Atvėsusias bulves sutriname į košę, suberiam miltus, beriame druskos, supilame tirpintą sviestą ir kiaušinio trynį. Išmaišome. Dešrelę įpjaunam į tris dalis ir įvyniojam ją į masę (kaip cepeliną). Tada apvoliojame džiūvėsėliuose ir verdame aliejuje.
Rankas kas kartą suvilgykite vandeniu, kad masę neliptų.

Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų | bulvių (virtos) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai ((tryniai)) |
1 stiklinė | miltai |
1 žiupsnelis | druska |
0.5 litro | aliejaus |
3 vienetai | dešrelės |
1 saujelė | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvinis paršelis Kalėdoms
-
Čekiški bulviniai blynai
-
Skaniosios bulvytės
-
Bulviniai grybų sklindžiai
-
Bulvinė pica
-
Bulviniai blynai su mėsa
-
Kugelis
-
Bulviniai vėdarai
-
Tarkuotų bulvių cepelinai su mėsos ir varškės įdarais
-
Bulvių ir špinatų apkepas
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Bulvės su sūriu
-
Bulviškienė
-
Raganos kepsniukas
-
Baltarusiški bulviniai
-
Įdaryti bulvių kukuliai
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Irinos bulvių iešmeliai
-
Bulvių patiekalas
-
Bulviniai blynai su morkomis
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės, virtos,
600 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, (tryniai),
1 vienetas -
Miltai,
1 stiklinė -
Druska,
1 žiupsnelis -
Aliejus,
0.5 litro -
Dešrelės,
3 vienetai -
Džiūvėsėliai,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atvėsusias bulves sutriname į košę, suberiam miltus, beriame druskos, supilame tirpintą sviestą ir kiaušinio trynį. Išmaišome. Dešrelę įpjaunam į tris dalis ir įvyniojam ją į masę (kaip cepeliną). Tada apvoliojame džiūvėsėliuose ir verdame aliejuje.
Rankas kas kartą suvilgykite vandeniu, kad masę neliptų.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Janina
2019-08-28 22:11
Bet verdama riebaluose,nesveika...
-
Dalia
2016-10-07 13:42
Labai pigu skanu daug ir greitai
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...