Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
4 vienetai | kriaušės |
1 stiklinė | kefyras |
3 vienetai | kiaušiniai |
5 valgomieji šaukštai | miltai |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kriaušes sutarkuoti ir sumaišyti su pora šaukštų cukraus (jei kriaušės saldžios cukraus dėti mažiau), įmušti kiaušinius, įpilti stiklinę kefyro bei suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais.
2.
Tešla turi būti tiršta.
3.
Kepimo popieriumi iškloti skardą ir šaukštu ant jos dėti blynų tešlą bei šauti į orkaitę, įkaitinta iki 200°C temp. 10 min. Tada skardą ištraukti ir apversti blyniukus. Ir dar 8-10 min., į orkaitę.
Kepant orkaitėje nereikia nei trupučio riebalų.
Kepant orkaitėje nereikia nei trupučio riebalų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Baklažanų blynai
- Blynai su obuoliais ir avižiniais dribsniais
- Miltiniai blynais su cukinija
- Moliūgų sklindžiai
- Blyneliai su kondensuoto pieno įdaru
- Blynai su kukurūzais
- Moliūgų blynai su abrikosais
- Grikių blynai
- Vermišėlių ir krabų lazdelių kepsniukai
- Žuvies blynukai
- Blynai su obuoliais
- Žvaigždžių pusryčiai
- Blyneliai su razinomis
- Šokoladiniai blynai
- Morkų sklindžiai
- Blyneliai su apelsininiu kremu
- Saldus užkandis
- Blyneliai su dešra ir sūriu
- Cukinijų blyneliai
- Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kriaušės,
4 vienetai -
Kefyras,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Miltai,
5 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kriaušes sutarkuoti ir sumaišyti su pora šaukštų cukraus (jei kriaušės saldžios cukraus dėti mažiau), įmušti kiaušinius, įpilti stiklinę kefyro bei suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais.
Tešla turi būti tiršta.
Kepimo popieriumi iškloti skardą ir šaukštu ant jos dėti blynų tešlą bei šauti į orkaitę, įkaitinta iki 200°C temp. 10 min. Tada skardą ištraukti ir apversti blyniukus. Ir dar 8-10 min., į orkaitę.
Kepant orkaitėje nereikia nei trupučio riebalų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...