Varškę sumaigyti su cukrumi. Tada įmušti kiaušinį, pilti kefyrą ir maišyti. Berti miltų ir maišyti, kad masė būtų ganėtinai minkšta. Iš masės formuoti spugytes (jei reikia pridėti miltų). Tešla neturi lengvai lipdytis, nes skaniau kai varškės masė ganėtinai minkšta, bet formuojama. Spurgytes - varškėčius apvolioti miltuose ir dėti kepti į įkaitintą aliejų.
Skanaus.
Spurgečiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 pakeliai | varškė |
4 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
2 žiupsneliai | druska |
0.5 stiklinės | kefyras ((mažiau negu pusė stikl.)) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tirolietiškas omletas su grybais
- Burokėlių blynai su varške
- Nuostabieji varškėčiai su uogomis
- Varškės apkepas
- Laukinis sūris
- Turkiškai pagaminti kiaušiniai
- "Ponios cepelinai"
- Sūrio kepsnys
- Omletas su prieskoniniais žalumynais
- Virtinukai su sūriu
- Varškės apkepas su razinomis
- Įdarytos cukinijos
- Cukinijos su varškės įdaru
- Varškės apkepas su ryžiais
- Bulvių ir kamambero apkepas
- Aromatingieji varškėčiai
- Varškės apkepas su žemuogėm
- Škotiški kiaušiniai
- Austrijos varškėtis
- Varškės kukulaičiai
Spurgečiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Varškė,
2 pakeliai -
Cukrus,
4 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Kefyras, (mažiau negu pusė stikl.),
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę sumaigyti su cukrumi. Tada įmušti kiaušinį, pilti kefyrą ir maišyti. Berti miltų ir maišyti, kad masė būtų ganėtinai minkšta. Iš masės formuoti spugytes (jei reikia pridėti miltų). Tešla neturi lengvai lipdytis, nes skaniau kai varškės masė ganėtinai minkšta, bet formuojama. Spurgytes - varškėčius apvolioti miltuose ir dėti kepti į įkaitintą aliejų.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Sonata
2016-05-01 16:55
Super skanuciai
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...