
Gaivumas
-
Sluoksniuotas želė desertas
-
Kefyro panna cotta
-
Skanus želė ir šokolado desertas
-
Citrinos drebučiai
-
Varškės torčiukas su persikais
-
„Baltosios gėlės“
-
Gaivus žele desertas
Pieniškas braškių desertas ,,Labanakt"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Pienas,
300 gramų -
Želės cukrus „Multi“,
5 valgomieji šaukštai -
Braškės,
100 gramų -
Aguonos,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Braškes supjaustyti į stiklines. Pieną pavirti pusę minutės su žele - cukrumi. Palaukti kol pravės. Įberti aguonų, išmaišyti ir užpilti ant braškių. Laikyti bent 5 valandas, nes augalinė želė stingsta lėčiau.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
