
70 gramų | sojų faršas |
3 riekės | batonas |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | morkos |
1 sauja | svogūnų laiškai |
1 sauja | krapai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Balandėliai su soja
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Makaronai su sojos faršu
-
Kotletukai iš sojos faršo
-
Kaimiški sojos muštinukai
-
Sojų plovas
-
Sojos kepsnys su sūriu
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Sojų kotletėliai
-
Sojos faršas su makaronais
-
Sojos troškinys
-
Sojos paštetas
-
Sojų salotos
-
Sojos troškinys su paprika
-
Pica su pievagrybiais ir krevetėmis
-
Lengvas Zuikis
-
Obuoliais įdaryta žąsis
Kotletukai iš sojos faršo

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sojų faršas,
70 gramų -
Batonas,
3 riekės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 sauja -
Krapai,
1 sauja -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sojos faršas užpilamas karštu vandeniu. Palaukiama, kol išbrinks. Kitame inde irgi karštu vandeniu apipilti baltą duoną, kad suminkštėtų.
Morka sutarkuojama burokine tarka. Svogūnas supjaustomas smulkiai ir su morkomis apkepamas. Pridėti druskos, pipirų. Keptuvėje palikti pastovėti, kol atvės. Viską suverti ant sojos faršo, įmušti kiaušinius ir sudėti baltą duoną, tik nuspausti vandenį, kurio ji bus prisigėrusi. Įberti svogūnų laiškų ir krapų. Viską gerai išmaišyti. Jeigu masė bus per skysta, galima įberti šaukštą miltų. Suformuoti kotletukus, jų turėtų būti apie 12.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie pusvalandį. Jeigu morkos keptuvėje bus tik apkeptos, kotletukus kepti ilgiau. Patiekti su mėgstamu padažu arba net grietine. Skanaus.