
Špinatų apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | špinatai |
800 gramų | varškė |
2 vienetai | kiaušiniai |
125 gramai | sviestas |
80 gramų | cukrus |
125 gramai | manų kruopos |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
150 mililitrų | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kiaušinių tryniai išsukami su cukrumi ir sumaišomi su sutrinta varške. Suberiamos manų kruopos, pasūdoma, supilama pusė nurodyto kiekio ištirpinto sviesto. Viskas gerai išmaišoma. Tada suberiami smulkiai supjaustyti špinatai, išplakti kiaušinių baltymai, atsargiai viskas išmaišoma ir sukrečiama į riebalais išteptą, džiūvėsėliais pabarstytą apkepo formą. Paviršius išlyginamas, apibarstomas džiūvėsėliais, apšlakstomas ištirpintu sviestu. Kepama 20 min. orkaitėje. Tiekiamas karštas su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės apkepas su bananais
-
Kiaušinių plakinyje kepti brokoliai ir krevetės
-
Studentiški pusryčiai
-
Nuostabieji varškėčiai su uogomis
-
Burokėlių blynai su varške
-
Varškės blyneliai
-
Močiutės varškės ir bulvių blyneliai
-
Kiaušinienė su varške
-
Varškės apkepas
-
Paprastas varškės apkepas
-
Varškės virtinukai
-
Vaikiški aštuonkojai
-
Šventinė višta
-
Cukinijos su varškės įdaru
-
Virti varškėčiai su braškiniu padažu
-
Varškės apkepėlis
-
Kiaušiniai garuose
-
Špinatų apkepas su varške
-
Kepenėlių kepsneliai
-
Stebuklingas omletas
Špinatų apkepas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Špinatai,
600 gramų -
Varškė,
800 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sviestas,
125 gramai -
Cukrus,
80 gramų -
Manų kruopos,
125 gramai -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
150 mililitrų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinių tryniai išsukami su cukrumi ir sumaišomi su sutrinta varške. Suberiamos manų kruopos, pasūdoma, supilama pusė nurodyto kiekio ištirpinto sviesto. Viskas gerai išmaišoma. Tada suberiami smulkiai supjaustyti špinatai, išplakti kiaušinių baltymai, atsargiai viskas išmaišoma ir sukrečiama į riebalais išteptą, džiūvėsėliais pabarstytą apkepo formą. Paviršius išlyginamas, apibarstomas džiūvėsėliais, apšlakstomas ištirpintu sviestu. Kepama 20 min. orkaitėje. Tiekiamas karštas su grietine.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...