
Kepta žuvis su sūriu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žuvis |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas (tirpintas) |
3 vienetai | svogūnai |
0.5 vieneto | citrinos |
0.5 stiklinės | aliejaus |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | kvietiniai miltai |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Žuvies filė apšlakstoma citrinos sultimis, pavoliojama miltuose, išplaktame kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir apkepama aliejuje. Supjaustytas svogūnas pakepinamas svieste, pagardinamas prieskoniais, druska. Žuvis sudedama į puodą, ant viršaus užpilama sviesto, truputį pakaitinama. Žuvis tiekiama pusdubenyje, apdėliota svogūnais ir apibarstyta tarkuotu sūriu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Marinuota žuvis su padažu
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Karališkas Grill otas
-
Žuvytės tešloje
-
Žuvies spurgytės
-
Žuvis su persikais
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Keptas upėtakis
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
-
Troškinta žuvis
-
Žuvis tešloje
-
Įdaryta lazanija
-
Žuvies paplotėliai
-
Marinuota stinta
-
Kepta lašiša
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Šamažuvės filė
-
Plekšnė su padažu
Kepta žuvis su sūriu
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis,
1 kilogramas -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Sviestas, tirpintas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Svogūnai,
3 vienetai -
Citrinos,
0.5 vieneto -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Kvietiniai miltai
- Džiūvėsėliai
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė apšlakstoma citrinos sultimis, pavoliojama miltuose, išplaktame kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir apkepama aliejuje. Supjaustytas svogūnas pakepinamas svieste, pagardinamas prieskoniais, druska. Žuvis sudedama į puodą, ant viršaus užpilama sviesto, truputį pakaitinama. Žuvis tiekiama pusdubenyje, apdėliota svogūnais ir apibarstyta tarkuotu sūriu.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...