Varškę sumaigyti su cukrumi. Tada įmušti kiaušinį, pilti kefyrą ir maišyti. Berti miltų ir maišyti, kad masė būtų ganėtinai minkšta. Iš masės formuoti spugytes (jei reikia pridėti miltų). Tešla neturi lengvai lipdytis, nes skaniau kai varškės masė ganėtinai minkšta, bet formuojama. Spurgytes - varškėčius apvolioti miltuose ir dėti kepti į įkaitintą aliejų.
Skanaus.
Spurgečiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 2 pakeliai | varškė |
| 4 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
| 2 žiupsneliai | druska |
| 0.5 stiklinės | kefyras ((mažiau negu pusė stikl.)) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| šiek tiek | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ant žarijų keptas sūris
-
Omletas "Kitaip"
-
Virti varškėčiai su braškiniu padažu
-
Greitas bulvių apkepas
-
Varškės apkepas su razinomis
-
Dešrelės su įdaru
-
Močiutės varškės ir bulvių blyneliai
-
Dvisluoksnis varškės apkepas
-
Omletas su grybais
-
Austrijos varškėtis
-
Suflė su žirneliais
-
Kepenėlių kepsneliai
-
Laukinis sūris
-
Škotiški kiaušiniai
-
Mėtiniai varškėčiai
-
Varškės apkepas
-
Vidos tinginėliai
-
Varškės apkepas su cukinija ir paprika
-
Grill sūris
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
Spurgečiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Varškė,
2 pakeliai -
Cukrus,
4 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Kefyras, (mažiau negu pusė stikl.),
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę sumaigyti su cukrumi. Tada įmušti kiaušinį, pilti kefyrą ir maišyti. Berti miltų ir maišyti, kad masė būtų ganėtinai minkšta. Iš masės formuoti spugytes (jei reikia pridėti miltų). Tešla neturi lengvai lipdytis, nes skaniau kai varškės masė ganėtinai minkšta, bet formuojama. Spurgytes - varškėčius apvolioti miltuose ir dėti kepti į įkaitintą aliejų.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Sonata
2016-05-01 16:55
Super skanuciai
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
