Virkite bulvių riekeles piene, kol vidutiniškai išvirs, apie 5–7 min. Tada pabarstykite prieskoniais ir sudėkite į kepimo indą, pateptą sviestu. Riekeles susluoksniuokite, tarpuose įdėdami sūrio, taip pat pabarstydami jo ant viršaus.
Kepkite orkaitėje 180˚C temperatūroje apie 30 min., kol sūris apskrus.
Vėliau supjaustykite gabalėliais ir patiekite patiekalą karštą.
Bulvių casserole
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 65 gramai | sūris (tarkuotas) |
| 650 gramų | bulvių (nuluptos, supjaustytos plonomis riekelėmis) |
| 400 mililitrų | pienas (3,5 % - 4 % riebumo) |
| 10 gramų | prieskoniai (bulvėms, Santa Maria su prieskoninėmis žolelėmis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Viktorijos bulvių apkepas
-
Bulviniai blynai su mėsa
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Bulviniai zrazai su grybų įdaru
-
Rudens blynai
-
Bulvinukai
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
-
Bulvių pica
-
Keptos bulvės folijoje, žarijose
-
Keptos bulvės su cukinija
-
Bulvių vyniotinis
-
Studentiškas bulvių plokštainis
-
Švediški bulviniai blynai
-
Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
-
Naminiai bulvių traškučiai
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Bulviniai grybų sklindžiai
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
Bulvių casserole
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sūris, tarkuotas,
65 gramai -
Bulvės, nuluptos, supjaustytos plonomis riekelėmis,
650 gramų -
Pienas, 3,5 % - 4 % riebumo,
400 mililitrų -
Prieskoniai, bulvėms, Santa Maria su prieskoninėmis žolelėmis,
10 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virkite bulvių riekeles piene, kol vidutiniškai išvirs, apie 5–7 min. Tada pabarstykite prieskoniais ir sudėkite į kepimo indą, pateptą sviestu. Riekeles susluoksniuokite, tarpuose įdėdami sūrio, taip pat pabarstydami jo ant viršaus.
Kepkite orkaitėje 180˚C temperatūroje apie 30 min., kol sūris apskrus.
Vėliau supjaustykite gabalėliais ir patiekite patiekalą karštą.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Nijolė Rimkuvienė
2013-07-18 17:22
Laba diena, šiandien išbadžiau šį receptą, na žinokit labai skanu ir labai greitai pasigamina.Ačiū Jums labai už tokius paprastus ir gerus receptus, kurie visada man pavyksta
-
(anonimas)
2013-03-26 20:12
:-D :super: %-) :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
