
Vyžos iš bulvių
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
10 vienetų | bulvių (pailgos) |
200 mililitrų | grietinėlės, 35% |
400 gramų | grybai (voveraitės) |
2 galvos | svogūnai |
300 gramų | sūris (fermentinis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Bulves gerai išplauname ir dedame virti su lupena. Kai bulvės užverda, paverdame dar 10-15 min. (turi būti pusiau išvirusios). Nupilame vandenį, leidžiame kiek atvėsti.
2.
Kol bulvės vėsta, supjaustome svogūną, išplauname grybus (voveraites), galima naudoti ir kitokius grybus pagal Jūsų skonį. Svogūną pakepiname aliejuje, sudedame voveraites ir dar pakepiname kartu su svogūnais apie 5min. Užpilame grietinėle, pagardiname druska bei pipirais. Patroškiname apie 10min.
3.
Sūrį sutarkuojame burokine tarka.
4.
Iš bulvių išpjaustome vyžas, sudedam į vyžų vidų patroškintas voveraites. Užberiame sūriu ir pašauname į iš anksto įkaitintą orkaitę iki 220`C ~ 30min.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių suflė
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Bulviniai zrazai su jautiena
-
Tarkuotų bulvių apkepas
-
Bulvių ir varškės apkepas
-
Skanu ir greita
-
Cepelinai
-
Keptos armonikos
-
Apkepas „La Graikija“
-
Bulvių salotos
-
Įdarytos bulvės
-
Bulvinė pica su dešrelėm
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Bulviniai blynai su įdaru
-
Bulvių ir kamambero apkepas
-
Bulvių pyragėliai su grybais
-
Bulviniai grybų sklindžiai
-
Bulvių patiekalas
-
Bulvės su sūriu
-
Keptos bulvės folijoje, žarijose
Vyžos iš bulvių
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Bulvės, pailgos,
10 vienetų -
Grietinėlė, 35%,
200 mililitrų -
Grybai, voveraitės,
400 gramų -
Svogūnai,
2 galvos -
Sūris, fermentinis,
300 gramų - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Bulves gerai išplauname ir dedame virti su lupena. Kai bulvės užverda, paverdame dar 10-15 min. (turi būti pusiau išvirusios). Nupilame vandenį, leidžiame kiek atvėsti.
Kol bulvės vėsta, supjaustome svogūną, išplauname grybus (voveraites), galima naudoti ir kitokius grybus pagal Jūsų skonį. Svogūną pakepiname aliejuje, sudedame voveraites ir dar pakepiname kartu su svogūnais apie 5min. Užpilame grietinėle, pagardiname druska bei pipirais. Patroškiname apie 10min.
Sūrį sutarkuojame burokine tarka.
Iš bulvių išpjaustome vyžas, sudedam į vyžų vidų patroškintas voveraites. Užberiame sūriu ir pašauname į iš anksto įkaitintą orkaitę iki 220`C ~ 30min.
Reklama:
Komentarai (1)
-
Man
2014-10-27 17:40
tai čia panašiau į klumpes :)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...