| 5 vienetai | makaronai (vamzdeliai) |
| 15 vienetų | pievagrybiai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 50 gramų | sūris (fermentinis) |
| 25 gramai | sviestas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| šiek tiek | krapai |
| 2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
kol svogūnas suminkštėja, įberkite prieskonių.
Šios masės prikimškite į makaronus. Juos sudėkite į skardą, apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepkite orkaitėje,
kol sūris apkeps.
Žalius pievagrybius perpjaukite, pabarstykite druska ir apšlakstykite citrinų sultimis.
Į lėkštę sudėkite keptus makaronus, papuoškite susmulkintais krapais ir pievagrybiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greiti spagečiai su dešrelėmis
-
Jolantos sočioji mišrainė
-
Įdaryti makaronai
-
Sojos faršas su makaronais
-
Makaronai Ta gliatelle su aitriosiomis paprikomis ir česnakais
-
Ryžiai su kiaušiniais
-
Kepti suktinukai "Spring rolls" su daržovėmis ir stikliniais makaronais
-
Vištiena su ryžiais
-
Faršu kimšti makaronai
-
Skryliai su šoninės padažu
-
Spaghetti
-
Saidos filė su ryžiais
-
Ryžių makaronai su vištiena ir daržovėmis
-
Makaronų apkepas su sūriu
-
Spagečiai pomidoro
-
Ryžių blynai
-
Kreminiai spagečiai su špinatais
-
Keptos makaronų kriauklelės su sūrio padažu
-
Kiaulienos troškinys su ryžiais
-
Makaronai su gražgarsčių pesto padažu ir vyšniniais pomidorais
Įdaryti makaronų vamzdeliai su pievagrybiais
akcijas
- Paruošimo laikas:
-
Makaronai, vamzdeliai,
5 vienetai -
Pievagrybiai,
15 vienetų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Sviestas,
25 gramai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Krapai
-
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Makaronus virkite pasūdytame vandenyje 10 min. 5 pievagrybius palikite, o kitus susmulkinkite ir pakepkite keptuvėje su sviestu bei susmulkintu svogūnu. Kepkite tol,
kol svogūnas suminkštėja, įberkite prieskonių.
Šios masės prikimškite į makaronus. Juos sudėkite į skardą, apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepkite orkaitėje,
kol sūris apkeps.
Žalius pievagrybius perpjaukite, pabarstykite druska ir apšlakstykite citrinų sultimis.
Į lėkštę sudėkite keptus makaronus, papuoškite susmulkintais krapais ir pievagrybiais.
Komentarai (5)
-
Linksmute
2010-01-13 19:45
Ka prikimsti i tu makaronu vidu - fantazijos reikalas. Manau tiktu ir pakeptos darzoves , ir farsas ir spinatai ir t.t....
-
lora.
2010-01-13 16:47
šiaip visai nieko, tik, akd pievagrybių nelabai mėgstu.
bet patiekalas atrodė gražiai, na, ir galima sakyt, buvo tikrai skanus. ;-) :-D
