600 gramų | aguročio |
150 gramų | grybai |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | kiaušiniai |
4 valgomieji šaukštai | grietinė |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Cukinijų blyneliai
- Kepti agurkai
- Cukinijų ir bulvių apkepas
- Grill kukurūzų burbuolės su žolelėmis
- Apkepas „Vienas ir du“
- Kiaušinienė paprikoje
- Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
- Vištienos apkepas su cukinija
- Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
- "Balandėlis"
- Moliūgų ir ryžių apkepas
- Moliūgai vakarienei
- Duona įdaryti pomidorai
- Balandėliai pekino kopūsto lapuose
- Šparagai su lašiniais
- Moliūginiai sklindžiai
- Įdaryti griežčiai
- Vaivorikštinė bulvių košė
- Ryžių kepsneliai
- Kopūstų pudingas (Kålpudding)
Aguročiai su grybais
- Paruošimo laikas:
-
Agurotis,
600 gramų -
Grybai,
150 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai - Petražolės
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Nulupti aguročiai perpjaunami pusiau, išskobus dalį minkštimo su sėklomis apvirinami pasūdytame vandenyje. Išskobtas minkštimas be sėklų sukapojamas, sumaišomas su virtais supjaustytais grybais, petražolėmis ir svieste pakepintais svogūnais. Masė pasūdoma, įberiama pipirų, pakepinama. Aguročiai prikemšami tos masės ir troškinami, įpylus truputį karšto vandens ar sultinio. Troškinti aguročiai sudedami į pašildytą pusdubenį, užpilami tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinti, pagardintu supjaustytais virtais kiaušiniais ir grietine.