
140 gramų | sviestas |
150 gramų | cukrus |
300 mililitrų | pienas |
300 gramų | kvietiniai miltai |
šiek tiek | cinamonas |
7 gramai | mielės (sausos) |
šiek tiek | druska |
Paruoštą tešlą iškočioti 5 mm storio sluoksniu, paviršių patepti sviestu, pabarstyti cukrumi ir cinamonu (pagal skonį) ir vynioti vyniotinį. Jį supjaustyti 5 cm pločio gabaliukais, sudėti į skardą, 20 min. palikti, kad pakiltų.
Kepti 15-20 min. 200-240 laipsnių temperatūroje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Spurgos su vyšnių džemu
-
Bandelės hamburgeriams
-
Bandelės su obuoliais pabarstyta cinamonu
-
Bandelės vyrams
-
Močiutės kaimiškos dešrelės
-
Aguonų vyniotinukai
-
Cinamoninės sraigutės
-
Bulvinės bandelės
-
Bandelės su aguonomis
-
Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
-
Kibinai su kiauliena ir pievagrybiais
-
Nuostabiosios varškės spurgaites
-
Bandelės su aguonomis
-
Bandelės su mėsa ir paprikomis
-
Bandelės su kumpio įdaru
-
Varškės bandelės
-
Karštos bandelės
-
Mieliniai riestainiukai
-
Mielinės bandelės
-
Bandelės su cinamonu
Bandelės su cinamonu

- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
140 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Pienas,
300 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
300 gramų - Cinamonas
-
Mielės, sausos,
7 gramai - Druska
Į pašildytą pieną suberti mieles, cukrų (100g) išmaišyti ir palikti keletai minučių. Po to suberti miltus, druskos žiupsnelį ir išminkyti tešlą. Baigiant minkyti, supilti ištirpintą sviestą (100g) ir pastatyti 50 min. šiltai kad, tešla pakiltų.
Paruoštą tešlą iškočioti 5 mm storio sluoksniu, paviršių patepti sviestu, pabarstyti cukrumi ir cinamonu (pagal skonį) ir vynioti vyniotinį. Jį supjaustyti 5 cm pločio gabaliukais, sudėti į skardą, 20 min. palikti, kad pakiltų.
Kepti 15-20 min. 200-240 laipsnių temperatūroje.
Komentarai (86)
-
Kotrinaaa
2017-06-25 22:47
Pameginsiuu :)
-
ramunevis
2017-06-25 22:45
Gaminau, skanu
-
ramune
2017-06-25 22:44
Skanu
-
Lasas
2017-03-07 19:19
-
Nesvarbu
2017-01-18 20:57
O kiek vyniojimu daryti?
-
ieva
2016-09-28 15:56
man asmeniskai nepatiko, miltu reikia zimiai daugiau, o ir pacios bandeles tokios kietokos gaunasi...
-
vita
2016-02-28 12:26
Labai puikios bandutes, kepu gal ketvirtą kart, ir receptas lb paprastas! :-)
-
:-)
2016-02-27 07:41
Reikes isbandyti
-
Audra
2016-02-15 19:11
Likusiu sviestu patepti reikia
-
Sim
2016-01-22 23:30
kaip ispirmo 140g paskuj virsta 100g nieko nesuprantu