
Kepta žąsis su troškintais kopūstais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | žąsis |
50 gramų | grybai (džiovinti) |
500 gramų | rauginti kopūstai |
100 gramų | pomidorų padažas |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išskrostas paukštis įtrinamas druska su prieskoniais ir palaikomas 2—3 val. Vėliau aptepamas riebalais ir kepamas apie 2 val. orkaitėje — kartkartėmis palaistomas grybų nuoviru. Kopūstai ištroškinami su trupučiu grybų nuoviro, vėliau suberiami ir supjaustyti grybai. Gardinama prieskoniais. Paukštis supjaustomas (stambesni kaulai išimami) ir sudedamas į pusdubenį (sluoksniais) su troškintais kopūstais, pagardintais pomidorų padažu. Viskas dar pašildoma orkaitėje. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žąsų kepenėlių šašlykas
-
Vištiena su ryžiais
-
Keptos bulvės ir vištiena
-
Vištienos krūtinėlė
-
Farširuotos blauzdelės
-
Vištiena meduje
-
Kalakutienos pjausniai
-
Vištiena su abrikosais
-
Kepta kurapka
-
Keptas kalakutas
-
Vištienos vyniotinis su moliūgų sėklomis
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
-
Naminės mini tortilijos
-
Vištienos ir baklažanų apkepas
-
Šventinė višta
-
Kepti vištienos sparneliai
-
Kriaušėmis įdarytos vištos blauzdelės
-
Troškinta vištiena ananasų sultyse
-
Keptos kurapkos
Kepta žąsis su troškintais kopūstais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žąsis,
1 vienetas -
Grybai, džiovinti,
50 gramų -
Rauginti kopūstai,
500 gramų -
Pomidorų padažas,
100 gramų -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės - Druska
- Kmynai
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išskrostas paukštis įtrinamas druska su prieskoniais ir palaikomas 2—3 val. Vėliau aptepamas riebalais ir kepamas apie 2 val. orkaitėje — kartkartėmis palaistomas grybų nuoviru. Kopūstai ištroškinami su trupučiu grybų nuoviro, vėliau suberiami ir supjaustyti grybai. Gardinama prieskoniais. Paukštis supjaustomas (stambesni kaulai išimami) ir sudedamas į pusdubenį (sluoksniais) su troškintais kopūstais, pagardintais pomidorų padažu. Viskas dar pašildoma orkaitėje. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...