
Karštas pyragas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų | kvietiniai miltai |
100 gramų | krakmolas |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
5 vienetai | obuoliai ( rūgštūs) |
100 gramų | šokoladas (juodasis) |
3 vienetai | kiaušiniai |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
100 gramų | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | svarainiai (sirupe) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vanilinu.
2.
Obuolius nulupti ir supjaustyti skiltelėmis sumaišyti su svarainiais
3.
Kiaušinio plakinį ir obuolius lengvai išmaišyti , į masę sijoti miltus , krakmolą ir kepimo miltelius.
4.
Kepti pyragą.Dar ant karšto lieti pašildytą šokoladą ir valgyti šiltą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
-
Drezdeno tortas
-
Keksiukai
-
Avižiniai sausainiai
-
Keksas
-
Pyragas "Auksinė žuvelė"
-
Napoleono pyragaičiai
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Keksiukai su uogomis
-
Velykinė boba
-
Mandarininis-kokosinis tortas
-
Pyragas su persikais
-
Keksiukai su braškiniu kremu
-
Sausainiai su varške ir cinamonu
-
Obuolių pyragas su šokoladiniu užtepu
-
Grūdėtoji duona
-
Varškės pyragas su vyšniomis
-
Varškės pyragas su obuoliais
-
Orandžiniai keksiukai
-
Šokoladiniai sausainukai
Karštas pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kvietiniai miltai,
200 gramų -
Krakmolas,
100 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Obuoliai, rūgštūs,
5 vienetai -
Šokoladas, juodasis,
100 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Vanilinis cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus,
100 gramų -
Svarainiai, sirupe,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vanilinu.
Obuolius nulupti ir supjaustyti skiltelėmis sumaišyti su svarainiais
Kiaušinio plakinį ir obuolius lengvai išmaišyti , į masę sijoti miltus , krakmolą ir kepimo miltelius.
Kepti pyragą.Dar ant karšto lieti pašildytą šokoladą ir valgyti šiltą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...