
Varškės torčiukas su persikais
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
400 gramų | varškė (trinta) |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
200 gramų | konservuotų persikų |
2 vienetai | ciberžolė |
1 vienetas | citrinos |
50 gramų | juodojo šokolado |
1 sauja | džiovintų slyvų |
1 valgomasis šaukštas | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Sumaišyti kartu varškę, grietinėlę, vanilinį cukrų, ciberžolę su želatina, paruošta visame kiekyje mažos konservuotų persikų skardinės kompote.
2.
Pilti kremo, dėti pjaustytų persikų slyvų, vėl kremo. Padėti šaltai.
3.
Papuošti tirpintu šokoladu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Želė desertas "Agrasto sapnas"
-
Rabarbarų drebučiai
-
Citrininiai drebučiai
-
Vaisinė želė
-
Vasariškas želė desertas
-
Naminis braškinis "Rahat-lokum"
-
Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
-
Natūralių apelsinų sulčių želė
-
Pascha
-
Želinis desertas su juodu šokoladu
-
Lukos želė tortas
-
Salotos drebučiuose
-
Skanus želė ir šokolado desertas
-
Želė desertas su uogiene
-
Želė drebučiai apelsine
-
Citrinos drebučiai
-
Mangų - varškės želė desertas
-
Šokoladinė panna cotta
-
Arbūzų želė
-
Desertinė varškė
Varškės torčiukas su persikais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Varškė, trinta,
400 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų -
Konservuoti persikai,
200 gramų -
Ciberžolė,
2 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas -
Juodasis šokoladas,
50 gramų -
Džiovintos slyvos,
1 sauja -
Vanilinis cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Sumaišyti kartu varškę, grietinėlę, vanilinį cukrų, ciberžolę su želatina, paruošta visame kiekyje mažos konservuotų persikų skardinės kompote.
Pilti kremo, dėti pjaustytų persikų slyvų, vėl kremo. Padėti šaltai.
Papuošti tirpintu šokoladu.
Reklama:
Komentarai (3)
-
judita
2017-04-15 16:03
Taip ir neaisku ka su ta citrina daryti
-
ilma
2017-04-07 13:44
kiek želatinos?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...