Kepta žąsis su troškintais kopūstais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 1 vienetas | žąsis |
| 50 gramų | grybai (džiovinti) |
| 500 gramų | rauginti kopūstai |
| 100 gramų | pomidorų padažas |
| 0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kmynai |
| šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išskrostas paukštis įtrinamas druska su prieskoniais ir palaikomas 2—3 val. Vėliau aptepamas riebalais ir kepamas apie 2 val. orkaitėje — kartkartėmis palaistomas grybų nuoviru. Kopūstai ištroškinami su trupučiu grybų nuoviro, vėliau suberiami ir supjaustyti grybai. Gardinama prieskoniais. Paukštis supjaustomas (stambesni kaulai išimami) ir sudedamas į pusdubenį (sluoksniais) su troškintais kopūstais, pagardintais pomidorų padažu. Viskas dar pašildoma orkaitėje. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištienos ir daržovių šašlykas jogurto marinate
-
Citrininė višta
-
Vištiena, šutinta su daržovėmis
-
Bajoriškai įdarytos putpelės
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Traškios vištienos juostelės
-
Aluje troškinta višta
-
Švelni vištiena su brokoliais
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Vištienos filė suktinukai su įdaru
-
Kalakutienos guliašas
-
Višta su apelsinais
-
Įdaryta velykinė antis
-
Skanus viščiukas
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Sparneliai su kariu
-
Vištienos blyneliai
-
Troškinta vištiena su paprika
-
Kalakutiena su žaliaisiais makaronai
Kepta žąsis su troškintais kopūstais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žąsis,
1 vienetas -
Grybai, džiovinti,
50 gramų -
Rauginti kopūstai,
500 gramų -
Pomidorų padažas,
100 gramų -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės - Druska
- Kmynai
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išskrostas paukštis įtrinamas druska su prieskoniais ir palaikomas 2—3 val. Vėliau aptepamas riebalais ir kepamas apie 2 val. orkaitėje — kartkartėmis palaistomas grybų nuoviru. Kopūstai ištroškinami su trupučiu grybų nuoviro, vėliau suberiami ir supjaustyti grybai. Gardinama prieskoniais. Paukštis supjaustomas (stambesni kaulai išimami) ir sudedamas į pusdubenį (sluoksniais) su troškintais kopūstais, pagardintais pomidorų padažu. Viskas dar pašildoma orkaitėje. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
