Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
4 vienetai | kriaušės |
1 stiklinė | kefyras |
3 vienetai | kiaušiniai |
5 valgomieji šaukštai | miltai |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kriaušes sutarkuoti ir sumaišyti su pora šaukštų cukraus (jei kriaušės saldžios cukraus dėti mažiau), įmušti kiaušinius, įpilti stiklinę kefyro bei suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais.
2.
Tešla turi būti tiršta.
3.
Kepimo popieriumi iškloti skardą ir šaukštu ant jos dėti blynų tešlą bei šauti į orkaitę, įkaitinta iki 200°C temp. 10 min. Tada skardą ištraukti ir apversti blyniukus. Ir dar 8-10 min., į orkaitę.
Kepant orkaitėje nereikia nei trupučio riebalų.
Kepant orkaitėje nereikia nei trupučio riebalų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Moliūginiai sklindžiai
- Virtinukai su sūriu
- Avižiniai blynai
- Blyneliai su kondensuoto pieno įdaru
- Blynai su dešrelėmis ir sūriu
- Blyneliai su baklažanais
- Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
- Varškėčiai su obuoliais
- Blynai su tarkuotais obuoliais
- Makaroninis su krabais
- Žuvies spurgytės
- Vištienos blyneliai
- Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje
- Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
- Burokėlių ir bulvių blynai
- Baklažanų blynai
- Meilės blynai
- Kaliaropių blyneliai
- Kvietinių miltų blynai
- Žuvies blyneliai su krevetėmis
Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kriaušės,
4 vienetai -
Kefyras,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Miltai,
5 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušes sutarkuoti ir sumaišyti su pora šaukštų cukraus (jei kriaušės saldžios cukraus dėti mažiau), įmušti kiaušinius, įpilti stiklinę kefyro bei suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais.
Tešla turi būti tiršta.
Kepimo popieriumi iškloti skardą ir šaukštu ant jos dėti blynų tešlą bei šauti į orkaitę, įkaitinta iki 200°C temp. 10 min. Tada skardą ištraukti ir apversti blyniukus. Ir dar 8-10 min., į orkaitę.
Kepant orkaitėje nereikia nei trupučio riebalų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...