Atvėsusias bulves sutriname į košę, suberiam miltus, beriame druskos, supilame tirpintą sviestą ir kiaušinio trynį. Išmaišome. Dešrelę įpjaunam į tris dalis ir įvyniojam ją į masę (kaip cepeliną). Tada apvoliojame džiūvėsėliuose ir verdame aliejuje.
Rankas kas kartą suvilgykite vandeniu, kad masę neliptų.

Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų | bulvių (virtos) |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 vienetas | kiaušiniai ((tryniai)) |
1 stiklinė | miltai |
1 žiupsnelis | druska |
0.5 litro | aliejaus |
3 vienetai | dešrelės |
1 saujelė | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
-
Bulvių paplotėliai
-
Cukinijų ir bulvių apkepas
-
Bulvių plokštainis su grybais
-
Studentiškos bulvės
-
Baltarusiški bulviniai
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Bulvės su sūriu
-
Bulvių gėlytė su grybų įdaru
-
Faršu įdarytos bulvių "geldelės"
-
Baltarusiškas bulvių apkepas
-
Bulvių casserole
-
Arkliukas "alia Žemaitis"
-
Bulvių salotos
-
Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
-
Žemaičių blynai
-
Naminiai bulvių traškučiai
-
Dešros tarta
-
Mėsos apkepas
-
Bulviniai grybų sklindžiai
Bulviniai pyragėliai su dešrelėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Bulvės, virtos,
600 gramų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai, (tryniai),
1 vienetas -
Miltai,
1 stiklinė -
Druska,
1 žiupsnelis -
Aliejus,
0.5 litro -
Dešrelės,
3 vienetai -
Džiūvėsėliai,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Atvėsusias bulves sutriname į košę, suberiam miltus, beriame druskos, supilame tirpintą sviestą ir kiaušinio trynį. Išmaišome. Dešrelę įpjaunam į tris dalis ir įvyniojam ją į masę (kaip cepeliną). Tada apvoliojame džiūvėsėliuose ir verdame aliejuje.
Rankas kas kartą suvilgykite vandeniu, kad masę neliptų.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Janina
2019-08-28 22:11
Bet verdama riebaluose,nesveika...
-
Dalia
2016-10-07 13:42
Labai pigu skanu daug ir greitai
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...