
70 gramų | sojų faršas |
3 riekės | batonas |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | morkos |
1 sauja | svogūnų laiškai |
1 sauja | krapai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Kaimiški sojos muštinukai
-
Sojos troškinys su paprika
-
Sojų salotos
-
Sojos troškinys
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Makaronai su sojos faršu
-
Sojos faršas su makaronais
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Sojos kepsneliai
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Sojų plovas
-
Sojų kotletėliai
-
Sojos kepsnys su sūriu
-
Balandėliai su soja
-
Sojos paštetas
-
Netikras zuikis
-
Kepta vištiena su jogurtu
-
Traškūs vištos sparneliai
Kotletukai iš sojos faršo

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sojų faršas,
70 gramų -
Batonas,
3 riekės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 sauja -
Krapai,
1 sauja -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sojos faršas užpilamas karštu vandeniu. Palaukiama, kol išbrinks. Kitame inde irgi karštu vandeniu apipilti baltą duoną, kad suminkštėtų.
Morka sutarkuojama burokine tarka. Svogūnas supjaustomas smulkiai ir su morkomis apkepamas. Pridėti druskos, pipirų. Keptuvėje palikti pastovėti, kol atvės. Viską suverti ant sojos faršo, įmušti kiaušinius ir sudėti baltą duoną, tik nuspausti vandenį, kurio ji bus prisigėrusi. Įberti svogūnų laiškų ir krapų. Viską gerai išmaišyti. Jeigu masė bus per skysta, galima įberti šaukštą miltų. Suformuoti kotletukus, jų turėtų būti apie 12.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie pusvalandį. Jeigu morkos keptuvėje bus tik apkeptos, kotletukus kepti ilgiau. Patiekti su mėgstamu padažu arba net grietine. Skanaus.