
Įdarui: | ||
2 vienetai | kiaušiniai | |
300 gramų | kiauliena | |
1 vienetas | svogūnai | |
šiek tiek | juodieji pipirai | |
Tešlai: | ||
1 kilogramas | bulvių | |
šiek tiek | druska | |
1 stiklinė | miltai | |
Aptepimui: | ||
1 vienetas | kiaušiniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvės įdarytos faršu
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Bulvinės bandelės
-
Keptos bulvės su cukinija
-
Bulvinės bandelės
-
Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos ir varškės įdarais
-
Sicilietiškas bulvių pyragas
-
Bulvių ir varškės apkepas
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Bulvių kukuliai grybų padaže
-
Skaniosios bulvytės
-
Bulvių pyragėliai su grybais
-
Bulvių vyniotinis
-
Virtų bulvių blynai
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
-
Bulvių košė su "lepeškom"
-
Apkepas „La Graikija“
-
Bulviniai blynukai
-
Bulviniai blynai su įdaru
Bulvinis paršelis Kalėdoms

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kiauliena,
300 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
-
Kiaušiniai,
1 vienetas
Bulves išvirti ir sutrinti. Išmaišyti su 1 kiaušiniu, druska ir miltais. Gautą tešlą palaikyti šaldytuve 30 minučių.
Kiaulieną supjaustyti gabalėliais ir apkepti keptuvėje. Įmaišyti prieskonius, pakepintą svogūną.
Pasilikti nedidelį gabalėlį bulvių tešlos.
Iš likusios tešlos suformuoti lakštą. Ant jo sudėti įdarą ir du virtus kiaušinius, perpjautus per pusę. Suformuoti paršelio formą taip, kad liktų įdaras viduje. Iš likusios tešlos suformuoti ausis, kojas, uodegėlę.
Išplakti likusį kiaušinį ir aptepti juo paršelį.
Į akių vietas įspausti pipirų žirnelius.
Kepti 180°C l orkaitėje 30 min. Uždenkite paršelį folija, kad viršus per daug neapdegtų.
Komentarai (4)
-
Adulija
2014-10-19 11:03
kaskaip i paršelį nelabai panašu, čia kaškoks šuniukas pagal jūsų nuotrauką. Šis receptas yra rusiškuose tinklapiuose, taip pat žurnale "Lietuviški valgiai" tad prieš darydama pasižiūrekite kaip daromas paršelis o ne šuniukas.