300 gramų | miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 pundelis | špinatai |
100 gramų | sūris (pelėsinis) |
2 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | rozmarinas |
1 žiupsnelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 riekė | morkos |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lietiniai su silkės įdaru
- Lietiniai su dešrele ir sūriu
- Lietiniai su vištienos įdaru
- Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
- Pasninko blyneliai
- Alaus lietiniai
- Ruginiai blynai
- Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
- Blynai su dešrelėmis ir sūriu
- Lietiniai su kumpiu
- Ploni ir minkšti blynai
- Blyneliai su mėsa
- Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
- Lietiniai su obuolais
- Blyneliai „Peliukas Mikis“
- Lavašo lietiniai
- Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis
- Lietiniai blynai su aguonomis
- Blynai kitaip
- Špinatinis blynų tortas su varške
Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
300 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Špinatai,
1 pundelis -
Sūris, pelėsinis,
100 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Rozmarinas,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1 riekė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paruošti tešlą iš miltų, kiaušinio, vandens, įmaišyti druskos bei cukraus. Į įkaitintą keptuvę įpilti alyvuogių aliejaus, trumpai apkepinti susmulkintus česnakus, prieskoniukus. Suberti garuose paruoštus susmulkintus špinatus, pakepinti, pasūdyti, sumažinti ugnį ir padažą sutirštinti pora šaukštų miltų, atskiestų puse stiklinės šalto vandens. Galiausia įberti pasmulkintą pelėsinį sūrį, pakaitinti ir uždengus palikti. Prikepu daug lietinių. Ant jų viršaus užpilu špinatų ir pelėsinio sūrio tiršto padažo, papuošiu žydinčia morkyte.
Skanaus.