Migdolinės bandelės
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2.25 arbatinio šaukštelio mielės (sausos)
120 gramų cukrus
200 mililitrų pienas
1 valgomasis šaukštas grietinėlės, 35%
100 gramų sviestas
3 stiklinės kvietiniai miltai
0.5 arbatinio šaukštelio druska
1 arbatinis šaukštelis kardamonas (maltas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Įdarui:
2 šaukštai sviesto
3 šaukštai cukraus
0,5 arbatinio šaukštelio cinamono

Apibarstymui:
migdolų drožlių


Ištirpinkite sviestą, įpilkite pieno ir grietinėlės. Sumaišykite cukrų, druską, mieles, kardamoną ir miltus. Sumaišykite skystus ir sausus ingredientus tarpusavyje ir minkykite tešlą. Apdenkite folija ir leiskite pastovėti vieną valandą.

Tešlą iškočiokite į stačiakampį. Ištirpinkite 2 šaukštus sviesto ir teptuku aptepkite tešlą, tada pabarstykite cinamono ir cukraus. Susukite tešlą į ritinį ir supjaustykite į gabaliukus. Sudėkite bandeles ant kepimo skardos ir aptepkite su likusius sviestu, pabarstykite migdolų drožlėmis. Leiskite pakilti 30-60 minučių.

Kepkite 20-25 minučių 200 ° C temperatūroje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Migdolinės bandelės

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Įdarui:
2 šaukštai sviesto
3 šaukštai cukraus
0,5 arbatinio šaukštelio cinamono

Apibarstymui:
migdolų drožlių


Ištirpinkite sviestą, įpilkite pieno ir grietinėlės. Sumaišykite cukrų, druską, mieles, kardamoną ir miltus. Sumaišykite skystus ir sausus ingredientus tarpusavyje ir minkykite tešlą. Apdenkite folija ir leiskite pastovėti vieną valandą.

Tešlą iškočiokite į stačiakampį. Ištirpinkite 2 šaukštus sviesto ir teptuku aptepkite tešlą, tada pabarstykite cinamono ir cukraus. Susukite tešlą į ritinį ir supjaustykite į gabaliukus. Sudėkite bandeles ant kepimo skardos ir aptepkite su likusius sviestu, pabarstykite migdolų drožlėmis. Leiskite pakilti 30-60 minučių.

Kepkite 20-25 minučių 200 ° C temperatūroje.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų