
Blyneliai su varške
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
2 stiklinės | miltai (kvietiniai Ilzenbergo dvaro ūkio) |
1 stiklinė | pienas |
300 gramų | varškė (Ilzenbergo dvaro ūkio) |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | vanilinis cukrus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinius išplakame su cukrumi, trupučiuku druskos ir vaniliniu cukrumi. Tada pilame pieną. Viską išmaišome ir po trupučiuką pilame miltus, maišome. Lietinių tešla turi būti be gumulų ir skystesnė. Iškepame lietinius.
2.
Į varškę dedame cukrų pagal skonį ir vanilinį cukrų. Gerai išmaišome. Paruoštą varškę įvyniojam į jau iškeptus ir atvėsusius lietinius blynus.
3.
Blynelius apkepame iš abiejų pusių. Valgome su grietine, jogurtu arba uogiene.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynai kitaip
-
Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
-
Varškės blyneliai
-
Ploni ir minkšti blynai
-
Ruginiai blynai
-
Blyneliai su mėsa
-
Špinatinis blynų tortas su varške
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Alaus lietiniai
-
Lietiniai blynai su aguonomis
-
Lietiniai su obuolais
-
Lietiniai su špinatais ir lašišos įdaru
-
Lietiniai su žuvies įdaru
-
Lietiniai su vaniliniu kremu
-
Lietiniai su maskarponės sūriu
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Lietiniai su padažu
-
Lietiniai su kumpiu
-
Šalto ryto pusrytiniai lietiniai su sūriu
Blyneliai su varške
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Miltai, kvietiniai Ilzenbergo dvaro ūkio,
2 stiklinės -
Pienas,
1 stiklinė -
Varškė, Ilzenbergo dvaro ūkio,
300 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Cukrus
- Vanilinis cukrus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakame su cukrumi, trupučiuku druskos ir vaniliniu cukrumi. Tada pilame pieną. Viską išmaišome ir po trupučiuką pilame miltus, maišome. Lietinių tešla turi būti be gumulų ir skystesnė. Iškepame lietinius.
Į varškę dedame cukrų pagal skonį ir vanilinį cukrų. Gerai išmaišome. Paruoštą varškę įvyniojam į jau iškeptus ir atvėsusius lietinius blynus.
Blynelius apkepame iš abiejų pusių. Valgome su grietine, jogurtu arba uogiene.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...