Įdarui: 
2 šaukštai sviesto 
3 šaukštai cukraus 
0,5 arbatinio šaukštelio cinamono 
Apibarstymui: 
migdolų drožlių
Ištirpinkite sviestą, įpilkite pieno ir grietinėlės. Sumaišykite cukrų, druską, mieles, kardamoną ir miltus. Sumaišykite skystus ir sausus ingredientus tarpusavyje ir minkykite tešlą. Apdenkite folija ir leiskite pastovėti vieną valandą. 
Tešlą iškočiokite į stačiakampį. Ištirpinkite 2 šaukštus sviesto ir teptuku aptepkite tešlą, tada pabarstykite cinamono ir cukraus. Susukite tešlą į ritinį ir supjaustykite į gabaliukus. Sudėkite bandeles ant kepimo skardos ir aptepkite su likusius sviestu, pabarstykite migdolų drožlėmis. Leiskite pakilti 30-60 minučių. 
Kepkite 20-25 minučių 200 ° C temperatūroje.
                            
    Migdolinės bandelės
            Paruošimo laikas: 
        Apie 1 val
    
INGREDIENTAI:
        | 2.25 arbatinio šaukštelio | mielės (sausos) | 
| 120 gramų | cukrus | 
| 200 mililitrų | pienas | 
| 1 valgomasis šaukštas | grietinėlės, 35% | 
| 100 gramų | sviestas | 
| 3 stiklinės | kvietiniai miltai | 
| 0.5 arbatinio šaukštelio | druska | 
| 1 arbatinis šaukštelis | kardamonas (maltas) | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Apie 1 val
                    
                    Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Močiutės kaimiškos dešrelės
             - 
                
                                        
                                    
                Bandelės su cinamonu
             - 
                
                                        
                                    
                Švediškos bandelės
             - 
                
                                        
                                    
                Įdarytos bandelės
             - 
                
                                        
                                    
                Vasaros čeburekai su kiaulienos faršu
             - 
                
                                        
                                    
                Spurgos su vyšnių džemu
             - 
                
                                        
                                    
                Tobulas mėsainis
             - 
                
                                        
                                    
                Bandelės su obuoliais pabarstyta cinamonu
             - 
                
                                        
                                    
                Bandelės su obuoliais ir kriaušėmis
             - 
                
                                        
                                    
                Bandelės su mėsa ir paprikomis
             - 
                
                                        
                                    
                Dešrelės tešloje
             - 
                
                                        
                                    
                Nuostabiosios varškės spurgaites
             - 
                
                                        
                                    
                Bandelės su varške
             - 
                
                                        
                                    
                Bandelės su varške
             - 
                
                                        
                                    
                Bandelės su daržovių įdaru
             - 
                
                                        
                                    
                Bandelės su aguonomis
             - 
                
                                        
                                    
                Kumpio ir sūrio bandelės
             - 
                
                                        
                                    
                Bandelės su aguonomis
             - 
                
                                        
                                    
                Bandelės su dešrelėmis (su šaldytuve kildinta tešla)
             - 
                
                                        
                                    
                Plikytos tešlos pyragėliai su grybų įdaru
             
Migdolinės bandelės
                Komentarai:
                2
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
 
- 
                                                            
                                                            Mielės, sausos, 
2 ir 1/4 arbatinio šaukštelio  - 
                                                            
                                                            Cukrus, 
120 gramų  - 
                                                            
                                                            Pienas, 
200 mililitrų  - 
                                                            
                                                            Grietinėlė, 35%, 
1 valgomasis šaukštas  - 
                                                            
                                                            Sviestas, 
100 gramų  - 
                                                            
                                                            Kvietiniai miltai, 
3 stiklinės  - 
                                                            
                                                            Druska, 
0.5 arbatinio šaukštelio  - 
                                                            
                                                            Kardamonas, maltas, 
1 arbatinis šaukštelis  - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Įdarui: 
2 šaukštai sviesto 
3 šaukštai cukraus 
0,5 arbatinio šaukštelio cinamono 
Apibarstymui: 
migdolų drožlių
Ištirpinkite sviestą, įpilkite pieno ir grietinėlės. Sumaišykite cukrų, druską, mieles, kardamoną ir miltus. Sumaišykite skystus ir sausus ingredientus tarpusavyje ir minkykite tešlą. Apdenkite folija ir leiskite pastovėti vieną valandą. 
Tešlą iškočiokite į stačiakampį. Ištirpinkite 2 šaukštus sviesto ir teptuku aptepkite tešlą, tada pabarstykite cinamono ir cukraus. Susukite tešlą į ritinį ir supjaustykite į gabaliukus. Sudėkite bandeles ant kepimo skardos ir aptepkite su likusius sviestu, pabarstykite migdolų drožlėmis. Leiskite pakilti 30-60 minučių. 
Kepkite 20-25 minučių 200 ° C temperatūroje.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        