| 1 vienetas | česnakas (skiltelė) |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 150 gramų | kiauliena |
| 150 gramų | veršiena |
| 150 gramų | kiaulienos lašiniai |
| 1 vienetas | dešrelės (rūkyta) |
| 150 gramų | žirniai |
| 0.5 vieneto | kopūstai |
| 350 gramų | morkos |
| 4 vienetai | bulvių |
| 0.5 vieneto | salierai |
| 250 gramų | jautiena (su kaulu) |
| 2 vienetai | pomidorai |
| 1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
| 6 vienetai | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
| 2 valgomieji šaukštai | petražolės (smulkinta) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižienė su grybais
-
Morkų su obuoliais sriuba
-
Gurmaniška pomidorų sriuba
-
Tiršta bulvienė su mėsa
-
Greitoji sriubukė
-
Kopūstienė su grybais
-
Burokėlių sriuba
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
-
Raugintų kopūstų sriubytė
-
Rūgščiai aštri kinietiška sriuba
-
Bulgariška sriuba
-
Vištienos sriuba su brokoliais
-
Žemaitiški šaltibarščiai
-
Burokėlių-grybų sriuba
-
Daržovių sriuba su vištienos kukuliais
-
Gaivūs šaltibarščiai
-
Grybų sriuba
-
Pievagrybių sriuba
-
Tiršta žirnių sriuba
Olla podrida
akcijas
-
Česnakas, skiltelė,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiauliena,
150 gramų -
Veršiena,
150 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
150 gramų -
Dešrelės, rūkyta,
1 vienetas -
Žirniai,
150 gramų -
Kopūstai,
0.5 vieneto -
Morkos,
350 gramų -
Bulvės,
4 vienetai -
Salierai,
0.5 vieneto -
Jautiena, su kaulu,
250 gramų -
Pomidorai,
2 vienetai -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Juodieji pipirai,
6 vienetai - Druska
-
Petražolės, smulkinta,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa ir lašiniukai užpilama 2 L šalto vandens ir užkaičama. Po 1—2 val. supilami per naktį pamirkyti žirniai ir prieskoniai. Kai mėsa beveik išverda, sudedama nuvalytos, smulkiai supjaustytos morkos, bulvės, svogūnai, česnakas, supjaustyti kopūstai, o po 10 min.— supjaustyti pomidorai. Sriuba dar paverčiama, kol suminkštėja produktai. Po to mėsa išgriebiama, išimami kaulai. Dešrelės supjaustomos griežinėliais ir sudedamos į sriubą. Viskas dar kartą užvirinama. Į išvirusią sriubą įberiama petražolių lapelių.
Komentarai (6)
-
linksmute
2009-11-23 18:13
:-D Na , sitai sriubai labjau tiktu "muzikines" sriubos pavadinimas. Jauciu pavalgius toki derineli kaip kopustai ir zirniai - veliau tokia muzika su kvapu namie kyla ! :-D Siaip ,receptas neblogas , nuo saves galiu prideti , kad bet kokia sriuba verdant , visada skaniau gaunasi , kai idedi keliu rusiu mesas.
-
wirgisa
2009-10-06 14:58
Visai skani sriubyte gavosi :super: . Tik as nedejau tiek daug ivairios mesos. idejau kelis gabliukus kiaulienos ir viskas. :-)
-
artas
2009-09-17 00:08
belenkas, turbut sitas receptas kaip dejo i sriuba ka tik turejo po ranka :D bet reiks pamegint kaska panasaus ;]
