![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Grilyje keptos salotos su mėsa
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai | paprika |
1 sauja | pievagrybiai |
200 gramų | kiauliena (gabaliukai) |
1 valgomasis šaukštas | dižono garstyčios |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | dižono garstyčios |
šiek tiek | prieskoninės žolelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Mėsytę supjaustyti gabaliukais, paprikas perpjauti į kelias dalis. Pievagrybius, mėsą ir daržoves dėti į indą apšlakstyti citrinos sultimis, pilti alyvuogių aliejaus, barstyti pipirų (galima dėti mėgiamų prieskonių). Palikti marinuotis pusvalandžiui. Prieš kepant pabarstyti druska ir salotas suvynioti į foliją. Kepti grilyje kelias minutes iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Moliūgų kotletukai
-
Briuselinių kopūstų apkepas
-
Morkos su pievagrybiais
-
Grilyje kepti pievagrybiai su daržovėmis
-
Salierai tešloje
-
Cukinijų apkepas
-
Negaluojančios paprikos
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Užkepėlės su žiediniu kopūstu
-
Cukinijų žiedeliai
-
Varškės ir morkų apkepas
-
Įdaryta cukinija
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Keptos cukinijos
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Falafeliai
Grilyje keptos salotos su mėsa
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Paprika,
3 vienetai -
Pievagrybiai,
1 sauja -
Kiauliena, gabaliukai,
200 gramų -
Dižono garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Dižono garstyčios
- Prieskoninės žolelės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsytę supjaustyti gabaliukais, paprikas perpjauti į kelias dalis. Pievagrybius, mėsą ir daržoves dėti į indą apšlakstyti citrinos sultimis, pilti alyvuogių aliejaus, barstyti pipirų (galima dėti mėgiamų prieskonių). Palikti marinuotis pusvalandžiui. Prieš kepant pabarstyti druska ir salotas suvynioti į foliją. Kepti grilyje kelias minutes iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...