Orkaitėje keptos bulvės
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 10 vienetų | bulvių (mažos) |
| 10 vienetų | kiauliena (rūkyta šoninė) |
| 10 vienetų | svogūnų laiškai |
| šiek tiek | druska |
| 2 valgomieji šaukštai | garstyčios |
| 1 valgomasis šaukštas | medus |
| šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Neskustas bulves virti 15 minučių, nusunkti, atvėsinti ir nulupti. Apibarstyti druska, pipirais, prieskoniais.
2.
Šoninės juosteles pertepti garstyčiomis ir medumi.
3.
Šonine apvynioti bulves bei aprišti jas svogūnų laiškais.
4.
Bulves sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti 200 laipsnių orkaitėje 12-15 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Itališkai pagamintos bulvės
-
Dešrelės su bulviniais blynais
-
Bulvių kepsnys
-
Bulviniai blynai su raugintais kopūstais
-
Pica su bulvėmis ir kumpiu
-
Kugelis
-
Bulvių patiekalas
-
Bulvių plokštainis
-
Faršu ir sūriu įdarytos bulvių geldelės
-
Tarkuotų bulvių apkepas
-
Baltarusiški bulviniai
-
Keptos armonikos
-
Bulvių ir krabų lazdelių suktinukai
-
Skaniosios bulvės su sūrio užpilu
-
Dešros tarta
-
Blynai su razinom ir migdolais
-
Šviežios bulvės su grietinės padažu
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Bulviniai zrazai su jautiena
Orkaitėje keptos bulvės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Bulvės, mažos,
10 vienetų -
Kiauliena, rūkyta šoninė,
10 vienetų -
Svogūnų laiškai,
10 vienetų - Druska
-
Garstyčios,
2 valgomieji šaukštai -
Medus,
1 valgomasis šaukštas - Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Neskustas bulves virti 15 minučių, nusunkti, atvėsinti ir nulupti. Apibarstyti druska, pipirais, prieskoniais.
Šoninės juosteles pertepti garstyčiomis ir medumi.
Šonine apvynioti bulves bei aprišti jas svogūnų laiškais.
Bulves sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepti 200 laipsnių orkaitėje 12-15 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
