Bulvių gėlytė su grybų įdaru
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 6 vienetai | bulvių | |
| 500 gramų | džiovintų grybų | |
| 1 sauja | poras | |
| 1 saujelė | svogūnai | |
| 1 žiupsnelis | druska | |
| 4 arbatiniai šaukšteliai | aliejaus | |
| Pabarstymui: | ||
| šiek tiek | fermentinio sūrio | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Piene išmirkytus grybus smulkiai supjaustyti. Porą su svogūnų supjaustyti ir kartu su grybais apkepti. Įdėti druskos, prieskonių, pipirų, jeigu norima.
2.
Bulves supjaustyti apskritimais – jie turi būti maždaug vienodo dydžio, kitaip bus sunku gražiai suformuoti gėlytės žiedą. Bulves apšlakstyti aliejumi ir ir šiek tiek apiberti druska arba bulvių sprieskoniais. Leisti pasimarinuoti.
3.
Keksiukų kepimo formelėje suformuoti žiedelius ir į jų viduriuką sudėti grybus.
4.
Iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitoje uždengus folija kepti iki pusvalandžio. Paskui ją nuimti ir dar kelias minutes leisti bulvėms apskrusti. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Pikantiškos bulvės
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Pica su bulvėmis ir kumpiu
-
Skaniausiai paruoštos bulvės
-
Tarkuotų bulvių apkepas
-
Dešrelės su bulviniais blynais
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Virtų bulvių blynai
-
Skanu ir greita
-
Kugelis kaimiškai
-
Bulvių plokštainis su grybais
-
Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
-
Greitas bulvių apkepas
-
Bulviškienė
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Vėdarai
-
Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
-
Bulvės su grietine ir sūriu
Bulvių gėlytė su grybų įdaru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Bulvės,
6 vienetai -
Džiovinti grybai,
500 gramų -
Poras,
1 sauja -
Svogūnai,
1 saujelė -
Druska,
1 žiupsnelis -
Aliejus,
4 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Fermentinis sūris
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Piene išmirkytus grybus smulkiai supjaustyti. Porą su svogūnų supjaustyti ir kartu su grybais apkepti. Įdėti druskos, prieskonių, pipirų, jeigu norima.
Bulves supjaustyti apskritimais – jie turi būti maždaug vienodo dydžio, kitaip bus sunku gražiai suformuoti gėlytės žiedą. Bulves apšlakstyti aliejumi ir ir šiek tiek apiberti druska arba bulvių sprieskoniais. Leisti pasimarinuoti.
Keksiukų kepimo formelėje suformuoti žiedelius ir į jų viduriuką sudėti grybus.
Iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitoje uždengus folija kepti iki pusvalandžio. Paskui ją nuimti ir dar kelias minutes leisti bulvėms apskrusti. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
