
150 gramų | kvietiniai miltai |
10 gramų | mielės |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (malti, balti) |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
600 gramų | pomidorai |
0.25 arbatinio šaukštelio | čiobreliai |
0.25 arbatinio šaukštelio | džiovintas raudonėlis |
1 skiltelė | česnakas |
250 gramų | kiauliena (kumpis, vytintas, supjaustytas juostelėmis) |
4 vienetai | obuoliai |
1 vienetas | kiaušiniai |
100 gramų | sūris (Ementalio, tarkuotas) |
2. Supjaustykite pomidorus skiltelėmis, keletą atidėkite, o kitas patroškinkite augaliniame aliejuje. Pridėkite žalumynų, per trintuvę pertrintą česnako skiltelę ir troškinkite iki tirštos masės, įberkite pipirų.
3. Išminkykite tešlą, iškočiokite, sudėkite į kepimo skardą ir ant viršaus sudėkite pomidorų masę. Ant viršaus sudėliokite plonais gabalėliais supjaustytus obuolius, pomidorus ir kumpį.
4. Sumaišykite kiaušinį su sūriu ir masę sudėk ant įdaro viršaus. Kepkite apie 40 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Suflė su žirneliais
-
Speltos pica
-
Prancūziškas pyragas
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Žuvies pyragas
-
Pica Margarita
-
Riešutų plokštainis (kugelis)
-
Žuvies pyragas
-
Super kiaušinienė
-
Tirolietiškas omletas su grybais
-
Apkepas „Greitukas“
-
Varškės ir bananų apkepas
-
Olandiškas ryžių pyragas
-
Teisininko pica
-
Varškės ir ryžių apkepas
-
Ryžių apkepas su daržovėmis
-
Desertinis manų apkepas
-
Žuvies užkepėlė su daržovėmis
-
Žuvies apkepas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
Pica su obuoliais ir kumpiu

- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
150 gramų -
Mielės,
10 gramų - Cukrus
- Druska
- Pipirai, malti, balti
-
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Pomidorai,
600 gramų -
Čiobreliai,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Džiovintas raudonėlis,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Česnakas,
1 skiltelė -
Kiauliena, kumpis, vytintas, supjaustytas juostelėmis,
250 gramų -
Obuoliai,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Sūris, Ementalio, tarkuotas,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
1. Nusijokite į dubenėlį miltus ir padarykite įdubimą. Pritrupinkite į jį mielių, suberkite cukrų, įpilkite 125 g šilto vandens, truputį miltų. Viską sumaišykite ir palaikykite 15 min. Įberkite žiupsnelį druskos, supilkite aliejų, išminkykite tešlą ir 30 min. palaikykite šiltoje vietoje, įkaitinkite orkaitę iki 200°C.
2. Supjaustykite pomidorus skiltelėmis, keletą atidėkite, o kitas patroškinkite augaliniame aliejuje. Pridėkite žalumynų, per trintuvę pertrintą česnako skiltelę ir troškinkite iki tirštos masės, įberkite pipirų.
3. Išminkykite tešlą, iškočiokite, sudėkite į kepimo skardą ir ant viršaus sudėkite pomidorų masę. Ant viršaus sudėliokite plonais gabalėliais supjaustytus obuolius, pomidorus ir kumpį.
4. Sumaišykite kiaušinį su sūriu ir masę sudėk ant įdaro viršaus. Kepkite apie 40 min.