
Grilyje keptos salotos su mėsa
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai | paprika |
1 sauja | pievagrybiai |
200 gramų | kiauliena (gabaliukai) |
1 valgomasis šaukštas | dižono garstyčios |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | dižono garstyčios |
šiek tiek | prieskoninės žolelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Mėsytę supjaustyti gabaliukais, paprikas perpjauti į kelias dalis. Pievagrybius, mėsą ir daržoves dėti į indą apšlakstyti citrinos sultimis, pilti alyvuogių aliejaus, barstyti pipirų (galima dėti mėgiamų prieskonių). Palikti marinuotis pusvalandžiui. Prieš kepant pabarstyti druska ir salotas suvynioti į foliją. Kepti grilyje kelias minutes iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Olandiškai kepti svogūnai
-
Įdaryti pomidorai
-
Traškūs žiediniai kopūstai
-
Kukurūzų apkepas su obuoliais
-
Įdarytos paprikos
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Apkepas „Vienas ir du“
-
Paprikų laiveliai
-
Keptos cukinijos
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Šparagai su lašiniais
-
Džiovintų grybų kotletai
-
Bulvių patiekalas
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Pupos su čiobreliais
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Romšteksas majonezo padaže
-
Šviežių kopūstų - morkų salotos su majonezu
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Baklažanų blynai
Grilyje keptos salotos su mėsa
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Paprika,
3 vienetai -
Pievagrybiai,
1 sauja -
Kiauliena, gabaliukai,
200 gramų -
Dižono garstyčios,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Dižono garstyčios
- Prieskoninės žolelės
Gaminimo eiga:
Mėsytę supjaustyti gabaliukais, paprikas perpjauti į kelias dalis. Pievagrybius, mėsą ir daržoves dėti į indą apšlakstyti citrinos sultimis, pilti alyvuogių aliejaus, barstyti pipirų (galima dėti mėgiamų prieskonių). Palikti marinuotis pusvalandžiui. Prieš kepant pabarstyti druska ir salotas suvynioti į foliją. Kepti grilyje kelias minutes iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...