Įdarui:
2 šaukštai sviesto
3 šaukštai cukraus
0,5 arbatinio šaukštelio cinamono
Apibarstymui:
migdolų drožlių
Ištirpinkite sviestą, įpilkite pieno ir grietinėlės. Sumaišykite cukrų, druską, mieles, kardamoną ir miltus. Sumaišykite skystus ir sausus ingredientus tarpusavyje ir minkykite tešlą. Apdenkite folija ir leiskite pastovėti vieną valandą.
Tešlą iškočiokite į stačiakampį. Ištirpinkite 2 šaukštus sviesto ir teptuku aptepkite tešlą, tada pabarstykite cinamono ir cukraus. Susukite tešlą į ritinį ir supjaustykite į gabaliukus. Sudėkite bandeles ant kepimo skardos ir aptepkite su likusius sviestu, pabarstykite migdolų drožlėmis. Leiskite pakilti 30-60 minučių.
Kepkite 20-25 minučių 200 ° C temperatūroje.

Migdolinės bandelės
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2.25 arbatinio šaukštelio | mielės (sausos) |
120 gramų | cukrus |
200 mililitrų | pienas |
1 valgomasis šaukštas | grietinėlės, 35% |
100 gramų | sviestas |
3 stiklinės | kvietiniai miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
1 arbatinis šaukštelis | kardamonas (maltas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bandelės su daržovių įdaru
-
Bandelės su lašinukų įdaru
-
Sūrio pyragėliai
-
Mielinės spurgos
-
Greitas užkandis
-
Lazdelės su sūriu
-
Avižinės bandelės
-
Raugintų kopūstų bandelės
-
Dešrelės tešloje
-
Bandelės su obuoliais ir kriaušėmis
-
Ruginių miltų bandelės
-
Mieliniai riestainiukai
-
Bandelės vyrams
-
Bandelės su varške
-
Bandelės su cinamonu (Kanelbullar)
-
Aguoninis pyragas
-
Kibinai su kiauliena ir pievagrybiais
-
Įdarytos bandelės
-
Bandelės su aguonomis
-
Bandelės su dešrelėmis (su šaldytuve kildinta tešla)
Migdolinės bandelės
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mielės, sausos,
2 ir 1/4 arbatinio šaukštelio -
Cukrus,
120 gramų -
Pienas,
200 mililitrų -
Grietinėlė, 35%,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
3 stiklinės -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kardamonas, maltas,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui:
2 šaukštai sviesto
3 šaukštai cukraus
0,5 arbatinio šaukštelio cinamono
Apibarstymui:
migdolų drožlių
Ištirpinkite sviestą, įpilkite pieno ir grietinėlės. Sumaišykite cukrų, druską, mieles, kardamoną ir miltus. Sumaišykite skystus ir sausus ingredientus tarpusavyje ir minkykite tešlą. Apdenkite folija ir leiskite pastovėti vieną valandą.
Tešlą iškočiokite į stačiakampį. Ištirpinkite 2 šaukštus sviesto ir teptuku aptepkite tešlą, tada pabarstykite cinamono ir cukraus. Susukite tešlą į ritinį ir supjaustykite į gabaliukus. Sudėkite bandeles ant kepimo skardos ir aptepkite su likusius sviestu, pabarstykite migdolų drožlėmis. Leiskite pakilti 30-60 minučių.
Kepkite 20-25 minučių 200 ° C temperatūroje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...