Varškę sumaigyti su cukrumi. Tada įmušti kiaušinį, pilti kefyrą ir maišyti. Berti miltų ir maišyti, kad masė būtų ganėtinai minkšta. Iš masės formuoti spugytes (jei reikia pridėti miltų). Tešla neturi lengvai lipdytis, nes skaniau kai varškės masė ganėtinai minkšta, bet formuojama. Spurgytes - varškėčius apvolioti miltuose ir dėti kepti į įkaitintą aliejų.
Skanaus.

Spurgečiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 pakeliai | varškė |
4 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
2 žiupsneliai | druska |
0.5 stiklinės | kefyras ((mažiau negu pusė stikl.)) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškėčiai su džiovintais vaisiais
-
Varškės apkepas
-
Omletas su paprika
-
Šventinė višta
-
Margaritos varškės apkepas
-
Varškės apkepas su šokolado glaistu
-
Stebuklingas omletas
-
Austrijos varškėtis
-
Šventinė kiaulienos armonikėlė
-
Virti varškėčiai su braškiniu padažu
-
Vidos tinginėliai
-
Varškės apkepas su žemuogėm
-
Cukinija su varškės įdaru
-
Omletas su žirneliais
-
Suflė su žirneliais
-
Šašlykai garstyčių marinate
-
Greitas omletas
-
Bulvių ir kamambero apkepas
-
Varškės apkepas su bananais
-
Varškėtukas
Spurgečiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Varškė,
2 pakeliai -
Cukrus,
4 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Kefyras, (mažiau negu pusė stikl.),
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę sumaigyti su cukrumi. Tada įmušti kiaušinį, pilti kefyrą ir maišyti. Berti miltų ir maišyti, kad masė būtų ganėtinai minkšta. Iš masės formuoti spugytes (jei reikia pridėti miltų). Tešla neturi lengvai lipdytis, nes skaniau kai varškės masė ganėtinai minkšta, bet formuojama. Spurgytes - varškėčius apvolioti miltuose ir dėti kepti į įkaitintą aliejų.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Sonata
2016-05-01 16:55
Super skanuciai
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...