Lietiniai su silkės įdaru
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 200 gramų | miltai | |
| 2 stiklinės | pienas | |
| 2 vienetai | kiaušiniai | |
| šiek tiek | druska | |
| šiek tiek | riebalai | |
| Įdarui: | ||
| 350 gramų | silkė (file) | |
| 1 vienetas | kiaušiniai (virti) | |
| 1 vienetas | svogūnai (nedidelis) | |
| šiek tiek | pipirai (kvapnieji) | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Užmaišykite lietinių tešlą iš jiems skirtų produktų ir juos iškepkite. Įdarui pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną. Silkės filė ir kiaušinį sumalkite mėsmale, sudėkite pakepintą svogūną, pabarstykite kvepiančiais pipirais ir gerai išmaišykite. Įdarą tepkite ant lietinių ir sulankstykite. Apkepkite iki auksinės spalvos ir valgykite su tirpintu sviestu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lietiniai su žuvies įdaru
-
Lietiniai blynai su aguonomis
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
-
Lietiniai su maskarponės sūriu
-
Ruginiai blynai
-
Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
-
Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
-
Blyneliai „Peliukas Mikis“
-
Šokoladiniai blynai
-
Blyneliai
-
Blyneliai su varške
-
Bananų blynai
-
Lietiniai su įvairiais įdarais
-
Lietiniai su varške
-
Orkaitėje keptas blynas
-
Blyneliai su įdaru
-
Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
-
Lietiniai su grybais
-
Šokoladiniai lietiniai
Lietiniai su silkės įdaru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
200 gramų -
Pienas,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Druska
- Riebalai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Silkė, file,
350 gramų -
Kiaušiniai, virti,
1 vienetas -
Svogūnai, nedidelis,
1 vienetas - Pipirai, kvapnieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užmaišykite lietinių tešlą iš jiems skirtų produktų ir juos iškepkite. Įdarui pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną. Silkės filė ir kiaušinį sumalkite mėsmale, sudėkite pakepintą svogūną, pabarstykite kvepiančiais pipirais ir gerai išmaišykite. Įdarą tepkite ant lietinių ir sulankstykite. Apkepkite iki auksinės spalvos ir valgykite su tirpintu sviestu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
