
Bulvių gėlytė su grybų įdaru
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
6 vienetai | bulvių | |
500 gramų | džiovintų grybų | |
1 sauja | poras | |
1 saujelė | svogūnai | |
1 žiupsnelis | druska | |
4 arbatiniai šaukšteliai | aliejaus | |
Pabarstymui: | ||
šiek tiek | fermentinio sūrio |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Piene išmirkytus grybus smulkiai supjaustyti. Porą su svogūnų supjaustyti ir kartu su grybais apkepti. Įdėti druskos, prieskonių, pipirų, jeigu norima.
2.
Bulves supjaustyti apskritimais – jie turi būti maždaug vienodo dydžio, kitaip bus sunku gražiai suformuoti gėlytės žiedą. Bulves apšlakstyti aliejumi ir ir šiek tiek apiberti druska arba bulvių sprieskoniais. Leisti pasimarinuoti.
3.
Keksiukų kepimo formelėje suformuoti žiedelius ir į jų viduriuką sudėti grybus.
4.
Iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitoje uždengus folija kepti iki pusvalandžio. Paskui ją nuimti ir dar kelias minutes leisti bulvėms apskrusti. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Čekiški bulviniai blynai
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Bulvių ir krabų lazdelių suktinukai
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Varškėčiai su bulvėmis
-
Bulvių kukuliai grybų padaže
-
Naminiai bulvių traškučiai
-
Sicilietiškas bulvių pyragas
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Bulviniai vėdarai
-
Bulvių patiekalas
-
Skaniausiai paruoštos bulvės
-
Bulviniai zrazai su grybų įdaru
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Įdarytos bulvės
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Tarkuotų bulvių blynai
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Bulvių ir kamambero apkepas
-
Bulvių apkepas su šparagais
Bulvių gėlytė su grybų įdaru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Bulvės,
6 vienetai -
Džiovinti grybai,
500 gramų -
Poras,
1 sauja -
Svogūnai,
1 saujelė -
Druska,
1 žiupsnelis -
Aliejus,
4 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Fermentinis sūris
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Piene išmirkytus grybus smulkiai supjaustyti. Porą su svogūnų supjaustyti ir kartu su grybais apkepti. Įdėti druskos, prieskonių, pipirų, jeigu norima.
Bulves supjaustyti apskritimais – jie turi būti maždaug vienodo dydžio, kitaip bus sunku gražiai suformuoti gėlytės žiedą. Bulves apšlakstyti aliejumi ir ir šiek tiek apiberti druska arba bulvių sprieskoniais. Leisti pasimarinuoti.
Keksiukų kepimo formelėje suformuoti žiedelius ir į jų viduriuką sudėti grybus.
Iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitoje uždengus folija kepti iki pusvalandžio. Paskui ją nuimti ir dar kelias minutes leisti bulvėms apskrusti. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...