
Želinis desertas su juodu šokoladu
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
200 gramų | varškė (trintos) |
200 gramų | kondensuotas pienas |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
100 gramų | juodojo šokolado |
1 pakelis | aviečių želė |
1 vienetas | citrinos |
2 valgomieji šaukštai | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Varškę sumaišyti su grietinėle, sutirštintu pienu bei pagal instrukciją pagamintoje želatina.
2.
Pilti į torto formą vis pabarstant smulkintu šokoladu.
3.
Viršų aplieti aviečių žele ir papuošti, jei norisi.
4.
Palikti šaldytuve bent porą valandų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Želės, varškės ir kokosų pieno desertas
-
Citrininiai drebučiai
-
Želė tortas
-
Šokoladinė panna cotta
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
„Baltosios gėlės“
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Šokoladiniai pyragaičiai su uogų padažu
-
Naminis braškinis "Rahat-lokum"
-
Gaivus žele desertas
-
Citrinos drebučiai
-
Gaivumas
-
Vyšnių želė
-
Salotos drebučiuose
-
Skanus želė ir šokolado desertas
-
Varškės pudingas su apelsinais
-
Panna cotta su braškių sirupu
-
Vaisių ir žele žiedas
-
Sluoksniuotas želė desertas
-
Sedulos vaisių drebučiai
Želinis desertas su juodu šokoladu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Varškė, trintos,
200 gramų -
Kondensuotas pienas,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų -
Juodasis šokoladas,
100 gramų -
Aviečių želė,
1 pakelis -
Citrinos,
1 vienetas -
Želatina,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Varškę sumaišyti su grietinėle, sutirštintu pienu bei pagal instrukciją pagamintoje želatina.
Pilti į torto formą vis pabarstant smulkintu šokoladu.
Viršų aplieti aviečių žele ir papuošti, jei norisi.
Palikti šaldytuve bent porą valandų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...