Orkaitėje keptos bulvės
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 10 vienetų | bulvių (mažos) |
| 10 vienetų | kiauliena (rūkyta šoninė) |
| 10 vienetų | svogūnų laiškai |
| šiek tiek | druska |
| 2 valgomieji šaukštai | garstyčios |
| 1 valgomasis šaukštas | medus |
| šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Neskustas bulves virti 15 minučių, nusunkti, atvėsinti ir nulupti. Apibarstyti druska, pipirais, prieskoniais.
2.
Šoninės juosteles pertepti garstyčiomis ir medumi.
3.
Šonine apvynioti bulves bei aprišti jas svogūnų laiškais.
4.
Bulves sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti 200 laipsnių orkaitėje 12-15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių kukuliai grybų padaže
-
Bulvių ir krabų lazdelių suktinukai
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Musak
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Virtos bulvės su sviestu
-
Bulvių pica
-
Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Bulvių kroketai
-
Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
-
Grilyje keptos bulvės
-
Bulvių apkepas
-
Dešrelės su bulviniais blynais
-
Bulviniai blynai iš tarkuotų bulvių
-
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Įdaryti bulvių kukuliai
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Bulvių gėlytė su grybų įdaru
-
Bulviniai zrazai su jautiena
Orkaitėje keptos bulvės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Bulvės, mažos,
10 vienetų -
Kiauliena, rūkyta šoninė,
10 vienetų -
Svogūnų laiškai,
10 vienetų - Druska
-
Garstyčios,
2 valgomieji šaukštai -
Medus,
1 valgomasis šaukštas - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Neskustas bulves virti 15 minučių, nusunkti, atvėsinti ir nulupti. Apibarstyti druska, pipirais, prieskoniais.
Šoninės juosteles pertepti garstyčiomis ir medumi.
Šonine apvynioti bulves bei aprišti jas svogūnų laiškais.
Bulves sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti 200 laipsnių orkaitėje 12-15 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
