
Špinatų apkepas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | špinatai |
800 gramų | varškė |
2 vienetai | kiaušiniai |
125 gramai | sviestas |
80 gramų | cukrus |
125 gramai | manų kruopos |
2 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
150 mililitrų | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kiaušinių tryniai išsukami su cukrumi ir sumaišomi su sutrinta varške. Suberiamos manų kruopos, pasūdoma, supilama pusė nurodyto kiekio ištirpinto sviesto. Viskas gerai išmaišoma. Tada suberiami smulkiai supjaustyti špinatai, išplakti kiaušinių baltymai, atsargiai viskas išmaišoma ir sukrečiama į riebalais išteptą, džiūvėsėliais pabarstytą apkepo formą. Paviršius išlyginamas, apibarstomas džiūvėsėliais, apšlakstomas ištirpintu sviestu. Kepama 20 min. orkaitėje. Tiekiamas karštas su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Omletas su prieskoniniais žalumynais
-
Varškės ir bulvių plokštainis
-
Varškės apkepėlis
-
Grill sūris
-
Šašlykas granatų sulčių marinate
-
Kiaušinių plakinyje kepti brokoliai ir krevetės
-
Varškėčiai su klevų sirupu
-
Vidos tinginėliai
-
Spurgečiai
-
Varškėtukai
-
Greitas omletas
-
Varškės apkepas su asiūkliais
-
Špinatų apkepas su varške
-
Močiutės varškės ir bulvių blyneliai
-
Šašlykai garstyčių marinate
-
Omletas su grybais
-
Skanus varškės apkepas
-
Pyragas su braškėmis ir žele
-
Varškės apkepas
-
Virtinukai
Špinatų apkepas
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Špinatai,
600 gramų -
Varškė,
800 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sviestas,
125 gramai -
Cukrus,
80 gramų -
Manų kruopos,
125 gramai -
Džiūvėsėliai,
2 valgomieji šaukštai -
Grietinė,
150 mililitrų - Druska
Gaminimo eiga:
Kiaušinių tryniai išsukami su cukrumi ir sumaišomi su sutrinta varške. Suberiamos manų kruopos, pasūdoma, supilama pusė nurodyto kiekio ištirpinto sviesto. Viskas gerai išmaišoma. Tada suberiami smulkiai supjaustyti špinatai, išplakti kiaušinių baltymai, atsargiai viskas išmaišoma ir sukrečiama į riebalais išteptą, džiūvėsėliais pabarstytą apkepo formą. Paviršius išlyginamas, apibarstomas džiūvėsėliais, apšlakstomas ištirpintu sviestu. Kepama 20 min. orkaitėje. Tiekiamas karštas su grietine.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...