
Krabų lazdelių kotletukai su majonezu
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų | krabų lazdelės |
100 gramų | sūris |
1 valgomasis šaukštas | majonezas ( VILNIUS) |
1 saujelė | krapai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
4 valgomieji šaukštai | miltai ((žirnių)) |
2 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | kiaušiniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Susmulkinti krabų lazdeles.
2.
Į krabų masę sudėti tarkuotą sūrį, įmušti kiaušinius, dėti majonezą, įspausti česnaką, suberti prieskonius, susmulkintus krapus ir viską gerai išmaišyti.
3.
Iš gautos masės suformuoti kotletus ir pavolioti juos žirnių miltuose.
4.
Kepti aliejuje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pica su bulvėmis ir kumpiu
-
Keptas kumpis
-
Paprika įdaryta faršu
-
Grybų omletas
-
Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Kepta višta garstyčių marinate
-
Sicilijos ešerys
-
Folijoje kepta lašiša
-
Vištiena su ryžiais
-
Malta mėsa tešloje
-
Naminių makaronų suktinukai su mėsa
-
Liulia - Kebab
-
Morkos su pievagrybiais
-
Ispaniškas baklažanų kepsnys
-
Omletas "Kitaip"
-
Vištienos filė suktinukai su įdaru
-
Keptos cukinijos
-
Farširuota višta šventiniam stalui
-
Laukinis sūris
Krabų lazdelių kotletukai su majonezu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Krabų lazdelės,
200 gramų -
Sūris,
100 gramų -
Majonezas, VILNIUS,
1 valgomasis šaukštas -
Krapai,
1 saujelė -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis -
Miltai, (žirnių),
4 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Susmulkinti krabų lazdeles.
Į krabų masę sudėti tarkuotą sūrį, įmušti kiaušinius, dėti majonezą, įspausti česnaką, suberti prieskonius, susmulkintus krapus ir viską gerai išmaišyti.
Iš gautos masės suformuoti kotletus ir pavolioti juos žirnių miltuose.
Kepti aliejuje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...