
500 gramų | šparaginės pupelės |
100 gramų | kiaulienos lašiniai (neriebūs) |
2 valgomieji šaukštai | acto |
1 arbatinis šaukštelis | garstyčios (padažas) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | vynas (raudonas) |
2 vienetai | paprika |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Cukinijos ir maltos mėsos apkepas
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Troškinti įdaryti agurkai
-
Kukurūzų apkepas su obuoliais
-
Kepti salierai
-
Morkų maltiniai
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Šparagai su lašiniais
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Cukinijų blyneliai
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Burokėlių apkepas
-
Grilyje keptos daržovės
-
Kopūstienė su grybais
-
Pomidorų ir cukinijų apkepas
-
Kopūstų pudingas (Kålpudding)
-
Veganiškas skanėstas
-
Balandėliai su paprika ir pupelėmis
Šparaginės pupelės

- Paruošimo laikas:
-
Šparaginės pupelės,
500 gramų -
Kiaulienos lašiniai, neriebūs,
100 gramų -
Actas,
2 valgomieji šaukštai -
Garstyčios, padažas,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio - Pipirai, juodieji
- Druska
-
Vynas, raudonas,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pupelių ankštys susmulkinamos, truputį apvirinamos pasūdytame vandenyje ir išgriebiamos į graibštą. Plonais griežinėliais supjaustyti lašiniukai paspirginami, kol truputį parunda. Tuomet kepimo riebalai sumaišomi su actu, garstyčiomis, cukrumi, pipirais ir raudonuoju vynu. Dvi smulkiai supjaustytos paprikų ankštys patroškinamos, kol suminkštėja, ir sumaišomos su pupelėmis. Prie šio valgio paduodami paspirginti lašiniukai ir kmynais apibarstytos bulvės.
Komentarai (4)
-
Genute
2016-01-18 23:40
Ir nuotrauka tai visai ne pupelių
-
Lina
2015-12-15 00:10
neriebus lasiniai :DDDDDD anekdotas :D
-
Susirupines
2014-09-14 18:16
Idomūs jūsų ingridientai:
"Kiaulienos lašiniai, neriebūs, 100 gramų"
Prašau pasakyti, kur galima gauti neriebių lašinių, nes kolkas egzistuoja tik lašiniai kuriu sudetyje yra 100% riebalai. Taip yra todėl, kad lašiniai ir yra riebalai.