
Kepti aguročiai su slyvomis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | aguročio (nedidelis) |
10 vienetų | slyvos |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Agurotis nulupamas, išimamos sėklos, supjaustomas plokščiais apskritais griežinėliais, kurie apveliami miltais su trupučiu druskos ir pakepinami aliejuje. Atskirai trumpai pakepinamos slyvos. Į paruoštų aguročių vidų sudedamos apkeptos slyvos, užpilama po truputį grietinės, užberiama cukrumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kopūstų pudingas (Kålpudding)
-
Vegetariški balandėliai
-
Įdaryti porai
-
Veganiškas skanėstas
-
Burokėlių apkepas
-
"Laukinė" cukinija
-
Keptos cukinijos
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Cukinija su varškės įdaru
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Cikorijų apkepas su mėsa
-
Negaluojančios paprikos
-
Paprikos su įdaru
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Kopūstų blynai
-
Sotusis guliašas
-
Rusiški lietiniai su morkų ir razinų įdaru
-
Konservuotos cukinijos su pomidorais
-
Įdaryti pomidorai
Kepti aguročiai su slyvomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurotis, nedidelis,
1 vienetas -
Slyvos,
10 vienetų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Druska
- Cukrus
- Kvietiniai miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurotis nulupamas, išimamos sėklos, supjaustomas plokščiais apskritais griežinėliais, kurie apveliami miltais su trupučiu druskos ir pakepinami aliejuje. Atskirai trumpai pakepinamos slyvos. Į paruoštų aguročių vidų sudedamos apkeptos slyvos, užpilama po truputį grietinės, užberiama cukrumi.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...