šiek tiek | cukrus |
2 skiltelės | česnakas |
30 gramų | graikiniai riešutai |
500 gramų | varškė |
1 vienetas | kopūstai (vidutinio dydžio) |
1 vienetas | kiaušiniai (trynys) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
Puode užvirinkite vandens ir į jį 4 min. panardinkite lapus. Ištraukite, gerai nuvarvinkite, sudėkite į sietelį ir perliekite šaltu vandeniu.
Padėkite ant popierinio rankšluosčio ir palaukite, kol nudžius.
Paruoškite įdarą: graikinius riešutus ir nuluptus česnakus susmulkinkite.
Varškę pertrinkite per sietelį, įdėkite šaukštą sviesto, kiaušinio trynį, suberkite riešutus, česnakus, cukrų, druską ir viską gerai išmaišykite.
Ant kiekvieno kopūsto lapo dėkite po kelis šaukštus įdaro ir sulankstykite.
Dėkite į keptuvėje įkaitintą likusį sviestą ir kepkite iš abiejų pusių, po 4 minutes.
Patiekite su ryžiais. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Įdarytos cukinijos
- Kiaušinienė paprikoje
- Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
- Karštos paprikų salotos
- Negaluojančios paprikos
- Balandėliai su paprika ir pupelėmis
- Keptos cukinijos su mėtų padažu
- Įdarytos kaliaropės
- Rudeninis laivelis
- Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
- Kepti aguročiai su slyvomis
- Cukinijų žiedeliai
- Faršo apkepas su daržovėmis
- Griežčių apkepas su mėsa
- Kukurūzų apkepas
- Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
- Kepti pievagrybiai su paprika
- Kukurūzų burbuolės
- Cukinijų blyneliai
- Įdaryti rauginti agurkai
Vegetariški balandėliai
- Paruošimo laikas:
- Cukrus
-
Česnakas,
2 skiltelės -
Graikiniai riešutai,
30 gramų -
Varškė,
500 gramų -
Kopūstai, vidutinio dydžio,
1 vienetas -
Kiaušiniai, trynys,
1 vienetas -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kopūstą nuplaukite ir išskirstykite lapais.
Puode užvirinkite vandens ir į jį 4 min. panardinkite lapus. Ištraukite, gerai nuvarvinkite, sudėkite į sietelį ir perliekite šaltu vandeniu.
Padėkite ant popierinio rankšluosčio ir palaukite, kol nudžius.
Paruoškite įdarą: graikinius riešutus ir nuluptus česnakus susmulkinkite.
Varškę pertrinkite per sietelį, įdėkite šaukštą sviesto, kiaušinio trynį, suberkite riešutus, česnakus, cukrų, druską ir viską gerai išmaišykite.
Ant kiekvieno kopūsto lapo dėkite po kelis šaukštus įdaro ir sulankstykite.
Dėkite į keptuvėje įkaitintą likusį sviestą ir kepkite iš abiejų pusių, po 4 minutes.
Patiekite su ryžiais. Skanaus!