
70 gramų | sojų faršas |
3 riekės | batonas |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | morkos |
1 sauja | svogūnų laiškai |
1 sauja | krapai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Makaronai su sojos faršu
-
Sojos troškinys su pievagrybiais
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Sojos faršas su makaronais
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Sojos troškinys
-
Kaimiški sojos muštinukai
-
Troškinys su soja (mėsa)
-
Sojų kotletėliai
-
Sojos troškinys su paprika
-
Sojų salotos
-
Sojos kepsnys su sūriu
-
Balandėliai su soja
-
Sojos paštetas
-
Sojos kubelių daržovių troškinys
-
Sojos kepsneliai
-
Sojų plovas
-
Karališkas kepsnys
-
Įdarytos vištienos šlaunelės
-
Traški vištiena
Kotletukai iš sojos faršo

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Sojų faršas,
70 gramų -
Batonas,
3 riekės -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 sauja -
Krapai,
1 sauja -
Druska,
1 žiupsnelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sojos faršas užpilamas karštu vandeniu. Palaukiama, kol išbrinks. Kitame inde irgi karštu vandeniu apipilti baltą duoną, kad suminkštėtų.
Morka sutarkuojama burokine tarka. Svogūnas supjaustomas smulkiai ir su morkomis apkepamas. Pridėti druskos, pipirų. Keptuvėje palikti pastovėti, kol atvės. Viską suverti ant sojos faršo, įmušti kiaušinius ir sudėti baltą duoną, tik nuspausti vandenį, kurio ji bus prisigėrusi. Įberti svogūnų laiškų ir krapų. Viską gerai išmaišyti. Jeigu masė bus per skysta, galima įberti šaukštą miltų. Suformuoti kotletukus, jų turėtų būti apie 12.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie pusvalandį. Jeigu morkos keptuvėje bus tik apkeptos, kotletukus kepti ilgiau. Patiekti su mėgstamu padažu arba net grietine. Skanaus.