Bulves nulupau ir supjausčiau (kiekvieną bulvę perpjoviau į 4-6 dalis).
Bulves sudėjau į verdantį vandenį ir viriau apie 5 minutes. Išgriebiau ir nusausinau.
Alyvuogių aliejų sumaišiau su prieskoniais, sugrūstu česnaku ir prieskoninėmis žolėmis.
Apvirtas bulves sumaišiau su alyvuogių aliejumi.
Sudėjau į kepimo skardą ir pašoviau į orkaitę.
Kepiau apie 20 minučių 180° C temperatūroje.

Keptos česnakinės bulvės
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
5 skiltelės | česnakas |
40 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | paprika (milteliai) |
500 gramų | bulvių |
0.5 arbatinio šaukštelio | džiovintas raudonėlis (džiovinti) |
0.5 arbatinio šaukštelio | čiobreliai (džiovinti) |
1 arbatinis šaukštelis | bazilikas (džiovintas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių suflė
-
Bulvių salotos
-
Dešrelės su bulviniais blynais
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Bulviniai blynai su sūriu
-
Bulvinė pica
-
Itališkai pagamintos bulvės
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Bulvių košė su vištiena
-
Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Bulvių ir cukinijų pyragas
-
Vėdarai su cukinijomis
-
Apkeptos bulvės su sūriu
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Arkliukas "alia Žemaitis"
-
Bulviniai blynai su įdaru
-
Bulvės įdarytos daržovėmis
-
Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
Keptos česnakinės bulvės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
5 skiltelės -
Alyvuogių aliejus,
40 mililitrų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Paprika, milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Bulvės,
500 gramų -
Džiovintas raudonėlis, džiovinti,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Čiobreliai, džiovinti,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Bazilikas, džiovintas,
1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo eiga:
Bulves nulupau ir supjausčiau (kiekvieną bulvę perpjoviau į 4-6 dalis).
Bulves sudėjau į verdantį vandenį ir viriau apie 5 minutes. Išgriebiau ir nusausinau.
Alyvuogių aliejų sumaišiau su prieskoniais, sugrūstu česnaku ir prieskoninėmis žolėmis.
Apvirtas bulves sumaišiau su alyvuogių aliejumi.
Sudėjau į kepimo skardą ir pašoviau į orkaitę.
Kepiau apie 20 minučių 180° C temperatūroje.
Reklama:
Komentarai (2)
-
danute
2017-10-08 07:16
dariau prie anties,aciu , labai patiko visai seimai
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...