Kepta žąsis su troškintais kopūstais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | žąsis |
| 50 gramų | grybai (džiovinti) |
| 500 gramų | rauginti kopūstai |
| 100 gramų | pomidorų padažas |
| 0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kmynai |
| šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išskrostas paukštis įtrinamas druska su prieskoniais ir palaikomas 2—3 val. Vėliau aptepamas riebalais ir kepamas apie 2 val. orkaitėje — kartkartėmis palaistomas grybų nuoviru. Kopūstai ištroškinami su trupučiu grybų nuoviro, vėliau suberiami ir supjaustyti grybai. Gardinama prieskoniais. Paukštis supjaustomas (stambesni kaulai išimami) ir sudedamas į pusdubenį (sluoksniais) su troškintais kopūstais, pagardintais pomidorų padažu. Viskas dar pašildoma orkaitėje. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gyvatukai iš vištienos ir varškės
-
Vištiena su anansų žeidais
-
Skanioji vištytė
-
Kalakutienos maltiniai su migdolais
-
Vištienos kotletai su sūriu
-
Kepta vištiena
-
Keptas kalakutas, įdarytas ryžiais
-
Šventinė višta
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Farširuota višta
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Saldžiarūgštė vištiena
-
Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
-
Įdarytos paprikos su vištiena
-
Vištiena su briuselio kopūstais ir Bešamelio padažu
-
Vištiena su apelsinais
-
Kijevo kotletai
-
Vištienos apkepas
-
Vištiena su kalendra tailandietiškai
Kepta žąsis su troškintais kopūstais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žąsis,
1 vienetas -
Grybai, džiovinti,
50 gramų -
Rauginti kopūstai,
500 gramų -
Pomidorų padažas,
100 gramų -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės - Druska
- Kmynai
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išskrostas paukštis įtrinamas druska su prieskoniais ir palaikomas 2—3 val. Vėliau aptepamas riebalais ir kepamas apie 2 val. orkaitėje — kartkartėmis palaistomas grybų nuoviru. Kopūstai ištroškinami su trupučiu grybų nuoviro, vėliau suberiami ir supjaustyti grybai. Gardinama prieskoniais. Paukštis supjaustomas (stambesni kaulai išimami) ir sudedamas į pusdubenį (sluoksniais) su troškintais kopūstais, pagardintais pomidorų padažu. Viskas dar pašildoma orkaitėje. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
