
Kepti aguročiai su slyvomis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | aguročio (nedidelis) |
10 vienetų | slyvos |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Agurotis nulupamas, išimamos sėklos, supjaustomas plokščiais apskritais griežinėliais, kurie apveliami miltais su trupučiu druskos ir pakepinami aliejuje. Atskirai trumpai pakepinamos slyvos. Į paruoštų aguročių vidų sudedamos apkeptos slyvos, užpilama po truputį grietinės, užberiama cukrumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinys čenachinėse
-
"Laukinė" cukinija
-
Briuselinių kopūstų apkepas
-
Apkeptos daržovės
-
Ryžių pudingas
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Agurkų ir cukinijos apkepas
-
Šparagai su lašiniais
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Blynai iš patisonų
-
Blynai su kopūstais
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Šparagai ant griliaus
-
Pyragėliai su daržovėmis
-
Suflė su žirneliais
-
Krevetėmis įdaryti pomidorai
-
Olandiškai kepti svogūnai
-
Virtas smidras su kiaušiniais
-
Kopūstų apkepas
Kepti aguročiai su slyvomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurotis, nedidelis,
1 vienetas -
Slyvos,
10 vienetų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Aliejus, kepimui
- Druska
- Cukrus
- Kvietiniai miltai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Agurotis nulupamas, išimamos sėklos, supjaustomas plokščiais apskritais griežinėliais, kurie apveliami miltais su trupučiu druskos ir pakepinami aliejuje. Atskirai trumpai pakepinamos slyvos. Į paruoštų aguročių vidų sudedamos apkeptos slyvos, užpilama po truputį grietinės, užberiama cukrumi.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...