
Aguročiai su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | aguročio |
150 gramų | grybai |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nulupti aguročiai perpjaunami pusiau, išskobus dalį minkštimo su sėklomis apvirinami pasūdytame vandenyje. Išskobtas minkštimas be sėklų sukapojamas, sumaišomas su virtais supjaustytais grybais, petražolėmis ir svieste pakepintais svogūnais. Masė pasūdoma, įberiama pipirų, pakepinama. Aguročiai prikemšami tos masės ir troškinami, įpylus truputį karšto vandens ar sultinio. Troškinti aguročiai sudedami į pašildytą pusdubenį, užpilami tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinti, pagardintu supjaustytais virtais kiaušiniais ir grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vegetariški balandėliai
-
Šviežių kopūstų - morkų salotos su majonezu
-
Baklažanų blynai
-
Bulviniai blynai su morkomis
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Grilyje keptos salotos su mėsa
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Baklažanai su pomidorais ir sūriu
-
Pomidorų ir cukinijų apkepas
-
Agurkų pjausniai
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Moliūgų ir ryžių apkepas
-
Kukurūzų burbuolės
-
Blynai su moliūgais
-
Įdaryti pomidorai
-
Kopūstų lapų apkepas su mėsa
-
Kiaušinienė paprikoje
-
Kopūstų blynai
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Kopūstų apkepas
Aguročiai su grybais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurotis,
600 gramų -
Grybai,
150 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai - Petražolės
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupti aguročiai perpjaunami pusiau, išskobus dalį minkštimo su sėklomis apvirinami pasūdytame vandenyje. Išskobtas minkštimas be sėklų sukapojamas, sumaišomas su virtais supjaustytais grybais, petražolėmis ir svieste pakepintais svogūnais. Masė pasūdoma, įberiama pipirų, pakepinama. Aguročiai prikemšami tos masės ir troškinami, įpylus truputį karšto vandens ar sultinio. Troškinti aguročiai sudedami į pašildytą pusdubenį, užpilami tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinti, pagardintu supjaustytais virtais kiaušiniais ir grietine.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...