Žemaičių blynai su spirgučiais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 3 valgomieji šaukštai | krakmolas |
| šiek tiek | druska |
| 4 valgomieji šaukštai | aliejaus (kepimui) |
| 200 gramų | kiauliena (spirgučiai) |
| 8 vienetai | bulvių (vidutinio dydžio, virtos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Virtas bulves sumalame. Įmušame kiaušinį, dedame krakmolo, beriame druskytės ir išminkome. Formuojame iš bulvių blyną, dedame į vidų spirgučių (nepagailime) ir formuojame jums patinkančios formos blynus. Kepame aliejuje ant silpnos ugnies, kol apskrunda. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai zrazai su jautiena
-
Bulvių kotletai su porais
-
Naminiai bulvių traškučiai
-
Bulvės su grietine ir sūriu
-
Bulvių plokštainis su grybais
-
Blynai su razinom ir migdolais
-
Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
-
Kugelis kaimiškai
-
Bulvių kukuliai grybų padaže
-
Žemaičių blynai su spirgučiais
-
Skaniosios bulvės su sūrio užpilu
-
Tarkuotų bulvių blynai
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Bulvių ir varškės apkepas
-
Studentiškos bulvės
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Įdarytos bulvės su vištienos faršu
-
Skanu ir greita
-
Bulvių paplotėliai
-
„Milžinų bulvės“
Žemaičių blynai su spirgučiais
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Krakmolas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Aliejus, kepimui,
4 valgomieji šaukštai -
Kiauliena, spirgučiai,
200 gramų -
Bulvės, vidutinio dydžio, virtos,
8 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virtas bulves sumalame. Įmušame kiaušinį, dedame krakmolo, beriame druskytės ir išminkome. Formuojame iš bulvių blyną, dedame į vidų spirgučių (nepagailime) ir formuojame jums patinkančios formos blynus. Kepame aliejuje ant silpnos ugnies, kol apskrunda. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (7)
-
Nijolė
2017-06-26 18:40
Lb.daug esu prigaminusi žemaičių blynų!Tikrai jie lb. skanūs ir man patinka!!!Ačiū Poniai Ritai už receptą ir nuotrauką(:)
-
Rita Skiezgiliene.
2014-02-07 01:12
Pabandysiu turetu buti skanu
-
žemaitė
2013-09-20 13:38
o kiaušinio tai nereik, nes tada dėsit žiauriai daug krakmolo, o jei ne tai lips prie rankų tešla.
-
kulinaras
2013-06-22 07:57
:DD geras bajeris tai manai kad jie ten normaliai iskeps nespirginti? aisku kad jau jie turi buti iskepe :DD
-
zydrune
2012-09-17 14:29
o spirgucia turi buti jau iskepe ar galima ir zalius deti? :galvoju:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
