Keptos rudmėsės svieste
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 1 litras | rudmėsės |
| 200 gramų | sviestas ((apie)) |
| šiek tiek | pipirai (mišinys) |
| šiek tiek | prieskoniai (SANTA MARIA universalūs) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Ruduokes nuvalyti, nuplauti, barstyti pipirų mišinuku, "Santa Maria" prieskoniais (rudenį iš miško,žiemą iš atsargų !!!).
2.
Keptuvėje įkaitinti sviestą ir kepti ruduokes ant lėtos ugnies pavartant apie 15 min. (matom, kai iškepa). Tinka valgyti su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pietūs moliniame inde
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
-
Bulvių casserole
-
Įdaryti pomidorai
-
Manų košės kukuliai
-
Vištiena medaus garstyčių marinate
-
Kiaulienos muštinis
-
Mėsos kukuliukai
-
Cepelinai su mėsa
-
Kepta žuvis su grybais
-
Virtinukai su sūriu
-
Šašlykas baltojo vyno marinate
-
Keptos bulvės su sūriu
-
Grybai su rūkyta šonine
-
Varškės apkepas su bananais
-
Vištienos juostelės su sezamu
-
Kalakuto šlaunelės
-
Žuvis su brokoliais
-
Įdaryti caneloni
-
Paprika įdaryta faršu
Keptos rudmėsės svieste
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Rudmėsės,
1 litras -
Sviestas, (apie),
200 gramų - Pipirai, mišinys
- Prieskoniai, SANTA MARIA universalūs
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ruduokes nuvalyti, nuplauti, barstyti pipirų mišinuku, "Santa Maria" prieskoniais (rudenį iš miško,žiemą iš atsargų !!!).
Keptuvėje įkaitinti sviestą ir kepti ruduokes ant lėtos ugnies pavartant apie 15 min. (matom, kai iškepa). Tinka valgyti su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
