Virkite bulvių riekeles piene, kol vidutiniškai išvirs, apie 5–7 min. Tada pabarstykite prieskoniais ir sudėkite į kepimo indą, pateptą sviestu. Riekeles susluoksniuokite, tarpuose įdėdami sūrio, taip pat pabarstydami jo ant viršaus.
Kepkite orkaitėje 180˚C temperatūroje apie 30 min., kol sūris apskrus.
Vėliau supjaustykite gabalėliais ir patiekite patiekalą karštą.
![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Bulvių casserole
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
65 gramai | sūris (tarkuotas) |
650 gramų | bulvių (nuluptos, supjaustytos plonomis riekelėmis) |
400 mililitrų | pienas (3,5 % - 4 % riebumo) |
10 gramų | prieskoniai (bulvėms, Santa Maria su prieskoninėmis žolelėmis) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių ir varškės apkepas
-
Bulvių salotos
-
Švilpikai
-
Bulvių kukuliai
-
Bulvių plokštainis su grybais
-
Bulvių plokštainis
-
Įdaryti bulvių kukuliai
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Čekiški bulviniai blynai
-
Skaniosios bulvės su sūrio užpilu
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Dešros tarta
-
Bulvės su sūriu
-
Pica su bulvėmis ir kumpiu
-
Bulvių ir kamambero apkepas
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos ir varškės įdarais
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Bulviniai blynai su sūriu
-
Faršu įdarytos bulvių "geldelės"
Bulvių casserole
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sūris, tarkuotas,
65 gramai -
Bulvės, nuluptos, supjaustytos plonomis riekelėmis,
650 gramų -
Pienas, 3,5 % - 4 % riebumo,
400 mililitrų -
Prieskoniai, bulvėms, Santa Maria su prieskoninėmis žolelėmis,
10 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virkite bulvių riekeles piene, kol vidutiniškai išvirs, apie 5–7 min. Tada pabarstykite prieskoniais ir sudėkite į kepimo indą, pateptą sviestu. Riekeles susluoksniuokite, tarpuose įdėdami sūrio, taip pat pabarstydami jo ant viršaus.
Kepkite orkaitėje 180˚C temperatūroje apie 30 min., kol sūris apskrus.
Vėliau supjaustykite gabalėliais ir patiekite patiekalą karštą.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Nijolė Rimkuvienė
2013-07-18 17:22
Laba diena, šiandien išbadžiau šį receptą, na žinokit labai skanu ir labai greitai pasigamina.Ačiū Jums labai už tokius paprastus ir gerus receptus, kurie visada man pavyksta
-
(anonimas)
2013-03-26 20:12
:-D :super: %-) :-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...