1 kilogramas | žuvis (jūros) |
50 gramų | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
100 gramų | kvietiniai miltai (kepimui) |
Rasalui (užpylimui) naudosime šiuos ingredientus:
Vanduo 1ltr
Svogunai 2-3 vnt.(pjaustyti grežinėliais)
Lauro lapai 2-3vnt.
Gvazdikėliai 4-5vnt.
Kvepiantieji pipirai 5-8vnt.
Druska, pusė šaukšto
Cukrus,1 šaukštas
Actas,2-3 šaukštai
Rasalo gaminimas:
Užvirti vandenį, sudėti visus ingridientus, virti 5-6 min. Atvėsintu rasalu užpilti žuvį taip,kad apsemtu ir palaikyti šaldytuve 3-5 val.
Žuvis patiekiama šalta su karštomis bulvemis (dar galima apibarsyti mėgstamais žalumynais)
Skanaus !
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aštrus padažas
- Varškės padažas
- Arvydo aromatingas kečupas
- Vanilinis padažas
- Pieno padažas
- Žaliasis padažas bulvėms
- Česnakų padažas keptai vištienai
- Avokado padažas
- Uogų padažas blynams
- Konservuota adžika
- Arvydo kepintų pomidorų kečupas
- Traški pitos užkandėlė su sūrio padažu
- Ananasų ir JALAPENO aitriųjų paprikų padažas
- Medaus padažas
- Olandiškas padažas
- Padažas virtoms bulvėms
- Savas pomidorų padažas
- Pikantiškas padažas su majonezu
- Dietinis padažas
- Jogurtinis padažas
Kepta žuvis su rasalu (užpiltinė)
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, jūros,
1 kilogramas -
Alyvuogių aliejus,
50 gramų - Druska
-
Kvietiniai miltai, kepimui,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Apvoliojant miltuose tradiciškai kepame keptuvėje žuvį, iškeptą dedame į indą.
Rasalui (užpylimui) naudosime šiuos ingredientus:
Vanduo 1ltr
Svogunai 2-3 vnt.(pjaustyti grežinėliais)
Lauro lapai 2-3vnt.
Gvazdikėliai 4-5vnt.
Kvepiantieji pipirai 5-8vnt.
Druska, pusė šaukšto
Cukrus,1 šaukštas
Actas,2-3 šaukštai
Rasalo gaminimas:
Užvirti vandenį, sudėti visus ingridientus, virti 5-6 min. Atvėsintu rasalu užpilti žuvį taip,kad apsemtu ir palaikyti šaldytuve 3-5 val.
Žuvis patiekiama šalta su karštomis bulvemis (dar galima apibarsyti mėgstamais žalumynais)
Skanaus !
Komentarai (2)
-
milė
2010-12-22 10:06
skanu tikrai ... tik dar dėjau į rasalą morką virta supjaustyta griezinėliais %-) :super: :super: :super: