Lietiniai su silkės įdaru
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 200 gramų | miltai | |
| 2 stiklinės | pienas | |
| 2 vienetai | kiaušiniai | |
| šiek tiek | druska | |
| šiek tiek | riebalai | |
| Įdarui: | ||
| 350 gramų | silkė (file) | |
| 1 vienetas | kiaušiniai (virti) | |
| 1 vienetas | svogūnai (nedidelis) | |
| šiek tiek | pipirai (kvapnieji) | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Užmaišykite lietinių tešlą iš jiems skirtų produktų ir juos iškepkite. Įdarui pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną. Silkės filė ir kiaušinį sumalkite mėsmale, sudėkite pakepintą svogūną, pabarstykite kvepiančiais pipirais ir gerai išmaišykite. Įdarą tepkite ant lietinių ir sulankstykite. Apkepkite iki auksinės spalvos ir valgykite su tirpintu sviestu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šalto ryto pusrytiniai lietiniai su sūriu
-
Blyneliai „Peliukas Mikis“
-
Lietiniai su įvairiais įdarais
-
Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
-
Lietiniai su varške
-
Šokoladiniai blynai
-
Desertiniai lietiniai blynai
-
Blynų tortas mažiesiems
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
-
Šokoladiniai lietiniai su persikais ir braškėmis
-
Blynai su mėsos ir daržovių įdaru
-
Blyneliai su varške
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Šokoladiniai lietiniai
-
Lietiniai blynai su rūkytu kumpiu
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Lietiniai su maskarponės sūriu
-
Lietiniai su grybais
Lietiniai su silkės įdaru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
200 gramų -
Pienas,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Druska
- Riebalai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Silkė, file,
350 gramų -
Kiaušiniai, virti,
1 vienetas -
Svogūnai, nedidelis,
1 vienetas - Pipirai, kvapnieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užmaišykite lietinių tešlą iš jiems skirtų produktų ir juos iškepkite. Įdarui pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną. Silkės filė ir kiaušinį sumalkite mėsmale, sudėkite pakepintą svogūną, pabarstykite kvepiančiais pipirais ir gerai išmaišykite. Įdarą tepkite ant lietinių ir sulankstykite. Apkepkite iki auksinės spalvos ir valgykite su tirpintu sviestu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
