
70 gramų | sojų faršas |
3 riekės | batonas |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | morkos |
1 sauja | svogūnų laiškai |
1 sauja | krapai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sojų plovas
-
Sojos kepsnys su sūriu
-
Sojų salotos
-
Sojos faršas su makaronais
-
Sojos paštetas
-
Makaronai su sojos faršu
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Sojos troškinys
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Sojos troškinys su paprika
-
Sojos kepsneliai
-
Kaimiški sojos muštinukai
-
Sojų kotletėliai
-
Balandėliai su soja
-
Veršienos šašlykas
-
Pikantikškas kiaulienos kepsnys vyno padaže
-
Įdarytos paprikos
Kotletukai iš sojos faršo

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sojų faršas,
70 gramų -
Batonas,
3 riekės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 sauja -
Krapai,
1 sauja -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sojos faršas užpilamas karštu vandeniu. Palaukiama, kol išbrinks. Kitame inde irgi karštu vandeniu apipilti baltą duoną, kad suminkštėtų.
Morka sutarkuojama burokine tarka. Svogūnas supjaustomas smulkiai ir su morkomis apkepamas. Pridėti druskos, pipirų. Keptuvėje palikti pastovėti, kol atvės. Viską suverti ant sojos faršo, įmušti kiaušinius ir sudėti baltą duoną, tik nuspausti vandenį, kurio ji bus prisigėrusi. Įberti svogūnų laiškų ir krapų. Viską gerai išmaišyti. Jeigu masė bus per skysta, galima įberti šaukštą miltų. Suformuoti kotletukus, jų turėtų būti apie 12.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie pusvalandį. Jeigu morkos keptuvėje bus tik apkeptos, kotletukus kepti ilgiau. Patiekti su mėgstamu padažu arba net grietine. Skanaus.