
Aguročiai su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | aguročio |
150 gramų | grybai |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nulupti aguročiai perpjaunami pusiau, išskobus dalį minkštimo su sėklomis apvirinami pasūdytame vandenyje. Išskobtas minkštimas be sėklų sukapojamas, sumaišomas su virtais supjaustytais grybais, petražolėmis ir svieste pakepintais svogūnais. Masė pasūdoma, įberiama pipirų, pakepinama. Aguročiai prikemšami tos masės ir troškinami, įpylus truputį karšto vandens ar sultinio. Troškinti aguročiai sudedami į pašildytą pusdubenį, užpilami tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinti, pagardintu supjaustytais virtais kiaušiniais ir grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Cukinijų blyneliai
-
Šparaginės pupelės su šonine
-
Įdarytos paprikos
-
Karštieji kukurūzai su prieskoninėmis žolelėmis
-
Apkeptos daržovės
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
-
Vištienos apkepas su cukinija
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Vištienos ir briuselio kopūstų apkepas
-
Pupos su čiobreliais
-
Briuselinių kopūstų apkepas
-
Karštos grilio salotos
-
Keptos cukinijos
-
Kepti aguročiai su grybais ir daržovėmis
-
Kukurūzų apkepas
-
Kepti pievagrybiai su paprika
-
"Laukinė" cukinija
-
Vištienos užkepėlė
Aguročiai su grybais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurotis,
600 gramų -
Grybai,
150 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai - Petražolės
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupti aguročiai perpjaunami pusiau, išskobus dalį minkštimo su sėklomis apvirinami pasūdytame vandenyje. Išskobtas minkštimas be sėklų sukapojamas, sumaišomas su virtais supjaustytais grybais, petražolėmis ir svieste pakepintais svogūnais. Masė pasūdoma, įberiama pipirų, pakepinama. Aguročiai prikemšami tos masės ir troškinami, įpylus truputį karšto vandens ar sultinio. Troškinti aguročiai sudedami į pašildytą pusdubenį, užpilami tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinti, pagardintu supjaustytais virtais kiaušiniais ir grietine.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...