
Želė su trešnemis ir persikais
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
2 pakeliai | želė |
100 gramų | trešnės |
1 skardinė | persikai (konservuoti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Persikus supjaustome griežinėliais. Žėlę pagaminame kaip nurodyta pakuotėje tik pilame 3/4 nurodyto vandens kiekį. Formą sutepame aliejumi, kad lengviau būtu išimti žėlę. Sudedam persikus, supilame puse skystos želės ir dedame į šaldytuvą kol sustings. Vėliau sudedam trešnes ir supilame likusią žėlę. Pastatome šaltai kol sustings.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisinė želė
-
Aviečių sulčių drebučiai
-
Braškumėlis
-
Jogurtiniai putėsiai su želė sluoksniu
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Mėtinis agurkų desertas
-
Citrininiai drebučiai
-
Želė tortas
-
Želės, varškės ir kokosų pieno desertas
-
Kefyro panna cotta
-
Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
-
Agrastų drebučiai su braškėmis
-
Gaivumas
-
Želė drebučiai apelsine
-
Jogurtinė želė su braškėmis
-
Naminis braškinis "Rahat-lokum"
-
Tortas "Mozaika"
-
Želinis desertas su juodu šokoladu
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
Sedulos vaisių drebučiai
Želė su trešnemis ir persikais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Želė,
2 pakeliai -
Trešnės,
100 gramų -
Persikai, konservuoti,
1 skardinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Persikus supjaustome griežinėliais. Žėlę pagaminame kaip nurodyta pakuotėje tik pilame 3/4 nurodyto vandens kiekį. Formą sutepame aliejumi, kad lengviau būtu išimti žėlę. Sudedam persikus, supilame puse skystos želės ir dedame į šaldytuvą kol sustings. Vėliau sudedam trešnes ir supilame likusią žėlę. Pastatome šaltai kol sustings.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...