
Įdarui: | ||
2 vienetai | kiaušiniai | |
300 gramų | kiauliena | |
1 vienetas | svogūnai | |
šiek tiek | juodieji pipirai | |
Tešlai: | ||
1 kilogramas | bulvių | |
šiek tiek | druska | |
1 stiklinė | miltai | |
Aptepimui: | ||
1 vienetas | kiaušiniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Dešrelės su bulviniais blynais
-
Bulvių ir kamambero apkepas
-
Bulviškienė
-
Rudens blynai
-
Cepelinai
-
Bulvių casserole
-
Bulvinės bandelės
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Bulvių košė su vištiena
-
Sicilietiškas bulvių pyragas
-
Bulvių gėlytė su grybų įdaru
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Skanu ir greita
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Bulvių kroketai
-
Blynai su razinom ir migdolais
-
Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
-
Norvegiški bulviniai blynai
Bulvinis paršelis Kalėdoms

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kiauliena,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Bulvės,
1 kilogramas - Druska
-
Miltai,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulves išvirti ir sutrinti. Išmaišyti su 1 kiaušiniu, druska ir miltais. Gautą tešlą palaikyti šaldytuve 30 minučių.
Kiaulieną supjaustyti gabalėliais ir apkepti keptuvėje. Įmaišyti prieskonius, pakepintą svogūną.
Pasilikti nedidelį gabalėlį bulvių tešlos.
Iš likusios tešlos suformuoti lakštą. Ant jo sudėti įdarą ir du virtus kiaušinius, perpjautus per pusę. Suformuoti paršelio formą taip, kad liktų įdaras viduje. Iš likusios tešlos suformuoti ausis, kojas, uodegėlę.
Išplakti likusį kiaušinį ir aptepti juo paršelį.
Į akių vietas įspausti pipirų žirnelius.
Kepti 180°C l orkaitėje 30 min. Uždenkite paršelį folija, kad viršus per daug neapdegtų.
Komentarai (4)
-
Adulija
2014-10-19 11:03
kaskaip i paršelį nelabai panašu, čia kaškoks šuniukas pagal jūsų nuotrauką. Šis receptas yra rusiškuose tinklapiuose, taip pat žurnale "Lietuviški valgiai" tad prieš darydama pasižiūrekite kaip daromas paršelis o ne šuniukas.