Kepti aguročiai su slyvomis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | aguročio (nedidelis) |
| 10 vienetų | slyvos |
| 2 valgomieji šaukštai | grietinė |
| šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | cukrus |
| šiek tiek | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Agurotis nulupamas, išimamos sėklos, supjaustomas plokščiais apskritais griežinėliais, kurie apveliami miltais su trupučiu druskos ir pakepinami aliejuje. Atskirai trumpai pakepinamos slyvos. Į paruoštų aguročių vidų sudedamos apkeptos slyvos, užpilama po truputį grietinės, užberiama cukrumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šparaginės pupelės
-
Lauko čili sriuba
-
Blynai su moliūgais
-
Daržovių troškinys
-
Čenachai
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Troškinta cukinija ir žiediniai kopūstai
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Įdarytos paprikos kitaip
-
Kiaušinienė paprikoje
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Bulvių kotletai su porais
-
Blyneliai su baklažanais
-
Skaniausi kibinai
-
Mėsos apkepas
-
Rudeninis laivelis
-
Balandėliai su daržovių įdaru
-
Kukurūzų maltiniai
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
Kepti aguročiai su slyvomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurotis, nedidelis,
1 vienetas -
Slyvos,
10 vienetų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Druska
- Cukrus
- Kvietiniai miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurotis nulupamas, išimamos sėklos, supjaustomas plokščiais apskritais griežinėliais, kurie apveliami miltais su trupučiu druskos ir pakepinami aliejuje. Atskirai trumpai pakepinamos slyvos. Į paruoštų aguročių vidų sudedamos apkeptos slyvos, užpilama po truputį grietinės, užberiama cukrumi.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
