
Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
4 vienetai | kriaušės |
1 stiklinė | kefyras |
3 vienetai | kiaušiniai |
5 valgomieji šaukštai | miltai |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kriaušes sutarkuoti ir sumaišyti su pora šaukštų cukraus (jei kriaušės saldžios cukraus dėti mažiau), įmušti kiaušinius, įpilti stiklinę kefyro bei suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais.
2.
Tešla turi būti tiršta.
3.
Kepimo popieriumi iškloti skardą ir šaukštu ant jos dėti blynų tešlą bei šauti į orkaitę, įkaitinta iki 200°C temp. 10 min. Tada skardą ištraukti ir apversti blyniukus. Ir dar 8-10 min., į orkaitę.
Kepant orkaitėje nereikia nei trupučio riebalų.
Kepant orkaitėje nereikia nei trupučio riebalų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Moliūgų blynai
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Blyneliai su razinomis
-
Moliūgų kotletukai
-
Cukinijų blyneliai
-
Avižiniai blynai
-
Daržovių ir kepenėlių blynai
-
Manų kruopų blynai su obuoliais ir razinomis
-
Raugintų kopūstų blyneliai
-
Blynai su obuoliais
-
Kopūstų maltiniai
-
Kaliaropių blyneliai
-
Varškėčiai su obuoliais
-
Vištienos blyneliai
-
Avižinių dribsnių blyneliai su varške
-
Baklažanų blynai
-
Blynas su daržovėmis ir grybais Kūčioms
-
4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
-
Grikių miltų blyneliai
Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kriaušės,
4 vienetai -
Kefyras,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Miltai,
5 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušes sutarkuoti ir sumaišyti su pora šaukštų cukraus (jei kriaušės saldžios cukraus dėti mažiau), įmušti kiaušinius, įpilti stiklinę kefyro bei suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais.
Tešla turi būti tiršta.
Kepimo popieriumi iškloti skardą ir šaukštu ant jos dėti blynų tešlą bei šauti į orkaitę, įkaitinta iki 200°C temp. 10 min. Tada skardą ištraukti ir apversti blyniukus. Ir dar 8-10 min., į orkaitę.
Kepant orkaitėje nereikia nei trupučio riebalų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...