
Pieniškas braškių desertas ,,Labanakt"
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų | pienas |
5 valgomieji šaukštai | želės cukrus „multi“ |
100 gramų | braškės |
2 valgomieji šaukštai | aguonų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Braškes supjaustyti į stiklines. Pieną pavirti pusę minutės su žele - cukrumi. Palaukti kol pravės. Įberti aguonų, išmaišyti ir užpilti ant braškių. Laikyti bent 5 valandas, nes augalinė želė stingsta lėčiau.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės torčiukas su persikais
-
Grietinės želė su bananais
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Rabarbarų drebučiai
-
Gaivinantis želė ir vaisių desertas
-
Šokoladinė panna cotta
-
Kefyro panna cotta
-
Želiniai kiaušinukai
-
Pascha
-
Aviečių sulčių drebučiai
-
Vaisių ir žele žiedas
-
Vaisiai želėje
-
Varškės pudingas su apelsinais
-
Želė drebučiai apelsine
-
Braškinis - jogurtinis torčiukas
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Želė tortas
-
Agrastų drebučiai su braškėmis
-
„Baltosios gėlės“
-
Desertinė varškė
Pieniškas braškių desertas ,,Labanakt"
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Pienas,
300 gramų -
Želės cukrus „Multi“,
5 valgomieji šaukštai -
Braškės,
100 gramų -
Aguonos,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Braškes supjaustyti į stiklines. Pieną pavirti pusę minutės su žele - cukrumi. Palaukti kol pravės. Įberti aguonų, išmaišyti ir užpilti ant braškių. Laikyti bent 5 valandas, nes augalinė želė stingsta lėčiau.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...