
Želė su trešnemis ir persikais
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
2 pakeliai | želė |
100 gramų | trešnės |
1 skardinė | persikai (konservuoti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Persikus supjaustome griežinėliais. Žėlę pagaminame kaip nurodyta pakuotėje tik pilame 3/4 nurodyto vandens kiekį. Formą sutepame aliejumi, kad lengviau būtu išimti žėlę. Sudedam persikus, supilame puse skystos želės ir dedame į šaldytuvą kol sustings. Vėliau sudedam trešnes ir supilame likusią žėlę. Pastatome šaltai kol sustings.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kefyro panna cotta
-
Vaisinė želė
-
Slyvų putėsiai su kiaušiniais
-
„Baltosios gėlės“
-
Gaivioji želė
-
Želė desertas su uogiene
-
Varškės pudingas su apelsinais
-
Citrininiai drebučiai
-
Gaivinantis želė ir vaisių desertas
-
Natūralių apelsinų sulčių želė
-
Arbūzų želė
-
Varškės torčiukas su persikais
-
Raudonųjų serbentų fantazija
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Naminis braškinis "Rahat-lokum"
-
Želė desertas "Afrika"
-
Braškių putėsiai su manų kruopomis
-
Rabarbarų drebučiai
-
Mangų - varškės želė desertas
-
Mėtinis agurkų desertas
Želė su trešnemis ir persikais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Želė,
2 pakeliai -
Trešnės,
100 gramų -
Persikai, konservuoti,
1 skardinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Persikus supjaustome griežinėliais. Žėlę pagaminame kaip nurodyta pakuotėje tik pilame 3/4 nurodyto vandens kiekį. Formą sutepame aliejumi, kad lengviau būtu išimti žėlę. Sudedam persikus, supilame puse skystos želės ir dedame į šaldytuvą kol sustings. Vėliau sudedam trešnes ir supilame likusią žėlę. Pastatome šaltai kol sustings.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...