Aguročiai su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | aguročio |
| 150 gramų | grybai |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 4 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 3 valgomieji šaukštai | sviestas |
| šiek tiek | petražolės |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nulupti aguročiai perpjaunami pusiau, išskobus dalį minkštimo su sėklomis apvirinami pasūdytame vandenyje. Išskobtas minkštimas be sėklų sukapojamas, sumaišomas su virtais supjaustytais grybais, petražolėmis ir svieste pakepintais svogūnais. Masė pasūdoma, įberiama pipirų, pakepinama. Aguročiai prikemšami tos masės ir troškinami, įpylus truputį karšto vandens ar sultinio. Troškinti aguročiai sudedami į pašildytą pusdubenį, užpilami tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinti, pagardintu supjaustytais virtais kiaušiniais ir grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Romos pjausnys iš sūrio
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Lauko čili sriuba
-
Troškinti daržovių suktinukai
-
Paprikos su įdaru
-
Slovakiški baklažanai
-
Virtas smidras su kiaušiniais
-
Su sūriu ir pomidorais kepti baklažanai
-
Kukurūzų apkepas su obuoliais
-
Burokėlių kotletai
-
Balandėliai
-
Salierai tešloje
-
Troškinys čenachinėse
-
Kopūstų apkepas
-
Cukinijų blyneliai
-
Kopūstų blynai
-
Moliūgo, pomidoro ir gorgoncolos sūrio bruskėtas
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Grilyje kepti pievagrybiai su daržovėmis
-
Blynai iš patisonų
Aguročiai su grybais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Agurotis,
600 gramų -
Grybai,
150 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai - Petražolės
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nulupti aguročiai perpjaunami pusiau, išskobus dalį minkštimo su sėklomis apvirinami pasūdytame vandenyje. Išskobtas minkštimas be sėklų sukapojamas, sumaišomas su virtais supjaustytais grybais, petražolėmis ir svieste pakepintais svogūnais. Masė pasūdoma, įberiama pipirų, pakepinama. Aguročiai prikemšami tos masės ir troškinami, įpylus truputį karšto vandens ar sultinio. Troškinti aguročiai sudedami į pašildytą pusdubenį, užpilami tuo pačiu padažu, kuriame buvo troškinti, pagardintu supjaustytais virtais kiaušiniais ir grietine.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
