
Karštas pyragas
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų | kvietiniai miltai |
100 gramų | krakmolas |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
5 vienetai | obuoliai ( rūgštūs) |
100 gramų | šokoladas (juodasis) |
3 vienetai | kiaušiniai |
2 arbatiniai šaukšteliai | vanilinis cukrus |
100 gramų | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | svarainiai (sirupe) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vanilinu.
2.
Obuolius nulupti ir supjaustyti skiltelėmis sumaišyti su svarainiais
3.
Kiaušinio plakinį ir obuolius lengvai išmaišyti , į masę sijoti miltus , krakmolą ir kepimo miltelius.
4.
Kepti pyragą.Dar ant karšto lieti pašildytą šokoladą ir valgyti šiltą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bandelės su cinamonu
-
Mielinis pyragas su obuoliais
-
Migdolų nuga
-
Sveikuoliški keksiukai su šilauogėmis
-
Rabarbarų pyragas
-
Mini sausainėliai
-
Trapi širdelė
-
Varškės ir kuskuso pyragas
-
Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas
-
Šokoladionis keksas
-
Tamsus pyragas
-
Keksas su mėlynėmis
-
Kuršėnų vyniotnis
-
Moliūginis varškės pyragas
-
Obuolių pyragas
-
Moliūgų sezono atidarymo pyragas
-
Mielinės bandelės
-
Šokoladinai keksiukai
-
Braškių svajonė
-
Bandelės su cinamonu
Karštas pyragas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kvietiniai miltai,
200 gramų -
Krakmolas,
100 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Obuoliai, rūgštūs,
5 vienetai -
Šokoladas, juodasis,
100 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Vanilinis cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus,
100 gramų -
Svarainiai, sirupe,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vanilinu.
Obuolius nulupti ir supjaustyti skiltelėmis sumaišyti su svarainiais
Kiaušinio plakinį ir obuolius lengvai išmaišyti , į masę sijoti miltus , krakmolą ir kepimo miltelius.
Kepti pyragą.Dar ant karšto lieti pašildytą šokoladą ir valgyti šiltą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...