800 gramų | moliūgai |
10 gramų | pomidorai (džiovinti, aliejuje) |
2 vienetai | svogūnai |
2 skiltelės | česnakas |
200 mililitrų | sultinys |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
250 mililitrų | pienas |
500 gramų | lakštiniai makaronai |
300 gramų | sūris (tarkuotas) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | muskatas |
Lazanijos padažui ištirpintame svieste paskrudinkite miltus, kuriuos praskieskite pienu ir nuolat maišydami virkite ant mažos ugnies apie 10 min., pagardinkite prieskoniais.
Į lazanijai skirtą formą dėkite sluoksniais lazanijos lakštus, daržoves, vis palaistydami padažu. Viršutinis sluoksnis – lazanijos lakštas. Ant viršaus supilkite visą likusį padažą, sultinį, apibarstykite muskato riešutu bei tarkuotu sūriu ir kepkite 30 min. 200 °C orkaitėje.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėsos ir daržovių vėrinukai
- Keptų daržovių gaminimas
- Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
- Moliūgų kotletukai
- Žiediniai kopūstai su kumpiu
- Suflė su žirneliais
- Blynai iš patisonų
- Balandėliai pagal Vidą
- Čenachai
- Japoniški baklažanai
- Aguročiai su grybais
- Vegetariški balandėliai
- Ispaniškas baklažanų kepsnys
- Karštieji kukurūzai su sviestu ir česnaku
- Įdaryti rauginti agurkai
- Ryžių pudingas
- Bulviniai blynai su morkomis
- Pomidorų ir cukinijų apkepas
- Apkepas „La Graikija“
- Morkos su pievagrybiais
Lazanija su moliūgais
- Paruošimo laikas:
-
Moliūgai,
800 gramų -
Pomidorai, džiovinti, aliejuje,
10 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sultinys,
200 mililitrų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Pienas,
250 mililitrų -
Lakštiniai makaronai,
500 gramų -
Sūris, tarkuotas,
300 gramų - Druska
- Kvapieji pipirai
- Muskatas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įkaitinkite 2 šaukštus sviesto ir jame pakepinkite kubeliais supjaustytus moliūgus, pomidorus, svogūnus ir česnakus, paskui supilkite pusę sultinio, užvirinkite ir virkite apie 5 min.
Lazanijos padažui ištirpintame svieste paskrudinkite miltus, kuriuos praskieskite pienu ir nuolat maišydami virkite ant mažos ugnies apie 10 min., pagardinkite prieskoniais.
Į lazanijai skirtą formą dėkite sluoksniais lazanijos lakštus, daržoves, vis palaistydami padažu. Viršutinis sluoksnis – lazanijos lakštas. Ant viršaus supilkite visą likusį padažą, sultinį, apibarstykite muskato riešutu bei tarkuotu sūriu ir kepkite 30 min. 200 °C orkaitėje.
Skanaus!
Komentarai (3)
-
airoda
2014-01-18 09:05
Kaip skanu