
Želinis desertas su juodu šokoladu
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
200 gramų | varškė (trintos) |
200 gramų | kondensuotas pienas |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
100 gramų | juodojo šokolado |
1 pakelis | aviečių želė |
1 vienetas | citrinos |
2 valgomieji šaukštai | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Varškę sumaišyti su grietinėle, sutirštintu pienu bei pagal instrukciją pagamintoje želatina.
2.
Pilti į torto formą vis pabarstant smulkintu šokoladu.
3.
Viršų aplieti aviečių žele ir papuošti, jei norisi.
4.
Palikti šaldytuve bent porą valandų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jogurtinis torčiukas su vaisiais ir uogomis
-
Želinis desertas su juodu šokoladu
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Uogų skanėstas
-
Gaivus žele desertas
-
Desertinė varškė
-
Grietinėlės gardėsis su braškėmis
-
Rabarbarų drebučiai
-
Želė drebučiai apelsine
-
Gaivioji želė
-
Raudonųjų serbentų fantazija
-
Želiniai kiaušinukai
-
Braškinis - jogurtinis torčiukas
-
Želė desertas "Agrasto sapnas"
-
Aviečių sulčių drebučiai
-
Varškės pudingas su apelsinais
-
Mėtinis agurkų desertas
-
Vaisiai drebučiuose
-
Mėtinė kivių želė su citrina
-
Sedulos vaisių drebučiai
Želinis desertas su juodu šokoladu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Varškė, trintos,
200 gramų -
Kondensuotas pienas,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų -
Juodasis šokoladas,
100 gramų -
Aviečių želė,
1 pakelis -
Citrinos,
1 vienetas -
Želatina,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Varškę sumaišyti su grietinėle, sutirštintu pienu bei pagal instrukciją pagamintoje želatina.
Pilti į torto formą vis pabarstant smulkintu šokoladu.
Viršų aplieti aviečių žele ir papuošti, jei norisi.
Palikti šaldytuve bent porą valandų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...