Varškę sumaigyti su cukrumi. Tada įmušti kiaušinį, pilti kefyrą ir maišyti. Berti miltų ir maišyti, kad masė būtų ganėtinai minkšta. Iš masės formuoti spugytes (jei reikia pridėti miltų). Tešla neturi lengvai lipdytis, nes skaniau kai varškės masė ganėtinai minkšta, bet formuojama. Spurgytes - varškėčius apvolioti miltuose ir dėti kepti į įkaitintą aliejų.
Skanaus.

Spurgečiai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 pakeliai | varškė |
4 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
2 žiupsneliai | druska |
0.5 stiklinės | kefyras ((mažiau negu pusė stikl.)) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su braškėmis ir žele
-
Varškės ir manų apkepas
-
Ant žarijų keptas sūris
-
Cukinija su varškės įdaru
-
Kiaušinių plakinyje kepti brokoliai ir krevetės
-
Skanus varškės apkepas
-
Varškėtukas
-
Kiaušiniai garuose
-
Omletas su paprika
-
Špinatų apkepas su varške
-
Virtinukai su sūriu
-
Vaikiški aštuonkojai
-
Varškės apkepas
-
Suflė su žirneliais
-
Paprastas varškės apkepas
-
Varškės apkepas su bananais
-
Škotiški kiaušiniai
-
Varškės ir bulvių plokštainis
-
Varškės apkepas su šokolado glaistu
-
Varškės apkepas
Spurgečiai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Varškė,
2 pakeliai -
Cukrus,
4 arbatiniai šaukšteliai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Kefyras, (mažiau negu pusė stikl.),
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Varškę sumaigyti su cukrumi. Tada įmušti kiaušinį, pilti kefyrą ir maišyti. Berti miltų ir maišyti, kad masė būtų ganėtinai minkšta. Iš masės formuoti spugytes (jei reikia pridėti miltų). Tešla neturi lengvai lipdytis, nes skaniau kai varškės masė ganėtinai minkšta, bet formuojama. Spurgytes - varškėčius apvolioti miltuose ir dėti kepti į įkaitintą aliejų.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (2)
-
Sonata
2016-05-01 16:55
Super skanuciai
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...