
Kepti aguročiai su slyvomis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | aguročio (nedidelis) |
10 vienetų | slyvos |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Agurotis nulupamas, išimamos sėklos, supjaustomas plokščiais apskritais griežinėliais, kurie apveliami miltais su trupučiu druskos ir pakepinami aliejuje. Atskirai trumpai pakepinamos slyvos. Į paruoštų aguročių vidų sudedamos apkeptos slyvos, užpilama po truputį grietinės, užberiama cukrumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Daržovių troškinys
-
Įdarytos paprikos
-
Sojų apkepas su daržovėmis
-
Baklažanai įdaryti jautienos faršu
-
Kepti agurkai
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Cukinijų žiedeliai
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Arvydo troškinti kopūstai su parūkyta dešra
-
"Laukinė" cukinija
-
Morkų sklindžiai
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Čenachai
-
Kepti salierai
-
Kaliaropės su sviestu
-
Baklažano suktinukai užkepti su kumpiu ir sūriu
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Žiedinių kopūstų apkepas
Kepti aguročiai su slyvomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurotis, nedidelis,
1 vienetas -
Slyvos,
10 vienetų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Druska
- Cukrus
- Kvietiniai miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurotis nulupamas, išimamos sėklos, supjaustomas plokščiais apskritais griežinėliais, kurie apveliami miltais su trupučiu druskos ir pakepinami aliejuje. Atskirai trumpai pakepinamos slyvos. Į paruoštų aguročių vidų sudedamos apkeptos slyvos, užpilama po truputį grietinės, užberiama cukrumi.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...