Želė su trešnemis ir persikais
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 2 pakeliai | želė |
| 100 gramų | trešnės |
| 1 skardinė | persikai (konservuoti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Persikus supjaustome griežinėliais. Žėlę pagaminame kaip nurodyta pakuotėje tik pilame 3/4 nurodyto vandens kiekį. Formą sutepame aliejumi, kad lengviau būtu išimti žėlę. Sudedam persikus, supilame puse skystos želės ir dedame į šaldytuvą kol sustings. Vėliau sudedam trešnes ir supilame likusią žėlę. Pastatome šaltai kol sustings.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Rabarbarų drebučiai
-
Maskarponinė želė su vaisiais
-
Tortas "Mozaika"
-
Vaisiai drebučiuose
-
Žėlė apelsino žievėje
-
Šokoladiniai pyragaičiai su uogų padažu
-
Citrininiai drebučiai
-
Kefyro panna cotta
-
Sluoksniuotas želė desertas
-
Želė desertas "Afrika"
-
Mėtinis agurkų desertas
-
Želės, varškės ir kokosų pieno desertas
-
Sedulos vaisių drebučiai
-
Želė tortas
-
Natūralių apelsinų sulčių želė
-
Varškės pudingas su apelsinais
-
Vaisiai želėje
-
Mangų - varškės želė desertas
-
Vasariškas želė desertas
Želė su trešnemis ir persikais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Želė,
2 pakeliai -
Trešnės,
100 gramų -
Persikai, konservuoti,
1 skardinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Persikus supjaustome griežinėliais. Žėlę pagaminame kaip nurodyta pakuotėje tik pilame 3/4 nurodyto vandens kiekį. Formą sutepame aliejumi, kad lengviau būtu išimti žėlę. Sudedam persikus, supilame puse skystos želės ir dedame į šaldytuvą kol sustings. Vėliau sudedam trešnes ir supilame likusią žėlę. Pastatome šaltai kol sustings.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
