Paruošti tešlą iš miltų, kiaušinio, vandens, įmaišyti druskos bei cukraus. Į įkaitintą keptuvę įpilti alyvuogių aliejaus, trumpai apkepinti susmulkintus česnakus, prieskoniukus. Suberti garuose paruoštus susmulkintus špinatus, pakepinti, pasūdyti, sumažinti ugnį ir padažą sutirštinti pora šaukštų miltų, atskiestų puse stiklinės šalto vandens. Galiausia įberti pasmulkintą pelėsinį sūrį, pakaitinti ir uždengus palikti. Prikepu daug lietinių. Ant jų viršaus užpilu špinatų ir pelėsinio sūrio tiršto padažo, papuošiu žydinčia morkyte.
Skanaus.

Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 pundelis | špinatai |
100 gramų | sūris (pelėsinis) |
2 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | rozmarinas |
1 žiupsnelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 riekė | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Lietiniai su maskarponės sūriu
-
Alaus lietiniai
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Orkaitėje keptas blynas
-
Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
-
Lietiniai su kumpiu
-
Lietiniai su obuolais
-
Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
-
Ploni ir minkšti blynai
-
Lietiniai su varškės ir razinų įdaru
-
Blyneliai su varške
-
Desertiniai lietiniai blynai
-
Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
-
Blynai su mėsos ir daržovių įdaru
-
Lietiniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Lietiniai su žuvies įdaru
-
Blyneliai su mėsa
-
Šokoladiniai blynai
-
Lietiniai blynai su aguonomis
Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
300 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Špinatai,
1 pundelis -
Sūris, pelėsinis,
100 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Rozmarinas,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1 riekė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošti tešlą iš miltų, kiaušinio, vandens, įmaišyti druskos bei cukraus. Į įkaitintą keptuvę įpilti alyvuogių aliejaus, trumpai apkepinti susmulkintus česnakus, prieskoniukus. Suberti garuose paruoštus susmulkintus špinatus, pakepinti, pasūdyti, sumažinti ugnį ir padažą sutirštinti pora šaukštų miltų, atskiestų puse stiklinės šalto vandens. Galiausia įberti pasmulkintą pelėsinį sūrį, pakaitinti ir uždengus palikti. Prikepu daug lietinių. Ant jų viršaus užpilu špinatų ir pelėsinio sūrio tiršto padažo, papuošiu žydinčia morkyte.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...