| Įdarui: | ||
| 2 vienetai | kiaušiniai | |
| 300 gramų | kiauliena | |
| 1 vienetas | svogūnai | |
| šiek tiek | juodieji pipirai | |
| Tešlai: | ||
| 1 kilogramas | bulvių | |
| šiek tiek | druska | |
| 1 stiklinė | miltai | |
| Aptepimui: | ||
| 1 vienetas | kiaušiniai | |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Bulvių ir krabų lazdelių suktinukai
-
Keptos armonikos
-
Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos ir varškės įdarais
-
Blynai su moliūgais
-
Bulviniai blynai su įdaru
-
Bulviniai blynukai
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Sklindžiai su spirgais
-
Greitas bulvių apkepas
-
Musak
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Bulvių apkepas
-
Skanu ir greita
-
Norvegiški bulviniai blynai
-
Bulvių vėdarai
-
Orkaitėje keptos bulvės
-
Bulvės su grietine ir sūriu
Bulvinis paršelis Kalėdoms
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kiauliena,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Bulvės,
1 kilogramas - Druska
-
Miltai,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušiniai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bulves išvirti ir sutrinti. Išmaišyti su 1 kiaušiniu, druska ir miltais. Gautą tešlą palaikyti šaldytuve 30 minučių.
Kiaulieną supjaustyti gabalėliais ir apkepti keptuvėje. Įmaišyti prieskonius, pakepintą svogūną.
Pasilikti nedidelį gabalėlį bulvių tešlos.
Iš likusios tešlos suformuoti lakštą. Ant jo sudėti įdarą ir du virtus kiaušinius, perpjautus per pusę. Suformuoti paršelio formą taip, kad liktų įdaras viduje. Iš likusios tešlos suformuoti ausis, kojas, uodegėlę.
Išplakti likusį kiaušinį ir aptepti juo paršelį.
Į akių vietas įspausti pipirų žirnelius.
Kepti 180°C l orkaitėje 30 min. Uždenkite paršelį folija, kad viršus per daug neapdegtų.
Komentarai (4)
-
Adulija
2014-10-19 11:03
kaskaip i paršelį nelabai panašu, čia kaškoks šuniukas pagal jūsų nuotrauką. Šis receptas yra rusiškuose tinklapiuose, taip pat žurnale "Lietuviški valgiai" tad prieš darydama pasižiūrekite kaip daromas paršelis o ne šuniukas.
