Agurkų šaltsriubė
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 4 vienetai | agurkų |
| 300 mililitrų | natūralaus jogurto |
| 300 mililitrų | kefyras |
| 4 valgomieji šaukštai | krapai (Smulkinti) |
| 1 skiltelė | česnakas |
| 10 lapų | mėta |
| 1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
3 agurkus ir visus kitus produktus sumalame blenderiu (arba kokteilių plakiliu). Labai gerai atšaldome.
2.
Supilstę į lėkštes, sudedame į jas likusį gabaliukais supjaustytą agurką, pabarstome krapais.
3.
Labai skanu su karštomis bulvėmis, kaip ir šaltibarščiai. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šaltibarščiai
-
Saldi obuolių sriuba
-
Rūgštynių šaltibarščiai
-
Žemaitiški šaltibarščiai
-
Arbūzinė sriuba
-
Pieniška sriuba su aguonomis
-
Šalta šviežių agurkų sriuba
-
Šaltibarščiai kitaip
-
Obuolių ir kriaušių sriuba
-
Šalta daržovių sriuba
-
Mėlynių sriuba
-
Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
-
Šalta ridikėlių sriuba
-
Aguonpienis su kūčiukais
-
Duoninė sriuba su slyvomis
-
Margaritos šaltibarščiai
-
Labai skani braškių sriuba
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Šaltibarščiai
-
Vaisinė sriuba su želiniais grietinės kukulaičiais
Agurkų šaltsriubė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Agurkai,
4 vienetai -
Natūralus jogurtas,
300 mililitrų -
Kefyras,
300 mililitrų -
Krapai, Smulkinti,
4 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
1 skiltelė -
Mėta,
10 lapų -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
3 agurkus ir visus kitus produktus sumalame blenderiu (arba kokteilių plakiliu). Labai gerai atšaldome.
Supilstę į lėkštes, sudedame į jas likusį gabaliukais supjaustytą agurką, pabarstome krapais.
Labai skanu su karštomis bulvėmis, kaip ir šaltibarščiai. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
-
Rita
2017-07-14 18:16
Aciu nebandžiau bet pasigaminsiu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
