
Keptos rudmėsės svieste
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras | rudmėsės |
200 gramų | sviestas ((apie)) |
šiek tiek | pipirai (mišinys) |
šiek tiek | prieskoniai (SANTA MARIA universalūs) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Ruduokes nuvalyti, nuplauti, barstyti pipirų mišinuku, "Santa Maria" prieskoniais (rudenį iš miško,žiemą iš atsargų !!!).
2.
Keptuvėje įkaitinti sviestą ir kepti ruduokes ant lėtos ugnies pavartant apie 15 min. (matom, kai iškepa). Tinka valgyti su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su kopūstais
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Daržovių troškinys
-
Rizotas su baravykais
-
Kepintos vištų širdelės su svogūnais
-
Bulvių kotletai
-
Vištienos pyragas
-
Poniatovskio koldūnai su baravykais
-
Marinuoti vištos sparneliai
-
Spagetti makaronai su mėsos padažu
-
Traškios vištienos juostelės
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
-
Auksinės šlaunelės
-
Manų košės kukuliai
-
Vištienos užkepėlė
-
Sprandinės kepsnys grilyje
-
Orkaitėje kepti kotletai su daržovėmis
-
Jautienos maltinukai
-
Apkeptas žiedinis kopūstas su sūriu
Keptos rudmėsės svieste
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Rudmėsės,
1 litras -
Sviestas, (apie),
200 gramų - Pipirai, mišinys
- Prieskoniai, SANTA MARIA universalūs
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ruduokes nuvalyti, nuplauti, barstyti pipirų mišinuku, "Santa Maria" prieskoniais (rudenį iš miško,žiemą iš atsargų !!!).
Keptuvėje įkaitinti sviestą ir kepti ruduokes ant lėtos ugnies pavartant apie 15 min. (matom, kai iškepa). Tinka valgyti su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...