
Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
4 vienetai | kriaušės |
1 stiklinė | kefyras |
3 vienetai | kiaušiniai |
5 valgomieji šaukštai | miltai |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kriaušes sutarkuoti ir sumaišyti su pora šaukštų cukraus (jei kriaušės saldžios cukraus dėti mažiau), įmušti kiaušinius, įpilti stiklinę kefyro bei suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais.
2.
Tešla turi būti tiršta.
3.
Kepimo popieriumi iškloti skardą ir šaukštu ant jos dėti blynų tešlą bei šauti į orkaitę, įkaitinta iki 200°C temp. 10 min. Tada skardą ištraukti ir apversti blyniukus. Ir dar 8-10 min., į orkaitę.
Kepant orkaitėje nereikia nei trupučio riebalų.
Kepant orkaitėje nereikia nei trupučio riebalų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų blynai
-
Spelta blyneliai
-
Purūs SPELTOS blyneliai
-
4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
-
Cukinijų blyneliai su sūriu ir žalumynais
-
Morkų ir varškės blyneliai
-
Žuvies spurgytės
-
Vermišėlių ir krabų lazdelių kepsniukai
-
Obuolių sklindžiai
-
Makaroninis su krabais
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Varškės blynai su kriaušėmis
-
Moliūgų kotletukai
-
Baklažanų blynai
-
Morkų sklindžiai
-
Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
-
Cukinijų blyneliai
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Sorų blynai
-
Moliūgų sklindžiai
Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kriaušės,
4 vienetai -
Kefyras,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Miltai,
5 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušes sutarkuoti ir sumaišyti su pora šaukštų cukraus (jei kriaušės saldžios cukraus dėti mažiau), įmušti kiaušinius, įpilti stiklinę kefyro bei suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais.
Tešla turi būti tiršta.
Kepimo popieriumi iškloti skardą ir šaukštu ant jos dėti blynų tešlą bei šauti į orkaitę, įkaitinta iki 200°C temp. 10 min. Tada skardą ištraukti ir apversti blyniukus. Ir dar 8-10 min., į orkaitę.
Kepant orkaitėje nereikia nei trupučio riebalų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...