
Įdaryti pievagrybiai
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų | vištiena ( faršas) |
50 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
200 gramų | sūris |
1 pundelis | svogūnų laiškai |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Pievagrybius nuplauti, nusausinti ir atskirti kepurėles. Paruošti faršą su prieskoniais, smulkintais svogūnais bei česnaku.
2.
Įdėti į faršą majonezą ir gerai išmaišyti.
3.
Įdaryti faršu pievagrybių kepurėles.
4.
Kepti orkaitėje apie 20 minučių. Paskui užberti tarkuoto sūrio bei svogūno laiškų. Kepti dar apie 10 min.
Skanaus
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Avižinių dribsnių apkepas su obuoliais
-
Obuolių ir kukurūzų apkepas
-
Maža pica
-
Varškės ir manų apkepas
-
Pica su saliamiu
-
Teisininko pica
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Desertinis manų apkepas
-
Batono-obuolių apkepas
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Pica „Greitukas“
-
Grybų apkepas
-
Picos blyneliai
-
Napoletana picos gaminimas namie
-
Žuvies pudingas
-
Omletas su prieskoniniais žalumynais
-
Purus rikotos sūrio apkepas
Įdaryti pievagrybiai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Vištiena, faršas,
300 gramų -
Pievagrybiai,
50 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Sūris,
200 gramų -
Svogūnų laiškai,
1 pundelis -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Prieskoniai
Gaminimo eiga:
Pievagrybius nuplauti, nusausinti ir atskirti kepurėles. Paruošti faršą su prieskoniais, smulkintais svogūnais bei česnaku.
Įdėti į faršą majonezą ir gerai išmaišyti.
Įdaryti faršu pievagrybių kepurėles.
Kepti orkaitėje apie 20 minučių. Paskui užberti tarkuoto sūrio bei svogūno laiškų. Kepti dar apie 10 min.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...