
Įdaryti pievagrybiai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų | vištiena ( faršas) |
50 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
200 gramų | sūris |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pievagrybius nuplauti, nusausinti ir atskirti kepurėles. Paruošti faršą su prieskoniais, smulkintais svogūnais bei česnaku.
2.
Įdėti į faršą majonezą ir gerai išmaišyti.
3.
Įdaryti faršu pievagrybių kepurėles.
4.
Kepti orkaitėje apie 20 minučių. Paskui užberti tarkuoto sūrio bei svogūno laiškų. Kepti dar apie 10 min.
Skanaus
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Prancūziškas pyragas
-
Ryžių košė su vaisiais
-
Speltos pica
-
Kopūstų apkepas
-
Spalvota žuvies užkepėlė
-
Žuvies apkepas
-
Lazanija su baziliku
-
Omletas "Kitaip"
-
Aitriųjų čili pica
-
Apkepėlė su ZIGMO Bismarck silke
-
Omletas su šviežiais bazilikais
-
Purus rikotos sūrio apkepas
-
Avižinės košės apkepas
-
Omletas su paprika
-
Picos blyneliai
-
Silkės apkepas
-
Pievagrybių apkepas
-
Žuvies pyragas
-
Duonos skrebučių apkepas
-
Kepta manų košė su pasukomis
Įdaryti pievagrybiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, faršas,
300 gramų -
Pievagrybiai,
50 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris,
200 gramų -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pievagrybius nuplauti, nusausinti ir atskirti kepurėles. Paruošti faršą su prieskoniais, smulkintais svogūnais bei česnaku.
Įdėti į faršą majonezą ir gerai išmaišyti.
Įdaryti faršu pievagrybių kepurėles.
Kepti orkaitėje apie 20 minučių. Paskui užberti tarkuoto sūrio bei svogūno laiškų. Kepti dar apie 10 min.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...