
Lietiniai su silkės įdaru
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų | miltai | |
2 stiklinės | pienas | |
2 vienetai | kiaušiniai | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | riebalai | |
Įdarui: | ||
350 gramų | silkė (file) | |
1 vienetas | kiaušiniai (virti) | |
1 vienetas | svogūnai (nedidelis) | |
šiek tiek | pipirai (kvapnieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Užmaišykite lietinių tešlą iš jiems skirtų produktų ir juos iškepkite. Įdarui pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną. Silkės filė ir kiaušinį sumalkite mėsmale, sudėkite pakepintą svogūną, pabarstykite kvepiančiais pipirais ir gerai išmaišykite. Įdarą tepkite ant lietinių ir sulankstykite. Apkepkite iki auksinės spalvos ir valgykite su tirpintu sviestu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
-
Alaus lietiniai
-
Orkaitėje keptas blynas
-
Lietiniai su grybais
-
Lietiniai su varškės ir razinų įdaru
-
Krabų lazdelių griežinėliai lietiniuose
-
Paliepsniai
-
Lietiniai su obuolais
-
Bajoriški lietiniai blynai su migdolais
-
Blyneliai su varške
-
Pasninko blyneliai
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Saldūs blynai
-
Lietiniai su dešrele ir sūriu
-
Blyneliai „Peliukas Mikis“
-
Lietiniai su vištienos įdaru
-
Desertiniai lietiniai blynai
-
Šventiniams pusryčiams lietiniai su krabų lazdelėmis
-
Maroko blynai
-
Lietiniai blynai su krabų lazdelėmis
Lietiniai su silkės įdaru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Miltai,
200 gramų -
Pienas,
2 stiklinės -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Druska
- Riebalai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Silkė, file,
350 gramų -
Kiaušiniai, virti,
1 vienetas -
Svogūnai, nedidelis,
1 vienetas - Pipirai, kvapnieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užmaišykite lietinių tešlą iš jiems skirtų produktų ir juos iškepkite. Įdarui pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną. Silkės filė ir kiaušinį sumalkite mėsmale, sudėkite pakepintą svogūną, pabarstykite kvepiančiais pipirais ir gerai išmaišykite. Įdarą tepkite ant lietinių ir sulankstykite. Apkepkite iki auksinės spalvos ir valgykite su tirpintu sviestu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...