
Keptos rudmėsės svieste
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras | rudmėsės |
200 gramų | sviestas ((apie)) |
šiek tiek | pipirai (mišinys) |
šiek tiek | prieskoniai (SANTA MARIA universalūs) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Ruduokes nuvalyti, nuplauti, barstyti pipirų mišinuku, "Santa Maria" prieskoniais (rudenį iš miško,žiemą iš atsargų !!!).
2.
Keptuvėje įkaitinti sviestą ir kepti ruduokes ant lėtos ugnies pavartant apie 15 min. (matom, kai iškepa). Tinka valgyti su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pica su bulvėmis ir kumpiu
-
Paniruotas ožkos pieno sūris
-
Makaronai su sardelėmis
-
Laukinis sūris
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Šventiniai drebučiai
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Lašišos troškinys
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Skani vakarienė "Vištiena su bulvėmis"
-
Morkų blyneliai
-
Bulviniai grybų sklindžiai
-
Burokėlių apkepas
-
Naminis šnicelis
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Kepti agurkai
-
Guliašas su vakarykštėmis bulvėmis
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Papuošta kepta lydeka
Keptos rudmėsės svieste
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Rudmėsės,
1 litras -
Sviestas, (apie),
200 gramų - Pipirai, mišinys
- Prieskoniai, SANTA MARIA universalūs
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ruduokes nuvalyti, nuplauti, barstyti pipirų mišinuku, "Santa Maria" prieskoniais (rudenį iš miško,žiemą iš atsargų !!!).
Keptuvėje įkaitinti sviestą ir kepti ruduokes ant lėtos ugnies pavartant apie 15 min. (matom, kai iškepa). Tinka valgyti su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...