Kepta žuvis su sūriu
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas žuvis
100 gramų sūris (fermentinis)
2.5 valgomojo šaukšto sviestas (tirpintas)
3 vienetai svogūnai
0.5 vieneto citrinos
0.5 stiklinės aliejaus
1 vienetas kiaušiniai
šiek tiek kvietiniai miltai
šiek tiek džiūvėsėliai
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Žuvies filė apšlakstoma citrinos sultimis, pavoliojama miltuose, išplaktame kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir apkepama aliejuje. Supjaustytas svogūnas pakepinamas svieste, pagardinamas prieskoniais, druska. Žuvis sudedama į puodą, ant viršaus užpilama sviesto, truputį pakaitinama. Žuvis tiekiama pusdubenyje, apdėliota svogūnais ir apibarstyta tarkuotu sūriu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepta žuvis su sūriu

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Žuvies filė apšlakstoma citrinos sultimis, pavoliojama miltuose, išplaktame kiaušinyje, džiūvėsėliuose ir apkepama aliejuje. Supjaustytas svogūnas pakepinamas svieste, pagardinamas prieskoniais, druska. Žuvis sudedama į puodą, ant viršaus užpilama sviesto, truputį pakaitinama. Žuvis tiekiama pusdubenyje, apdėliota svogūnais ir apibarstyta tarkuotu sūriu.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų