Paruošti tešlą iš miltų, kiaušinio, vandens, įmaišyti druskos bei cukraus. Į įkaitintą keptuvę įpilti alyvuogių aliejaus, trumpai apkepinti susmulkintus česnakus, prieskoniukus. Suberti garuose paruoštus susmulkintus špinatus, pakepinti, pasūdyti, sumažinti ugnį ir padažą sutirštinti pora šaukštų miltų, atskiestų puse stiklinės šalto vandens. Galiausia įberti pasmulkintą pelėsinį sūrį, pakaitinti ir uždengus palikti. Prikepu daug lietinių. Ant jų viršaus užpilu špinatų ir pelėsinio sūrio tiršto padažo, papuošiu žydinčia morkyte.
Skanaus.

Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų | miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 pundelis | špinatai |
100 gramų | sūris (pelėsinis) |
2 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | rozmarinas |
1 žiupsnelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 riekė | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietiniai su vaniliniu kremu
-
Lietiniai su vištienos įdaru
-
Lietiniai blynai su vištiena
-
Blyneliai „Peliukas Mikis“
-
Blynai su mėsos ir daržovių įdaru
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Blyneliai su mėsa
-
Blyneliai su varške
-
Lietiniai su padažu
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis
-
Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
-
Šokoladiniai blynai
-
Lietiniai su obuolais
-
Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
-
Orkaitėje keptas blynas
-
Alaus lietiniai
-
Lietiniai blynai su rūkytu kumpiu
-
Lietiniai su maskarponės sūriu
Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
300 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Špinatai,
1 pundelis -
Sūris, pelėsinis,
100 gramų -
Česnakas,
2 skiltelės -
Rozmarinas,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Morkos,
1 riekė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošti tešlą iš miltų, kiaušinio, vandens, įmaišyti druskos bei cukraus. Į įkaitintą keptuvę įpilti alyvuogių aliejaus, trumpai apkepinti susmulkintus česnakus, prieskoniukus. Suberti garuose paruoštus susmulkintus špinatus, pakepinti, pasūdyti, sumažinti ugnį ir padažą sutirštinti pora šaukštų miltų, atskiestų puse stiklinės šalto vandens. Galiausia įberti pasmulkintą pelėsinį sūrį, pakaitinti ir uždengus palikti. Prikepu daug lietinių. Ant jų viršaus užpilu špinatų ir pelėsinio sūrio tiršto padažo, papuošiu žydinčia morkyte.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...